E ovako

Ja sam krenuo sa Zvezdom 15.3.2 DB i skinuo transfer update sa foruma.Pre nego sto vas upoznam sa svojim uspesima odma da kazem,save load fazone ne volim ni u jednom slucaju.Zato sam neke igrace mozda prodao za manje nego sto vrede,neke preplatio tj preplaticu verovatno posto se za sada stekam

Odma na pocetku potpisao sam ugovor sa Jovicem i stavio klauzulu od 8.75 mili e

Para za dovodjenje nije bilo,razlika u plati od 2 hiljade i transfer budzet od 120 hiljada jednaki su dovodjenju jednog dobrog igraca.Da prodajem Rajkovica i ostale koji jos nisu ni blizu svog PA nisam hteo,pritom dobijao sam ocajne ponude za sve igrace koje nisu prelazile 500/600 hiljada i to od klubova tipa Turgu Mures itd.Da ne davim sada puno,pripreme sam poceo sa 4-2-3-1 wide i forsiranjem napadackog fudbala.Namerno sam izabrao slabije klubove za protivnike kako bi budzio moral ekipi i uvezbavao taktiku.Instrukcije su bile Attacking,Fluid, More Direct Passing,Work Ball In To Box,Hit Early Crosses,Exploit Flanks,Play Wider,Get Stuck In,Tighter Marking,Higher Tempo i Be More Expresive.To je nesto od cega nisam odstupao celu sezonu,menjao sam u toku meca u zavisnosti od rezultata par puta ali to je bilo bukvalno par puta.Ideja je bila da sto vise igru zasnivam na mladim igracima i da ih istrpim celu sezonu.Posle prve utakmice Pavicevic je izleteo iz tima(napravio je penal i odigrao sam 2-2 sa Donjim Sremom,na moju kaznu za losu igru reagovao je tako sto je rekao da ce da ide iz kluba na free,odleteo je u rezerve,tim se malo pobunio al je palo ribanje i sve je bilo u redu

) sansu u 11 je dobio Jovanovic.Pavicevic nije zaigrao vise dok nije otisao a Vukasin se razvio u pravu zver.Takodje sam forsirao Dusana Zivkovica po krilu jer je Gavric kanta

Jovanovic,Grujic,Ristic,Rajkovic,Jovic,Zivkovic ssu bili forsirani cele sezone,forsirao sam i Vukana i Lazica ali su obojica imali povrede pa nisu igrali bas koliko su trebali.Sve u svemu osvojio sam Kup,
Evo i prelaznog roka prve sezone.Kao sto vidite prodao sam samo Martinovica na pocetku,nisam doveo nikoga,na zimu sam prodao Gavrica i Stefana Djordjevica sto je otvorilo malo budzet i omogucilo da dovedem Nikolica i Rodica.Fatica sam doveo kao rezervnu opciju a na kraju se pokazalo da decko i sa 2 zvezdice u reportu moze da odigra vrhunski

Bez Nikolica ne bi osvojio nista,decko je ZVER!Na zimu sam takodje ugovorio transfere Jovovica,Cmiljanica,Srnica i Pavlovskog mada moram da priznam da sam bio ker i prvu trojicu uznemiravao dok nisu poceli da beze sa treninga

Tako da su im ugovori isticali i to je bio poklon za mene
U finalu kupa sam dobio Vosu 4-3 i pored 2 penala koja su svirana Vosi,Tole Tole vragolane stari
Borba za titulu se vodila do samog kraja i odlucivalo se u zadnjem kolu.Napredak je imao 2 boda manje od mene,Partizan je imao 3 i ispao je iztrke zbog losijeg medjusobnog skora.Ipak pobeda uz pomoc Nemanje Nikolica donela je duplu krunu.
Evo i rezultata kroz sezonu,bilo je uspona i padova ali od taktike se nije odstupalo
To je to od prve sezone,sad krece ludilo i prica o drugoj koja je u toku