Sta je tu sramno ?Sloba пише:Sramno.
Delije smene upravu za 24 casa a mi svaku nasu teramo po 3-4 godine..
F.K. Crvena zvezda 15/16
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
- Status: Није на вези
Vazi i za nas. Ugasiti oba kluba u ta dva sporta i to je to. Realno nema izlaza osim da se zrtvuje 5-10 sezona za oporavak.
Последње учитавање од paske дана 02 Авг 2015, 20:01, учитано 1 пут укупно.
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
Čovića bi pojeo fudbalski klub realno. I ako jesam za to da on preuzme, mislim da je KK daleko manje briga od FK. U FK nije propao samo ko nije došao. Ne znam...nisam pametan.
Što se tice Lekica i komentara o njegovom dolasku i price da nije dao gol 2 godine - formula je uvuek formula, pa makar i garazi. Lekić je Ferari za Jelen Super Ligu i trenune ZVezdine napadace.
Što se tice Lekica i komentara o njegovom dolasku i price da nije dao gol 2 godine - formula je uvuek formula, pa makar i garazi. Lekić je Ferari za Jelen Super Ligu i trenune ZVezdine napadace.
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
Ako Čović dodje, sigurno ce svi sa ugovovorima tipa Ibanez ostati bez istog. Tj ne moze da ostane ali bice revidiran ili prodat. mislim da tako i treba da se radi. Takodje, necemo imati trosak 230 zaposlenih, sto u neku ruku nije dobro jer ti ljudi izdrzavaju porodicu od toga sigurno. Takodje, pozdravicemo se sa učešćem u Evropi, tj ako budemo igrali bice imperativ da se prodje kako bi zaradili keš od toga. Nec biti ovako povrsno sigurno. Kod njega je ili, ili....
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Regrutovati sve najbolje mlade igrace u omladinskoj skoli i zrtvovati 5-6 sezona. Pare ulagati samo u nove "regene" u tim sezonama i stancati za prvi tim samo talente. Angazovati najbolje trenere(strucnjake) u skoli u drzavi a sto da ne i u regionu. Samim tim ce i skauting sluzba poceti raditi. Platu u prvom timu ograniciti na max 100k godisnje pa ko hoce od matoraca da dodje da igra za to dobrodosao je. Eto resenja sa moje strane.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
Oči moje nije ti ovo FM, u stvarnosti postoje navijači, pizdeli ste posle gubitaka od Kairata, šta misliš koliko bi pizdeli da nekoliko sezona budete 5-i na tabeli. To što pričate gašenje kluba, to je prosto tupljenje kurca, niko od nas ne bi voleo ni PFC i CZV da se ugase ili pošalju u nižu ligu, nego jednostavno ne znate šta drugo da kažete posle loših rezultata.paske пише:Regrutovati sve najbolje mlade igrace u omladinskoj skoli i zrtvovati 5-6 sezona. Pare ulagati samo u nove "regene" u tim sezonama i stancati za prvi tim samo talente. Angazovati najbolje trenere(strucnjake) u skoli u drzavi a sto da ne i u regionu. Samim tim ce i skauting sluzba poceti raditi. Platu u prvom timu ograniciti na max 100k godisnje pa ko hoce od matoraca da dodje da igra za to dobrodosao je. Eto resenja sa moje strane.