FK Partizan 2015/2016
- citizen
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 1805
- Придружен: 26 Окт 2010, 16:45
- Место: Srbobran
- Has thanked: 1 time
- Status: Није на вези
Kiza "Mag" Milinković Šaponjića drži na klupi 75 minuta, a na terenu mu totalno van forme dva napadača, Valeri i Abu. 
Spartak ima finu ekipicu ove sezone.
Spartak ima finu ekipicu ove sezone.
Последње учитавање од citizen дана 08 Авг 2015, 20:43, учитано 1 пут укупно.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- citizen
- SFM Hall Of Fame
Budite realni, toliko ste ga uzdigli, nije on dečko još kvalitet za tolika dela kakva mu vi pripisujete.
Ne verujem da poznaješ Živkovića, pa nemoj da lažeš da šalje pozdrave, jer ni on mene ne poznaje pa nema šta da me pozdravlja.
U 90+1 posle centaršuta Jondića, Živko Živković hvata loptu, ispušta je, pa ponovo hvata. Indirekt? Ne?
Ne verujem da poznaješ Živkovića, pa nemoj da lažeš da šalje pozdrave, jer ni on mene ne poznaje pa nema šta da me pozdravlja.
U 90+1 posle centaršuta Jondića, Živko Živković hvata loptu, ispušta je, pa ponovo hvata. Indirekt? Ne?
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
citizen, Protiv Partizana je sviran nepostojeći penal i nije dosuđen čist penal. Dali smo gol za 2:1 i to zasluženo!
I Živković je dobar i više nego što ga uzdižemo! Igrao je dobro i trudio se od 1 do 95 minuta! Sumnjam da neki indijanci iz Vojvodine mogu u 95 da se trude ko da je 1 minut tako da tišina! A bliži se sreda pa u to ime...
NAPRED PARTIZAN!
I Živković je dobar i više nego što ga uzdižemo! Igrao je dobro i trudio se od 1 do 95 minuta! Sumnjam da neki indijanci iz Vojvodine mogu u 95 da se trude ko da je 1 minut tako da tišina! A bliži se sreda pa u to ime...
NAPRED PARTIZAN!
- citizen
- SFM Hall Of Fame
Koliko su pojedinci subjektivni i ostrašćeni... toliko da greške svojih igrača ni neće da vide. Najbolje da vi komšije igrate jednu ligu, stalno vaše derbije, a ostali klubovi bi mogli onda normalno da igraju cele godine.
Slobo uspori malo, stvarno već sad svuda uplićeš svoje postove, kao da sve najbolje znaš.
Slobo uspori malo, stvarno već sad svuda uplićeš svoje postove, kao da sve najbolje znaš.
Последње учитавање од citizen дана 08 Авг 2015, 21:05, учитано 1 пут укупно.
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Može mi se.citizen пише:Koliko su pojedinci subjektivni i ostrašćeni... toliko da greške svojih igrača ni neće da vide. Najbolje da vi komšije igrate jednu ligu, stalno vaše derbije, a ostali klubovi bi mogli onda normalno da igraju cele godine.
p.s. Marko brate hoću da kažem da se dečko trudi, grešio ili ne on se trudi, pravi dobre poteze tokom cele utakmice, iznudi faul, korner... igra. Stalan je. Na to sam mislio. Ne znam koliko ima takvih igrača u našoj ligi.
- Dr. Moo
- Assistant Manager
- Поруке: 766
- Придружен: 30 Мај 2012, 19:49
- Место: Beograd
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 37 times
Ne znam zasto ste opet poceli da kukate po Zivkovicu, hocete mi reci da decko nije razbio mec? Nije ubacio 15 lopti koje doduse niko nije iskoristio. To nisu njegove greske. Ako ste gledali mec, videli biste da smo celu utakmicu napadali preko desne strane, pitam li se zasto. Koliko je samo puta zalomio, okrenuo, pretrcao protivnicke bekove i stopere... Umesto da gledate sta je sve dobro uradio posto decko ima 19 godina, vi naravno kao po obicaju gledate gde je pogresio. Jaoo bitan je onaj pas sto je pogodio protivnickog igraca i nije stigao do igraca Partizana, jao kako ga drugi samo hvale. Covek je po meni igrac utakmice... A vi pricajte sta hocete, nadjite u ostalim klubovima svog Mesija pa ga dizite u neseba, ako za to imate cinjenice..
'Za mene su zene zakon. Obozavam rupe u zakonu!' - Per Mertesacker