Nisam hteo da napišem novi apdejt dok ne upadnem u seriju B i posle predugog perioda... Došlo vreme da pišem...

Neverovatna jurnjava sa Livornom, znači bukvalno su kolo za kolom bili na bod od mene, od polusezone... Samo su 2 puta uspeli da me preskoče i ja sam jednom uspeo da im pobegnem na 4 boda ali je sve to trajalo jedno kolo...
Što se ekipe tiče i taktike... Pa otprilike ista taktika u odnosu na onu sa kojom sam počeo uz par sitnih ispravki
A pošto nisam postovao jut intejk da pokažem i prvu postavu koja će verovatno da igra i seriju B

Vremenom je izgurao Volpija iz prve postave, korektno je napredovao i nadam se da može još... Ako ne, nadamo se nekom većem talentu iz omladinske škole... Ima problem sa anticipationom i aerial abilityem ali... Boljeg nemam
Štoperski tandem

Lepo napredovao, dominantan u vazduhu... Dok se par talentovanih klinaca ne razviju sigurno prva opcija uz Zambonija
Najtalentovaniji igrač generacije 2017. Već polako počinje da liči na ozbiljnog štopera, a ima još prostora za napredak. Odigrao odličnu sezonu i predvodio ligu po broju presečenih lopti i ključnih startova...
Desni bek, izdanak Atalantine škole kog sam zatek'o u klubu. Kapiten ekipe... Kontrolisao kompletnu desnu stranu, a uz to postig'o 2 gola i imao 10 asistencija.
Zingales nije preterano mnogo odigrao ove sezone. Ima 17 utakmica, uleteo je u prvi tim posle povrede Frugolija, odigrao solidno i verovatno će tu da ostane...
Trojka na sredini terena:
DLP-D. Znam, nema veze sa tim ali boljeg nemam... A ovaj ima ogroman potencijal. Čim se pojavio krenuo sam da ga forsiram i nije loše odigrao s'obzirom na godine
B2B(uglavom sa leve strane). Ne deluje toliko dobro na oko ali je baš fino igrao tako da je ostao u timu... Ali definitivno se nadam nekom čudu u intejku kad je u pitanju veza...
Tokom svih ovih sezona jedan od ključnih igrača. Desni B2B, iako je više plejmejker nego B2B to radi korektno, nakupio par asistencija i par golova... Pokrivao taj deo terena, povezivao odbranu i napad... Sasvim korektno od njega
A sad trio fantastiko:
Prvi shadow striker. U klubu od početka, već u drugoj sezoni krenuo da igra i krenuo da daje golove... U ovoj sezoni su mu druga dvojica malo pokupili golove ali i dalje igra odlično 16 ligaških golova i 9 asistencija... Iako možda deluje kao klasičan špic neverovatno je to kako je efektan kad se ubacuje iz drugog plana
Drugi shadow striker. Dobrim igrama u prethodnoj sezoni izgurao starijeg Rusa iz prve postave i ove eksplodirao... Može još da napreduje i verovatno će ostati duže vreme u prvoj postavi... 17 golova, 16 asistencija
I za kraj šiptarski izdanak, naš traktorista. Jurio ovce i koze po Epiru do svoje 15. godine, a onda došao u Sijenu, ubrzo postao starter i bio glavni razlog što smo otišli u viši rang. 33 ligaških utakmica, 31 gol,16 asistencija. Prosečna ocena 7.84. Već ima 5 nastupa i 2 gola za reprezentaciju Šiptarije. Osvojio sve i svašta i oborio svakojake rekorde

Ima tu još igrača i talenata ali o tome drugi put... Što se tiče kluba kao kluba, finansijsko stanje je lošije nego pre 2-3 godine ali je izgrađen fin sportski kompleks
Radilo se dosta na poboljšanju osoblja, pogotovu na nalaženju pravog šefa mladog razvitka i odluka je pala na doskorašnjeg šefa mladog razvitka Krotonea

Treninzi su na visokom nivou sa jednim od najboljih stručnjaka u svojim oblastima
Uz dosta pažnje na skautingu Sijena je upućena i ima uvid u ogromnu bazu igrača iz svih krajeva sveta
A radi se na tome da se to još popravi
Toliko zasad... Odo da igram seriju B