Odlicna igra mladog Lukica, decko trci u odbrani, dobar je u napadu. Imao je par lepih plasiranih suteva koje je odbranio golman Spartaka (ne znam mu prezime). Naravno imao je gresaka u dodavanju u zavrsnici akcija, ali ne mari. Popravice on to sve, mlad je. Drago mi je da ga je Milinkovic drzao celu utakmicu i dao mu sansu.
Slazem se sa citizenom da treba vise da forsira Saponjica.
Gde je Bogosavac? Mislim da on moze sasvim korektno da pokrije levu stranu, umesto onog bogalja. Prodao je bar 5-6 lopti na sredini terena (gde se lopta ne sme gubiti). Centarsut kao da ga ni nema. U odbrani danas tu i tamo, nisu ovi iz Spartaka mnogo ni napadali.
Sale od kada je usao (mislim da je oko 65.minuta, ispravite me ako gresim) prodrmao malo tim i sa svojih trideset i kusur slao super lopte u prostor i razigravao Aboubakara (kasnije Trujica) i desno Zivkovica tj Vulicevica.
Sta se desava sa Dzigijem? Veciti talenat? Mislim da ga sa razlogom Milinkovic ne pusta u igru.
Hajde da smirimo malo strasti oko Zivkovica, nema potrebe za provokacijama niti za zustrim odgovorima. Svi znamo kakav igrac moze da postane ako pametno razmislja.
AJDE DA NAVIJAMO ZA SRBIJU U FINALU VATERPOLA!