FK Partizan 2015/2016

Корисников грб
Džajo5
SFM Hall Of Fame
Поруке: 4111
Придружен: 15 Мар 2012, 13:37
Место: Žilina/Padina
Been thanked: 1 time
Status: Није на вези

Порука од Džajo5 »

Očajni ste jbg.
Корисников грб
citizen
SFM Hall Of Fame
Поруке: 1805
Придружен: 26 Окт 2010, 16:45
Место: Srbobran
Has thanked: 1 time

Порука од citizen »

Čestitke Partizanu na teže ostvarenoj pobedi od očekivanog. Steaua se pokazala kao nezgodan rival, a posebno mi se dopala igra njihovog špica, Tadea, kao i ofanzivca Hamruna.

Pišem objektivan post, da neko ne pomisli da sam ljubomoran ili ne znam šta, jednostavno imam svoje mišljenje.

Valeri je van svoje naj forme (već sezonama unazad) i nažalost još uvek nije pronašao sebe u dresu Partizana. Da ga je barem dao sa bele tačke, verujem da bi u značilo i na samopouzdanju.
Brašanac je trenutno najbolji igrač Partizana i zaslužuje najveći CA u igri.
Primetio sam da dosta njih osuđuje igru Babovića, ja nasuprot tome mislim da je motor i mozak ove ekipe. Mislim da je odigrao sasvim korektnu utakmicu.
Andrija... potencijal je nesporan, ali mislim da na njega utiče mnogo manjak odmora, odnosno umor sa SP-a u dalekom Novom Zelandu. Na trenutke pokaže svoj raskošan talenat, ali dosta i greši.
Abu je bar za sad, samo izbledela kopija onog što je bio u Vojvodini. Nekada je bio spreman kao puška, a sad se vidi da povremeno "kampuje" na terenu, odmara.
Vule isto tako, definitvno je uticala na njega duga pauza zbog povrede, borbenost ne izostaje kod njega, ali nedostaje njegov kvalitetan centaršut, za šta svakako znanja ima.

Stičem utisak da ova ekipa ima mnogo veći potencijal, nego što pruža partije na terenu. Par igrača je još uvek daleko od top forme, ali početak sezone je pa naravno ima vremena da se to ispravi.
Корисников грб
SoneKragujevac
Assistant Manager
Поруке: 577
Придружен: 22 Феб 2015, 01:25
Место: Kragujevac
Has thanked: 13 times
Been thanked: 9 times

Порука од SoneKragujevac »

Cestitam momci!! Srecno u Evropi :) !!
"Koliko sam samo puta u FM16 rekao na Pep Talku : Aggresive/Push Forward,tvrdim da me ovi igraci muceni dozive kao Limenog"
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Au J***m ti zivot, kakva atmosfera u drugom poluvremenu. Valjalo bi se napiti sad, ali onako bas kao stoka.

Jebi cigane!!!
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
луди
Manager
Поруке: 2604
Придружен: 25 Мај 2011, 23:30
Место: Filmski Grad

Порука од луди »

Колко има среће овај Партизан то је невероватно. Од како сам почео пратити фудбал њих сере, хаос. Но ово је до јаја резултат, одбрана не постоји, ал је судија спасо ствар.
džo
Youth Team Coach
Поруке: 98
Придружен: 24 Јул 2015, 20:12
Место: Berlin

Порука од džo »

луди пише:Колко има среће овај Партизан то је невероватно. Од како сам почео пратити фудбал њих сере, хаос. Но ово је до јаја резултат, одбрана не постоји, ал је судија спасо ствар.
Sudija definitivno prelomio mec.

Слика
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
Место: Beograd

Порука од hostile_bg »

Ova pobeda ne menja cinjenicu da je Cukaricki Stankom najorganizovaniji klub u ovom delu Evrope!

Edit: dzo mrs! Jel ti krivo sto je prelomio mec? Kompleksasu raspali
Последње учитавање од hostile_bg дана 06 Авг 2015, 00:04, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
луди
Manager

Порука од луди »

Ne vidim smisao tvog posta, al dobro.

Ako si nameravao nekog da vređaš, ne ide ti baš.
Корисников грб
hostile_bg
Manager

Порука од hostile_bg »

Ni ja ne vidim smisao tvojim postovima u Partizanovim temama, kako FK tako i KK osim da podjebavas, ali nema veze, do jaja si sa ekipom sa skajpa ;)
Корисников грб
Igorz
Assistant Manager
Поруке: 692
Придружен: 20 Јун 2013, 21:35
Место: ...

Порука од Igorz »

džo пише:
луди пише:Колко има среће овај Партизан то је невероватно. Од како сам почео пратити фудбал њих сере, хаос. Но ово је до јаја резултат, одбрана не постоји, ал је судија спасо ствар.
Sudija definitivno prelomio mec.

Slika
kako?bozinov promasio penal a crveni je svakako bio jer je varela zadnji igrac odbrane
Корисников грб
луди
Manager

Порука од луди »

Nikoga ja ne podjebavam, samo pričam šta znam iz bliskih izvora klubu ili iz onog što vidim na terenu.

Meni rođeni brat igra u Partizanu, nemam nikakvu mržnju ni prema samom klubu ni prema navijačima.

Na kraju je ovaj džo još i kul lik.
Корисников грб
hostile_bg
Manager

Порука од hostile_bg »

@Igorz Ma pusti ga bre, kompleksas klasicni, bitno je da se cirka i slavi pobeda
Последње учитавање од hostile_bg дана 06 Авг 2015, 00:10, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Realno me boli penis i da su nam svirali 7 penala, prošli smo dalje i samo to je bitno. Još 2 tekme do LŠ. EL smo osigurali. :ole: :ole:
Корисников грб
hostile_bg
Manager

Порука од hostile_bg »

Ma brate prolazili smo na penale, ispadali na penale, na golove u gostima, nekad sudija navlacio na nas, nekad na protivnike, ko da je bitno, mi jos 8 tekmi u Evropi ove sezone, minimum... :cheers:
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=L1UZYRwKeNY[/youtube]

Znaci kad bude odlazio ceo stadion da mu pusi! A kad, ako Bog da, odemo u Rusiju i ostatak Srbije! :ave: :ave: :ave:

Od Dekija Stankovica nije se sprdao, kako u ligi tako i u Evropi, neki klinja. :aplause:

p.s. Atmosferu da ne spominjem.
Последње учитавање од paske дана 06 Авг 2015, 00:55, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Svemoćni Andrija. Apsolutni gamechanger.
Корисников грб
hostile_bg
Manager

Порука од hostile_bg »

Ali kako posla lika u kupine
Корисников грб
Nemanja
Assistant Manager
Поруке: 653
Придружен: 26 Окт 2012, 15:53
Место: Krusevac

Порука од Nemanja »

Hahhaha poslusajte Kovinjala legendu na 13 sekundi :xD:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=v-1Nt4dZBUY[/youtube]
Danijel_CH

Порука од Danijel_CH »

dĹžo пише:Ocajni ste, pogotovo u defanzivi. Vratise vas u realnost, previse ste se uzdigli posle pobeda protiv ocajnih protivnika. Velika boljka nasih klubova. Pobedis Jagodinu i utripiujes da si Real... Abu ni 50% igraca koji je bio dok je bio u Vosi. Ovaj levi bek vam je katastrofa. Bozinov kao da ni ne igra. Lose jako, Kao sto sam rekao pre par dana, fali vama jedno 4-5 igraca da bi nesto iole ozbiljnije uradili u Evropi.
A vi kako te? :cheers:
Danijel_CH

Порука од Danijel_CH »

Zile - Taj decko koliko trci, dribla..pabi kaf izgubi loptu odmah napada protivnika i oduzima je. Najbolji igrac koji se pojavio u PFC u zadnjih 20 godina. Smanjiti mu CA jos, na 100 otprilike. Ako mu se stavi realan, ode u Real odmah na igrici

Vule - Velika borbenost, treba neko da mu pomogne po toj desnoj strani, veceras je on dvojicu cuvao

MEDJIK - MADJIJA

Brasanac - Nemam reci za njegovu borbenost

Petrovic - Ne znam sta da mislim o tom coveku

Abu - maestralno se borio, gradio, slao lopte. Usrao samo kad je isao prema golu sto odmah nije dao loptu Ziletu. Onog trena kad je dobacio tad je mogao sutirati.

Bozinov - Taj covek mene fascinira, njegovo primanje lopti prsima ave: Nadam se da ce sa proradi vec jednom, ali na njemu su uvek bar dva igraca

Sve u svemu prelepo vece na stadionu. Do 1:1 bukvalno je ceo stadion pevao, na 1:2 samo jug...Posle crvenog opet ceo stadion
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”