FK Vojvodina 15/16
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Slovan, Belenenses, Paok, PAO, Leh, možda Legija, Jang Bojsi i Standrad protiv tih ekipa Voša možda i ima šanse, ostali su prejaki.
P.S. Ludi i ja jedno sat vremena pre žreba za prošlo kolo rekli da Voša izvlači Sampu i da će ih proći. Bilo bi kul da ponovo budemo talični.
P.S. Ludi i ja jedno sat vremena pre žreba za prošlo kolo rekli da Voša izvlači Sampu i da će ih proći. Bilo bi kul da ponovo budemo talični.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Dex11
- Assistant Manager
- Поруке: 924
- Придружен: 13 Апр 2011, 13:44
- Место: 3rd Rock ftS
mislim da ce do kraja play off -a zaraditi oko 1,5 M €, ako bi usli u grupnu fazu LE bice oko 3,5 M € i tamo ovamo (nereseno 250k, pobeda 500k) moglo bi to da se izvlaci na nekih solidnih 6 do 7 M €Igorz пише:kluc uspeha je privatizacija, ne sad da dodje neki seik jer bi svakom srpskom klubu i sposoban covek sa solidnom lovom bio veliki pomak. koliko vosa dobija za prolaz u plej of?Dex11 пише:posle ovakve pruzene utakmice bi bio i Altah iz Austrije (pocistio bas Guimaraes na strani sa 4:1, ukupno 6:2) prevelik zalogajIgorz пише:slabo je ovo..potencijalni protivnici
Ajaks (Holandija), Rubin Kazanj (Rusija), Bilbao (Španija), AZ Alkmar (Holandija), Red Bul Salcburg (Austrija), Viktorija Plzenj (Češka), PAOK (Grčka), Steaua (Rumunija), Jang Bojs (Švajcarska), Sparta (Češka), Fenerbahče (Turska), Standard Lijež (Belgija), Legija Varšava (Poljska), Bordo (Francuska), PAO (Grčka), Leh (Poljska), Sent Etjen (Francuska), Slovan Liberec (Češka), Sautempton (Engleska), Krasnodar (Rusija).;
...a da privatizacija (odavno) u Austriji, klub se zove Cashpoint (lanac kladionica) Altach, mala Opstinica koja ima malo vise od 6000 stanovnika ali kojoj sponzor, tj. investitor financira relativno dobre igrace (bolje nego sto bi imali bez glavnog parodavca)...
ja uvek tvrdim da postoje i kod nas i pogotovo u dijaspori ovakvi slicni kao Hopp u Hoffenheim -u (ne bas da imaju Milijarde) ali da mogu u kontinuitetu da pumpaju u klub da bude kao sto kazes pomak na bolje
- Dex11
- Assistant Manager
hajd da bude Belenenses, danas sam opet imao prilike da vidim kod Guimaraes -a da je Portugalija previse naduvena (osim cetiri velikih), ostali su patos klasazele пише:Slovan, Belenenses, Paok, PAO, Leh, možda Legija, Jang Bojsi i Standrad protiv tih ekipa Voša možda i ima šanse, ostali su prejaki.
Ako prodje vosa eto me na svakoj tekmi iako sam delija
bio bi veliki uspeh za nas grad da ugostimo fudbalske velikane(I da I pokidano)
Последње учитавање од Igorz дана 07 Авг 2015, 01:19, учитано 1 пут укупно.
- Dex11
- Assistant Manager
hajde onda Slovan ili BelenensesSloba пише:Rekoh šta bi bilo najbolje a to je recimo Slovan ali evo prognoze od mene. Fenerbahče ili Ajaks (verovatnoća za ovakvo nešto je manje od 5% ako gledamo moć verovatnoće da se tako nešto dogodi ali to je moja predpostavka.
Ipak neka bude Slovan, bolje.
@ Igorz tu si potpuno u pravu, NS je spreman da ugosti vec jednom nekog poput Atletica kao pre par godina i to puta tri (sve utakmice kod kuce da budu rasprodati)
- Dex11
- Assistant Manager
tu si u pravu Zakula jedino sto je iskusan i to je to, da budemo na cisti ovo danas nisu bili nikakvi sutevi za dobre golmane (prvi je bio jos donekle precizan), da li je Peric alternativa neznam...sa njegovim prelaskom iz Vozdovca u Jagodinu se unazadio po meni, Zakuli dati neku funkciju kao podrska timu i hajde Perica forsiratiIgorz пише:Odem ponekad kad se ne poklopi dan sa zvezdom posto idem na maru, I treba peric da brani, zakula refleksi lvl mrtav konj, rupa teska, jedino sto je iskusan pa zna da se postavi ponekad
Nzm kakav je peric sad, kad god sam ga gledam bio je dobar(realno na marakani prosle godine kod milijasevog slobodnjaka nije mogao nista) treba mu dati sansu sad kucji, nzm ko dolaziti valjda javor, pa kako se pokaze,ako mislimo nesto u evropi treba dobar golman,da izvuce bar jednu tekmu bez primljenog gola on je sebe sam isplatio
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Ukusi su različiti. Meni se Žakula kao golman sviđa. Na Partizanovom forumu takođe većina podeljena oko Živkovića ali većina (gde sam i ja) ga podržava i smatra jednim od najboljih u ligi i naše je dete.
Bar ja ali i ta većina nikada ne okrećemo leđa našim igračima. Desi se da zasmeta što neko loše odigra ali Bože moj.. što bi rekao jedan kolega pa mi ko da smo do ove godine imali Bufona pa sada kada je Bufon otišao smeta nam što je Živković tu. Smehotres.
Usput najbolji vaš golman u zadnjih par sezona je Delač. Možda i jedan od najboljih golmana koji je branio u Srbiji. Ja ga obožavam. Ne dobija pravu priliku u Čelziju ali i Pitari ga obožavaju. Gde god da ode svi ga obožavaju. Uvek daje 100%.
Inače osim ovih mladih igrača iz Srbije dosta cenim igrače iz regiona. Da sam DoF u Pfk, Czv svakako bih probao da napravim mešavinu mladih, dobrih igrača iz celog regiona. Isto važi za Vošu. Naravno... važan faktor su tu i pare.
Bar ja ali i ta većina nikada ne okrećemo leđa našim igračima. Desi se da zasmeta što neko loše odigra ali Bože moj.. što bi rekao jedan kolega pa mi ko da smo do ove godine imali Bufona pa sada kada je Bufon otišao smeta nam što je Živković tu. Smehotres.
Usput najbolji vaš golman u zadnjih par sezona je Delač. Možda i jedan od najboljih golmana koji je branio u Srbiji. Ja ga obožavam. Ne dobija pravu priliku u Čelziju ali i Pitari ga obožavaju. Gde god da ode svi ga obožavaju. Uvek daje 100%.
Inače osim ovih mladih igrača iz Srbije dosta cenim igrače iz regiona. Da sam DoF u Pfk, Czv svakako bih probao da napravim mešavinu mladih, dobrih igrača iz celog regiona. Isto važi za Vošu. Naravno... važan faktor su tu i pare.
- Dex11
- Assistant Manager
Javora smo tukli sada bas pre par dana sa 2:0, raspored je sledeci, prvo u Lucane i onda u naj nezgodnije vreme (bas par dana pred prve utakmice Play Off -a) kod kuce protiv Partizana, sanse ce dobiti ali tu je Vosha definitivno tanka na toj poziciji, u evropi cemo morati par puta da igramo bez primljenog gola ako momci budu kao danas nervozni inace se nepise dobroIgorz пише:Nzm kakav je peric sad, kad god sam ga gledam bio je dobar(realno na marakani prosle godine kod milijasevog slobodnjaka nije mogao nista) treba mu dati sansu sad kucji, nzm ko dolaziti valjda javor, pa kako se pokaze,ako mislimo nesto u evropi treba dobar golman,da izvuce bar jednu tekmu bez primljenog gola on je sebe sam isplatio
- Dex11
- Assistant Manager
ako igraju kao u Djenovi onda su sanse protiv svakog tima veoma realne, ako igraju ko danas onda moze da dodje Palilulac pa ce ih nakantati, treba konstantno, napadacki dobro da igrajuIgorz пише:A dato kad je ozegkvic dao golcinu. Samo da bude srece sutra pa ako bog da grupna faza, ali realno male su sanse
@ Sloba za Delaca si potpuno u pravu, pogotovo sto je decko na mestu (secam se kada su bile poplave i on gledao da prikupi donacije), nije trebao otici tako brzo ali sta se moze sada, ima jos dosta mladih alenata kod nas na tim pozicijama ali to je jos sve neiskusno a to sto ima kvalitet ide u Tursku
Последње учитавање од Dex11 дана 07 Авг 2015, 02:05, учитано 1 пут укупно.
- Bugi
- Youth Team Coach
- Поруке: 183
- Придружен: 06 Окт 2013, 10:52
- Место: Sremska Mitrovica
- Klub koji vodite: Roma
Dex ajde prestani da mracis,kakva crna boranija.Do pre par sezona smo ispadali od predstavnika Lihtenstajna,sad izbacili ekipu iz Italije,opet ne valja.Muka mi je vise od ovih prica.Bolje uzivaj u ovim trenutcima dok mozes,batali se analiza i pametovanja.Dex11 пише:bas tako, ova ekipa i ako smo dosli dalje je ipak boranija...nazalost, i takticki jako lose odigrano...sada ce neki pisati sigurno "super je, dosli ste dalje" itd. ali...nemoze uvek da bude prednost od +4 da ih spase u revansuOrthodox пише:Očajna igra Voše. Uopste nisam zadovojlan. Ok, rezultat im daje za pravo da teraju sprdnju ali mnogo toga se pklopilo u Djenovi, utakmica veka je bila, medjutim plasim se da je to bio vrhunac sezone. Svaka cast Sampi na htenju. Jbte ja ne bih ni igrao na 0:4.
Последње учитавање од Bugi дана 07 Авг 2015, 03:08, учитано 1 пут укупно.