F.K. Crvena zvezda 15/16

Корисников грб
Igorz
Assistant Manager
Поруке: 692
Придружен: 20 Јун 2013, 21:35
Место: ...
Status: Није на вези

Порука од Igorz »

ni to me ne bi cudilo, kontam da ga daju za 2m bi im bilo zadnje
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

Realno je po meni bar 3 miliona i 10ak%, iskljucivo zbog menadzera. Stojadinovic je koliko toliko dobar menadzer pa verujem da je i njemu u cilju da proda Rajkovica sto bolje i da omasti brk.

Rezerva bi sigurno bio Saranov mada bi ja voleo i da Bajic iz Borca dodje. Poznajem momka, branio je pre u Sremu i mislim da bi bio pristojan za nasu ekipu. :yesko:
Корисников грб
Igorz
Assistant Manager

Порука од Igorz »

mozda bi kahrimana ostavili a da mu zamena bude manojlovic,ali bolje da dovedu saranova
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Ja koliko sam čuo Manojlović negde na pozajmici...

Ako ode Rajković dolazi neki golman. Ali uslov Šaranova u pregovorima je da bude #1. Neće da greje klupu..
Корисников грб
paske
World Class Manager

Порука од paske »

Dvojna registracija sa Sopotom ja mislim.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Koliko sam video u research delu foruma piše da je u Bežaniju prešao na pozajmicu.
Корисников грб
Igorz
Assistant Manager

Порука од Igorz »

nije to zvanicno jos,ne vidim nista na rsb
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Ma pratim i ja nekad Partizanove forume ali briga njih za te mlade igrače, pozajmice. Sramota ako do sada nisu objavili (sobzirom da nije običan mladi igrač već zlatni orlić). Evo vest od pre pet dana:

Код: Изаберите све

http://www.supersport.rs/fudbal/Nacionalni/29158/zlatni-orlic-u-bezaniji-napada-superligu-manojlovic-na-golu-lavova.html
Sad sam baš guglao i vidim da je stara vest a sinoć-danas sam je video i kod nas u rsc delu mada možda bude izmena.

Šteta što je ovako. Ako ode Rajković Manojlović bi bila logična zamena. A mislim da može da donese više nego Kahriman. Koji samo iskustvo ima veće od Filipa.

Na Manojloviću se takođe može uzeti par miliona ako bude lepo napredovao. :cheers:
Последње учитавање од Sloba дана 04 Авг 2015, 18:38, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Igorz
Assistant Manager

Порука од Igorz »

ma mora negde na kaljenje prvo,tesko da bi bio i 50% rajka,za sledecu sezonu je realniji
Корисников грб
paske
World Class Manager

Порука од paske »

Utakmice, utakmice i samo utakmice. Rajkovic pre nego sto je dosao kod nas je branio u Jagodini i tu stekao bar malo iskustva koje je posle nadogradio kod nas.
Корисников грб
Dex11
Assistant Manager
Поруке: 924
Придружен: 13 Апр 2011, 13:44
Место: 3rd Rock ftS

Порука од Dex11 »

Sloba пише:A šta fali Turskoj? Muka mi je od mržnje prema drugima.. ja jako poštujem Fener i Galatu te i Bešiktaš koji su veliki klubovi. Ne njihovi navijači već klubovi. Sport neka bude na prvom mestu. Koliko god kome smetalo Fener, Galatasaraj i Bešiktaš kao i skoro svi klubovi iz turske prve lige mogu da ponude ono što kod nas ni večiti ne mogu.

Ti misliš on voli Tursku? Ja, boli ga ku*ac ali dečko je profesionalac i misli na svoju karijeru i ovo je za njega možda i odličan potez ako bude branio. Da li je rešenje odlazak u PSŽ pa grejanje klupe Sirigu? Pa naravno da ne.

Ja sam se iskreno iznenadio kada je i kod nas Žile ostao još par meseci. Dečko je prerastao ligu i zaslužio je da uzme pare i napreduje.

Brate uz svo poštovanje koje imam ka tebi kada je rad u pitanju i poštujem te i kao nekog ko ne podržava večite ali kod tebe u postovima je vidljiva netrpeljivost prema Hrvatima, Bosancima, Turcima.

Pogledaj video što sam postavio u temi sa terena iz BIH (Premijerligaš Mladost) gde je neko psovao majku četničku sudiji pa je lik dobio batina i izbačen je sa tribine od strane 99% muslimanski versko opredeljenih navijača. Lik (vođa) još piše po portalima ne sviđa nam se što je izašao video to je normalna stvar neću da mi neko dete koje povedem na utakmicu ubije sutra itd dosta je mržnje i netrpeljivosti na ovim prostorima.

Realan sam samo. :cheers:

Rajković je najbolji golman u ligi. Koliko god dobro branio iza ide Živković a treći je takođe daleko iza. Rajković je doneo dosta radosti našem fudbalu i dečko mora da napreduje dalje. :cheers:
nisi nista razumeo, nemrzim Tursku samo je njena Liga za MENE prenaduvena i nije mi kvalitetna, MOJE MISLJENJE, nemoj se odmah primati...dobro razumljivo, naucices sa godinama :poz:

...a da Bosanci su jedno a Bosnjaci nesto drugo i na danasnji dan necemo o netrpeljivosti, volim svoje postujem druge dokle moje postuju, ako moje gazi ja cu i njihovo ali necemo danas (razumljivo zasto) o tome :cheers:
Последње учитавање од Dex11 дана 04 Авг 2015, 21:23, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Stize vam Plavsic sutra.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
Igorz
Assistant Manager

Порука од Igorz »

nema sanse da ce i Donald i plavsic doci,pa nismo ludi da placamo igraca 300k da sedi na klupi(bar se nadam)
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager

Порука од Tokelara »

Stize vam Plavsic sutra.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Ima covek info iz prve ruke :D
Корисников грб
Igorz
Assistant Manager

Порука од Igorz »

ok onda, samo malo nelogicno, mozda je negde zapelo sa Donaldom, vidim da jos nije potpisao
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager

Порука од Tokelara »

Plavsic moze i krilo da igra.

Слика
Корисников грб
paske
World Class Manager

Порука од paske »

Tokelara пише:Stize vam Plavsic sutra.
Kakav je taj ? Koliko sam ja video lik je prosle sezone zavukao neki volej i to je to.

5 mogucih pojacanja je najavio Andjus za Kurir, ko zna da li je tacno (Donald, Plavsic, Cavric, Srnic i Stojiljkovic se spominju)
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Svih 5 ? :wtf:
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Ovi podhitno da odu. Uvalice nas u velika govna. 30 igraca doveli i jos im nije dosta. Katastrofa.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”