(FM15) Zanimljivi skrinšotovi
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Status: Није на вези
-
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Vredi. Po meni bar... gledaj... on je zadnji vezni... ima neke od bitnih atributa za tu poziciju i ne vredi toliko već možda 5-6M ali je u pitanju PSŽ.
Timski rad, odlučnost, snaga i mnoge druge ocene su izuzetno pozitivne a ako se ne varam i jako važne za poziciju na kojoj on igra.
Imao je i zadnju sezonu dobru u Engleskoj (ova gde je igrao dosta utakmica u ligi).
Ima i još par solidnih ocena... jbg. tako je... kako je.
Timski rad, odlučnost, snaga i mnoge druge ocene su izuzetno pozitivne a ako se ne varam i jako važne za poziciju na kojoj on igra.
Imao je i zadnju sezonu dobru u Engleskoj (ova gde je igrao dosta utakmica u ligi).
Ima i još par solidnih ocena... jbg. tako je... kako je.
Последње учитавање од Sloba дана 27 Јул 2015, 01:54, учитано 1 пут укупно.
-
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
To mnogi ne razumeju i misle da su male ocene ali zapravo ocene 11-12-13 su izuzetno visoke ocene (ako još i ima par malo većih). On je po ovim ocenama za klupu PSŽ i više nego dobar, da startuje u kup utakmicama i slično a da igra po malo i u jačim takmičenjima kao starter.
Kažem... 11-12-13 su zapravo ODLIČNE ocene jer su veće ocene od tih za igrače TOP klase ili blizu toga. Neka me ispravi Tadić ili neko drugi ako grešim (ne znam da li oni gledaju ovu temu iz researcha).
Kažem... 11-12-13 su zapravo ODLIČNE ocene jer su veće ocene od tih za igrače TOP klase ili blizu toga. Neka me ispravi Tadić ili neko drugi ako grešim (ne znam da li oni gledaju ovu temu iz researcha).
- Tomas
- Manager
- Поруке: 1156
- Придружен: 05 Авг 2011, 13:31
- Место: Beograd
- Has thanked: 58 times
- Been thanked: 29 times
Nije ti to neki problem, samo mu reci da ce da ga prodas ako ponude po tebi dovoljno novca ili samo udji i izadji iz razgovora. Meni klubovi opsedaju Baskijce, narocito Laporta, Ituraspea i Muniaina, ali uglavnom bez vecih ponuda i posle par meseci kad ti klubovi odustanu, oni su zadovoljni da ostanu.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Klasični žabari, nisu prilmili gol u kvalifikacijama tri godine.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu