Milorad Kosanović o Mirku Ivaniću пише: Pružio je maestralnu partiju. On je već dve godine najbolji igrač Srbije, samo to mnogi ne vide. I neće da vide. U Italiji je još jednom potvrdio koliko vredi i kakav je blistav dragulj.
FK Vojvodina 15/16
- citizen
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 1805
- Придружен: 26 Окт 2010, 16:45
- Место: Srbobran
- Has thanked: 1 time
- Status: Није на вези
Последње учитавање од citizen дана 01 Авг 2015, 12:36, учитано 1 пут укупно.
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Ja mislim da vam treba i pojačanja ako izborite grupe. Ne samo za prvi tim nego i za klupu. Nemate dovoljno dugačku klupu na tri fronta..
Последње учитавање од Sloba дана 01 Авг 2015, 14:37, учитано 1 пут укупно.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Dex11
- Assistant Manager
- Поруке: 924
- Придружен: 13 Апр 2011, 13:44
- Место: 3rd Rock ftS
ovo moze da bude interesantna rubrika:Sloba пише:Ja mislim da vam treba i pojačanja ako izborite grupe. Ne samo za prvi tim nego i za klupu. Nemate dovoljno dugačku klupu na tri fronta..
Код: Изаберите све
http://www.transfermarkt.de/statistik/vertragslosespielerda pocnem: po meni
Код: Изаберите све
http://www.transfermarkt.de/dimitar-berbatov/profil/spieler/65Код: Изаберите све
http://www.transfermarkt.de/slobodan-rajkovic/profil/spieler/35934
Последње учитавање од Dex11 дана 01 Авг 2015, 15:45, учитано 3 пута укупно.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Dex11
- Assistant Manager
neznam sta bi im bilo bolje da ostanu bez ugovora na "suvom" ili da idu u klub koji ima potencijal za vise i da zarade jos koju kintu (i nase pare ne smrde)Keyser Söze пише:AHAHAHAHAHAHHAHAHA Berbatov i Rajković jel me zajebavaš? Mogli ste i Ronaldinja al šteta ode u Fluminense
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Nije više free Berbatov. Prešao u Aston Vilu. Da l' si zaista pomislio da je realno da bilo koji naš klub plati Bebatova?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Dex11
- Assistant Manager
e ovo je samo jedna vrsta igre, za diskusiju, evo lepo je pocelo a sad bih hteo da cujem vasa misljenja, vase sugestije, meni je ovo zanimljivopaske пише:Aj Rajkovic je jos i realan al kakav Berbatov. Covek jos uvek moze milionce da drpi na istoku.
znaci Rajkovic jos donekle realno a Berbatov nikako...ok, ajmo dalje
-
Sloba
- Global Moderator
Loži se na naše jeftine Bugare mada pitanje je da li bi ikad zaigrao i Božinov za nas da mu karijera nije na stranputici. 
Za Vošu su realni samo ovi na zadnjoj strani (i to je pitanje tipa Hleb sumnjam da bi došao...).
Vas je*e što ne možete da obećate igračima borbu za titulu, trofeje a to svi žele. A bogami treba da se i plati..
Za Vošu su realni samo ovi na zadnjoj strani (i to je pitanje tipa Hleb sumnjam da bi došao...).
Vas je*e što ne možete da obećate igračima borbu za titulu, trofeje a to svi žele. A bogami treba da se i plati..
- Dex11
- Assistant Manager
ko bi po tebi na zadnjoj stranici bio dobro pojacanje i zasto?Sloba пише:Loži se na naše jeftine Bugare mada pitanje je da li bi ikad zaigrao i Božinov za nas da mu karijera nije na stranputici.
-
Sloba
- Global Moderator
Nerealno je o tome pričati jer niko neće ni doći. 
Ali su po ceni samo oni realni jer bi za njih najbolje platiti. Pa ni u Partizanu niko nije imao u zadnjih 10 godina (nisam siguran nego mislim) iznad 350k € po sezoni ili 400k €.
Realni su vam samo Srbi i ostali iz nekadašnje Ju.
Dakle Dišljenković, Lekić, Zavišić... čak teško i Vujadin Savić ili Rajković ali nikad se ne zna.
Oni mogu da vam pomognu u evropi.
Ali su po ceni samo oni realni jer bi za njih najbolje platiti. Pa ni u Partizanu niko nije imao u zadnjih 10 godina (nisam siguran nego mislim) iznad 350k € po sezoni ili 400k €.
Dakle Dišljenković, Lekić, Zavišić... čak teško i Vujadin Savić ili Rajković ali nikad se ne zna.
- Dex11
- Assistant Manager
da li bi Lekic bio dobra opcija? Posto sam i ja razmisljao o tomeSloba пише:Nerealno je o tome pričati jer niko neće ni doći.