zvezdo zvezdana
-
aca delija
- Assistant Manager
- Поруке: 603
- Придружен: 14 Мај 2014, 20:00
- Место: radicevic
- Been thanked: 6 times
- Status: Није на вези
zvezdo zvezdana
na intenrentu gledam sta se desava u zvezdi vamo tamo i odem na fejsbuk reko cek da otkucam ime zvezdinom direktora terzica i nadjem adujemga i pocnem pricu gospodine zvezdane javolim zvezdu igram tenutno fm 15 sa njom imam sjajan tim once ma sta kazes i moji iz uprave i igraci su zaludjeni ajd dacu ostavlu bozovicu a ti dodji sutra u 18 00 u medija centar sutrradan spakujem stvari pravac marakana novinari i sjedne i sdruge strane ispituju ja cutim terzic kaze pn je novi menadzer nemojtega previse ispitivati boxe on snama dso 2016 ako se pokaze nastavice i dalje
-
aca delija
- Assistant Manager
-
aca delija
- Assistant Manager
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
-
aca delija
- Assistant Manager
-
aca delija
- Assistant Manager
-
aca delija
- Assistant Manager
-
aca delija
- Assistant Manager
uakmica sa napredkom 17 minut igre gooooooooooooooooolllllllllllllllllll 1 0 ja terzaic i mijailovic skacemo od radosti 45 minuta kasnije 1 1 u nastavku za 3 minuta napredak daje tri kola i postavlja konacan rezultat 3 1 terzic i mijailovic otu ljudi sa stadijona madost ja u svalcionicu kahrman pita sefe jel smo dobro igrali ja nervozan pa majkuvam J***m igrate ko strine jelen super ligu a dopustate davas jebeni napredak pobedi sa 3 1 oni su buranija mi njih treba da pobedjujemo ati kahrman mrs sa gola nadji ddrugi klub pa brani ali sefe nisam kriv ni reci vise dopustate davam sepavi trulic i bozovic daju golove pa viste razmazeni igraliste ko jad se ja napijem za kaznu svima oduzimam od plate ali sefe javam kazem nisam kriv krivje rakic nemoj ti mrni rakica dirati on je dao gol a tisi primijo druskane 3 komada ti cuti krenemo put marakane igraci ljudi sto nemaju para ja upalim radio kad ide dzingl slusate radio s kad emisija o jelen super liigi kad ce voditelj traljava zvezda izgubila 3 1 tu jos vize pizdim i kazem sadnas i ovi jebu bolje igrajte muski inace bice cuski menice nakraju da daju otkaz sfe nirec da nisam cuo jel jasno
Последње учитавање од aca delija дана 27 Јул 2015, 21:37, учитано 1 пут укупно.
-
aca delija
- Assistant Manager
utakmica sa mladosti iz luicana na marakini prete oni pretimo mi 32 minu hladan tus gol 1 0 za njih terzic mi preko ramena kaze mali bices najuren ja popizdim odem u svlacxijpnocu i kazem staje baletani igrate balet sefe nisam kriv za gol rajko sine golman je kriv i ti i kahrman ocigledno niste za tim molijosime kalaba nedajme necu od tebe bicu prva klasa ja se jos sazalijo ati tak ovreacas stoko jedna budeli bilo
0 3 zanjih letite u rezrvce svi nemojte sefe stra nemojte mojte ili igajte ko pravi muskarci ili neigrajte vise
0 3 zanjih letite u rezrvce svi nemojte sefe stra nemojte mojte ili igajte ko pravi muskarci ili neigrajte vise
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
-
aca delija
- Assistant Manager
-
aca delija
- Assistant Manager
zveda rad na poluvrennu rad4 zvezda0 terzic kaze jos jedan poraz kraj ja odem revotiran pa pickavam materina glupa 4 vam majkr J***m smotane neznalice fgubite od rada alo bre igrajte lepo inace dobijam otkaz pa tonamje i cilj kaze rakic stasi reko tonam je cilj e tices dabudes prodat i iti irajkovicx i kahrman i svi jebacuvam mater ali vu vas nauciti redu bolje je igro dzajic stojkovi cvvetkovic pizon pantelic vidic markovic savicevic pancev marovic belodedic prosinecki najdovski da bolje su igrali zato stosmo se zvali jugoslavija da se tako zovem i mimi igrali tako ma igralibi vi k***c mrs na tener budeli poraz ja vise necu da vas stitim odlazim iz kluba preuuzimam barsu cao
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Moraš bolje na treninzima da radiš. Daće ti Terzić otkaz kao to je Lalatoviću dao.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
aca delija
- Assistant Manager
- zele
- SFM Hall Of Fame
Dovedi Adrijana.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
aca delija
- Assistant Manager
- zele
- SFM Hall Of Fame
Onog Brazilca.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
aca delija
- Assistant Manager
- rojkovac7b
- Youth Team Coach