AS Spartakos - [Youth Development]

Lucifer
Assistant Manager
Поруке: 878
Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
Место: Kruševac
Formacija: 4-1-2-3
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times
Status: Није на вези

AS Spartakos - [Youth Development]

Порука од Lucifer »

Слика

● AS Spartakos Kitiou ●
Слика

Spartakos ili Spartakus Kiti je kiparski klub iz grada Kitija (Larnaka). Iako je osnovan davne 1958. takmicenje u kiparskoj ligi je poceo tek 1985 u Seriji D. Nakon desetak godina igranja u Seriji D, konacno su izborili plasman u visi rang (Serija C) 2006. Gde se i danas takmice.
● Profile ●
Слика

"Sunday" reputacija klasika za ovakve timove, malo sam "napumpao" fitnes kapiram da bi ovim chobanima dobro doslo malo kondicije. :boxer:
● Squad ●
Слика

Matorci su uglavnom uredni za nivo takmicenja kakva je "C" liga, ima jos par mladjih koji znaju da sutnu loptu, zongliraju tu i tamo. Sve u svemu krsina ekipa, ali bice valjda dovoljno za ovaj nivo. Ovog Kargba ne mogu da prijavim jer je ogranicenje stranaca 0, tako da cu verovatno da ga napucam u dupe odakle je dos'o.
● Objectives ●
Слика

Od mene ocekuju neku sredinu tabele, ma da ja cu da probam da se "promotujem" ako je ikako moguce. S' obzirom da ulaze 4 ekipe u visi rang.
Последње учитавање од Lucifer дана 25 Јул 2015, 02:05, учитано 1 пут укупно.
Lucifer
Assistant Manager

Порука од Lucifer »

● League ●

Слика
Spicio sam ligu lagano, cim smo se uigrali. Ma da neke utakmice mi nisu bas najjasnije al jbg valjda krsina ekipa (tipa vodim 3:0 protiv Akritasa na poluvremenu i izgubim 7:4). Dal je Terza gepekovao moje igrace ili koj k... ne znam. Al me i zabole bitno da sam se plasirao u drugu ligu.
● Fixtures ●
Слика
● Squad ●
Слика
Imao sam problema sa povredama spiceva, pa sam morao da rotiram neke igrace kojima to nije
pozicija.
● Best Players ●
Слика Слика Слика

Uglavnom "pejsare" i jak determination sto i nije lose za ovaj rang.
● Youth Day ●
Слика

Nisam nista specijalno ni ocekivao, losi smo jos da bi bili bolji. Chairman mi je prihvatio "filozofiju" da se nadrkavamo iz omladinske skole, pa kad bude para bice valjda i boljih rigena.Za sada ovako.

СликаСлика Слика
● Finance ●
Слика

Finanansije su bulja, usli smo u "crveno", a ne slusa se Ceca. Bice valjda neki takeover mozda me i ukenja sa tim nesto, ma da cisto sumnjam.
Последње учитавање од Lucifer дана 25 Јул 2015, 02:59, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
луди
Manager
Поруке: 2604
Придружен: 25 Мај 2011, 23:30
Место: Filmski Grad

Порука од луди »

Ja ne znam što ti je ovo trebalo, mislio sam da sam jedini dovoljno lud da se bavi ovakvim sejvovima.
Lucifer
Assistant Manager

Порука од Lucifer »

Pa sta znam, nisam imao ideju koga da "pikujem" :D

Mislio sam da igram San Marino ligu isto youth fazon i odigrao sam jednu sezonu izborio evropu sa san giovanijem al me nervira sistem takmicenja igraju neki nokaut fazon glupo je dosta pa sam batalio ..
Последње учитавање од Lucifer дана 25 Јул 2015, 17:29, учитано 1 пут укупно.
Lucifer
Assistant Manager

Порука од Lucifer »

Season 15/16 Review

Cypriot Second League
Prediction - 14th
Actual - 2nd (Promotion!)

Cyprus Cup
Prediction - First Round
Acutal - First Round

Слика

Ovo me fes ukenjalo, igrao sam odlicno pola sezone bio prvi lagano, a onda serija ocajni utakmica (imao sam neke povrede ali opet), na kraju Aris u zadnjim minutima pobedio Nea Salamina i ja se provuce nekako na guz. Sad idemo u prvu, da se zabode neka kinta, garant ispadam ali dobro bolje iz prve nego iz druge. :smeker:

Слика

Od ove sezone sam profesionalac, nije lose bar mogu da sacuvam igrace. A i bolje ce da treniraju, ako nista drugo.

Fixtures

Squad Ratings

Transfers

Top 3 Players of the Season

Giorgos Kyprianou - Desno krilo brz igrac za ovu ligu nista specijalno ali je nama najbolji vec drugu sezonu.

Jamil Kargbo - Mislio sam da ga sutnem posle prve sezone, zato sto je stranac pa nisam mogao da ga prijavim, sacuvao sam ga i ove sezone odigrao dosta dobro.

Savvas Christou - AMC bez njega smo k... tim, daje golove i asistira malo li je.

Kittos i Nagy su resili da se oproste, steta i ovako matori bi nam znacili u prvoj ligi. Kittos penal majstor za 2 sezone izveo 16 penala i nije promasio nijedan.

Youth Intake

Слика

Pa i nema nekog napretka i dalje je sve to lose. Doveo sam nekog Direktora satro nije los pa mozda ga i ukenja da ubode nekog talenta ubuduce. (Pocecu da ih reimenujem nerviraju me ova imena, gotovo identicna).

Good News

Ovi resili da prosiruju stadion, od kredita naravno. Finansije i dalje ocaj, ma da dobicu neke pare od tv prava iz prve lige pa se mozda vratimo u normalu. Chairman gotivan lik al slepac nema ziv dinar. Unapredio sam malo i junior coaching.

Слика
Пошаљи Одговор

Повратак на “Menadzerska soba '15 /Managers Room '15”