FK Partizan 2015/2016
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Status: Није на вези
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Dex11, ne treba nama to. 
Nismo mi Zvezda.
Dobra igra Pazara mada nisam siguran da smo igrali u najjačem sastavi da bi bili u ovoj situaciji. Nema veze.
2:2! Vitez Koja
Nismo mi Zvezda.
Dobra igra Pazara mada nisam siguran da smo igrali u najjačem sastavi da bi bili u ovoj situaciji. Nema veze.
2:2! Vitez Koja
Последње учитавање од Sloba дана 01 Авг 2015, 17:46, учитано 1 пут укупно.
-
Sloba
- Global Moderator
Danijele,
I meni to prolazi kroz glavu.
Zato što je Pazar ozbiljan... ima par dobrih igrača a neki su tu i godinama.
Spadaju među najboljih 10 u ligi svake godine a prošle su eksplodirali.
Nisu od onih slabijih u Srbiji tako da ako pobedimo prošetaćemo se kroz ligu. I ja mislim.
I meni to prolazi kroz glavu.
Nisu od onih slabijih u Srbiji tako da ako pobedimo prošetaćemo se kroz ligu. I ja mislim.
Последње учитавање од Sloba дана 01 Авг 2015, 17:54, учитано 1 пут укупно.
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
Ali Kojic, najveca prevara u istoriji Partizana, uz onog bugarskog Bebeta, sta taj lik radi u profesionalnom fudbalu ja ne znam...
Edit: Slobodane ne seri, jebo te Pazar, da nije bilo one Ljajiceve prevare sa Bask-om k***c bi igrali prvu ligu
Edit: Slobodane ne seri, jebo te Pazar, da nije bilo one Ljajiceve prevare sa Bask-om k***c bi igrali prvu ligu
Последње учитавање од hostile_bg дана 01 Авг 2015, 17:59, учитано 1 пут укупно.
- Dex11
- Assistant Manager
- Поруке: 924
- Придружен: 13 Апр 2011, 13:44
- Место: 3rd Rock ftS
e tu si potpuno u pravuSloba пише:Dex11, ne treba nama to.
Nismo mi Zvezda.
Socivar idi na
Код: Изаберите све
http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=152824-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
Zvezdini navijaci nikad nisu pozivali na rasparcavanje teritorije Republike Srbije, takodje nisu ni vikali "ovo je Turska" . Sramota je sto se Pazar uopste takmici u SL.Nemoj da poredis najbolji klub sa ex-yu prostora i tim koji pored Steaue, na Balkanu, ima trofej lige sampiona sa ostalom boranijom iz SL.Sloba пише:hostile_bg, Kad igra Zvezda u SL može i Pazar. Nema razlike ali nebitno tema je o Partizanu. Mene zanima fudbal ne nacionalizam i šačica loših ljudi tamo kad ih ima mnogo više boljih... ali kažem nije bitno.
Tik'al, Slažem se
Последње учитавање од Rossobianco дана 01 Авг 2015, 18:27, учитано 1 пут укупно.
-
Sloba
- Global Moderator
Ima i Pazar dobre navijače. Posle Zvezde, Partizana, Voše najbolje uz Rad. 
To pozivaju nacionalisti, bolesnici kojih ima i kod nas - na severu i jugu. Oblik mržnje prema državama i verama nikome ništa nije donela pa neće ni nama ni njima.
EDIT: Sprdamo se xD Glavčić, Golubović xD
Bravo za Aškovskog kako igra mali. Je*o mater ko ga dade na pozajmicu. Bolji i od Petrovića i od Bogosavca.
To pozivaju nacionalisti, bolesnici kojih ima i kod nas - na severu i jugu. Oblik mržnje prema državama i verama nikome ništa nije donela pa neće ni nama ni njima.
EDIT: Sprdamo se xD Glavčić, Golubović xD
Bravo za Aškovskog kako igra mali. Je*o mater ko ga dade na pozajmicu. Bolji i od Petrovića i od Bogosavca.
Последње учитавање од Sloba дана 01 Авг 2015, 18:31, учитано 2 пута укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Treba termine da pohvataš, Slobodane. Oni nisu nacionalisti, oni su pre svega separatisti, a onda šovinisti. Nacionalizam sam po sebi nije opasan niti ugrožava nekoga. Ekstremni nacionalizam je već druga stvar i smešta se okrilje šovinizma, tanka je granica, može se reći i da je nema. Nije ni ružno ni sramota, a ni zabranjeno biti nacionalista, ali je zabranjeno biti separatista i šovinista.
Što se tiče NP-a, jebe mi se. Mogu da viču šta hoće, za sve postoji kazna. Stave zastavu s ljiljanima, kazna, zastava Turske, kazna, neprikladno skandiranje - verbalni šovinizam, kazna. Ćao, zdravo, samo oštro. Što se tiče samog fudbala, što reče Hostile, da nije bilo one prevare, k***c bi moj oni videli JSL. Tako da, :pozz:
Što se tiče NP-a, jebe mi se. Mogu da viču šta hoće, za sve postoji kazna. Stave zastavu s ljiljanima, kazna, zastava Turske, kazna, neprikladno skandiranje - verbalni šovinizam, kazna. Ćao, zdravo, samo oštro. Što se tiče samog fudbala, što reče Hostile, da nije bilo one prevare, k***c bi moj oni videli JSL. Tako da, :pozz:
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Nema razlike? Dobro, zaista idi se bucni u Savu, osvezi se. 
"-Kako ti se zvao otac?
-Husein.
-Njegov otac?
-Kemal.
-Ciji je Kemal?
-Sefkijin.
-Dalje?
-Sefkija Ibrov. Ibro Rusidov. Rusid, Ekrem, Muslija, Adem i Alija.
-Dalje?
-Nema dalje!
-A ko je rodio Aliju?
-A otkud ja znam, opet neki Husein, neki Kemal.
-Nije.
-Nego ko?
-Njega su rodili Cvijeta i Spasoje Jugovic. A ako krenes unazad sretaces samo ovakva imena: Veljko, Milos, Dusan, Vidak, Gojak, Momcilo, Vuk."

"-Kako ti se zvao otac?
-Husein.
-Njegov otac?
-Kemal.
-Ciji je Kemal?
-Sefkijin.
-Dalje?
-Sefkija Ibrov. Ibro Rusidov. Rusid, Ekrem, Muslija, Adem i Alija.
-Dalje?
-Nema dalje!
-A ko je rodio Aliju?
-A otkud ja znam, opet neki Husein, neki Kemal.
-Nije.
-Nego ko?
-Njega su rodili Cvijeta i Spasoje Jugovic. A ako krenes unazad sretaces samo ovakva imena: Veljko, Milos, Dusan, Vidak, Gojak, Momcilo, Vuk."
Последње учитавање од Tik'al дана 01 Авг 2015, 19:11, учитано 1 пут укупно.
Jusqu'ici tout va bien…