Kraj druge sezone
Druga sezona neuporedivo bolja. Na početku sezone smo prešli sa 4-1(DM)-1(MC)-2(AMRL)-2 na meni omiljenu 4-5-1. Razlika neverovatna, 61 primljen gol prošle sezone smo uspeli da svedemo na samo 32! Što je takođe bitno, napad nije trpeo zbog toga, pa smo postigli samo 2 gola manje nego u prvoj sezoni. Jedno vreme smo bili i prvi na tabeli, ali na kraju, završili tek 7. Mislim da smo zaslužili više od jednakog broja pobeda i poraza što govori gol razlika od +11. Sve u svemu evo tabele i utakmica:
I u kupu je bilo bolje nego prošle sezone, nažalost u 3. rundi smo naleteli na trenutno drugi po jačini klub Češke, tako da dalje nismo mogli.
Kao što možete pretpostaviti, svi igrači su odigrali dosta bolje u ovoj sezoni. Fikejz je ponovo najbolji strelac lige ali ovog puta sa 5 golova manje - 14. Pored njega moram izdvojiti sva 3 regena iz simulirane sezone -
Jindrih Masek,
Daniel Večera 
i
Jiri Krasa.
Jut intejk (slika uzeta na kraju sezone pa je nekima već i skočila koja ocena)
Jan Hendrih - Ima kul ocene za štopera i ni za šta drugo, ali je problem što je visok tek 177cm.
Emanuel Čeh - Operisan od bilo kakvog driblinga, centaršuta, jedva može da doda loptu do čoveka pored njega.
Martin Cisar - Preslikan bek od ovog iznad, jedino što ovaj trči pored desne aut linije.
Jaroslav Hajek - Kažu da nema ništa poseban potencijal, da će jedva biti dobar i za ovu drugu ligu Češke, al videćemo. Ima obećavajuće neke ocene, determinejšn i vrk rejt ima predrkan, polažem nade u njega.
Nastavio sam sa polaganjem licenci, trenutno učim za najnižu kontinentalnu. Uprava opet otkazala nadogradnju oba centra, sve po starom.
Ipak sezonu je obeležilo nešto što i dalje ne mogu da prežalim, odlazak možda i najtalentovanijeg igrača iz prvog jut intejka -
Kamila Belaka. Ljudi mi poslali 3 ponude, ja odbijao lagano, ali pošto je bio pod jut ugovorom, uzeli su ga na "aproač tu sajn". Poludeo sam načisto, čak mislio i da prekinem sa sejvom, al nastavih nekako..
Od sledeće sezone pišem 2 puta, jedan kratak apdejt sa jut intejka i posle još jedan sa kraja sezone.