Upravo završih sezonu. Nije bilo loše.
Pratimo Ludog u stopu, i mi smo u prvoj sezoni izborili promociju u Konferenciju.
U FA kupu smo bili solidni, možda smo mogli otići koji korak dalje ali nam se nije dalo protiv Solihuli Mursa.
Iz FA Trophy-ja nas je izbacila najkulija ekipa ikada.
Ekipa je odigrala solidno. Vidite da sam već prebacio nekoliko klinaca u prvi tim. Toliko je jaka konkurencija da je nekolicina njih već i odigrala nekoliko utakmica.
Što se klinaca tiče... Izvinite, zaboravio sam da uzmem skrin sa jut intejka te ću vam pokazati neke od boljih izdanaka naše akademije za ovu sezonu.
Adrijan Čand je prema ocenama svih mojih trenera najbolji igrač u ovoj generaciji. Ima potencijal da postane dobar igrač za Konferenciju.
Luis Saksbi, najtalentovaniji špic.
Rajan MekŠejn. Sam Bog ga poslao. Cele sezone kuburim sa tom pozicijom desnog beka, samo jednog sam imao a on se nešto često povredjivao. Već je odigrao 2 utakmice, zabeležio asistenciju. Mogao bi biti dobar.
Voren Kuk, najbolji štoper. Debitovao u poslednjem kolu ali premalo minuta je proveo na terenu da bih procenio koliko vredi. Imaće prilike da se dokaže naredne sezone.
To je to što je vredno pomena...
Finansije očaj, valjda će pljusnuti neka kinta uskoro.
Imao sam samo jedan apgrejd, i to junior koucinga. Nije se bilo para za više.
Toliko, ako sam nešto propustio, recite. Odoh sad gledati Partizan pa na spavanje, mrtav sam danas posle bazena. Spavalo mi se celo popodne ali sam na silu odigrao polusezonu, Ludi mi mnogo beži, čovek je odigrao 2 sezone više od mene. Sutra se nastavlja ovo.
Pozdrav.