Super liga Srbije 15/16
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Status: Није на вези
@Mare Ajde zasto mislis da je utakmica Bezanija - Partizan iz 2006. godine namestena? Sigurno se secas, imao si koliko, 9 godina, ostalo ti je urezano u pamcenju...sta se tacno tu desilo?
@Gagi Pa da, ja sam za to da Kokeza bude predsednik, sad je samo potpredsednik Zvezde, predsednik FS Beograda, potpredsednik saveza zaduzen za regularnost...fali mu jos ta funkcija, a realno, bio je strasan fudbaler, cale mi pricao, sabijao je, a posle toga i sportski funkcioner, zasluzio je...
@Gagi Pa da, ja sam za to da Kokeza bude predsednik, sad je samo potpredsednik Zvezde, predsednik FS Beograda, potpredsednik saveza zaduzen za regularnost...fali mu jos ta funkcija, a realno, bio je strasan fudbaler, cale mi pricao, sabijao je, a posle toga i sportski funkcioner, zasluzio je...
Последње учитавање од hostile_bg дана 22 Јул 2015, 22:31, учитано 1 пут укупно.
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
Vama je takodje problem sto je Zvezdan bio u OFK-a, tako da kad je presao u Zvezdu svi su pricali da su utakmice sa OFK-om zatvorene, tako da razumete nas zasto sumnjamo u Toletovu regularnost.Gagi пише:Samo što pun k***c navijača Zvezde ima isto mišljenje kao i velika većina navijača Partizana - da je utakmica na Vračaru nameštena. Partizan je uzeo 6 titula za vreme Miljanića, 2 za vreme Stojkovića, ali problem je Tole jer je on bio predsednik Partizana. Sad Zvezda hoće da ga otera i dobije još veći vetar u leđa, kao da ga jadna nije imala.
džekpothostile_bg пише:
Mi kazemo i jedni i drugi su namestali tekme, vi opet izvlacite samo Partizanove utakmice, e to je problem...
Naravno da ne pricam o toj utakmici, pricam na primer o Novi Pazar- Partizan, sudija koji je smenjen je iz mog grada.Covek je bez nekog preteranog iskustva prebacen da sudi tu utakmicu i posle toga nista nije sudio u JSL.Slucajno ? Covek je pricao da mu je najveca greska upravo ta sto je tu utakmicu prihvatio da sudi.hostile_bg пише:@Mare Ajde zasto mislis da je utakmica Bezanija - Partizan iz 2006. godine namestena? Sigurno se secas, imao si koliko, 9 godina, ostalo ti je urezano u pamcenju...sta se tacno tu desilo?
Последње учитавање од Rossobianco дана 22 Јул 2015, 22:40, учитано 1 пут укупно.
- citizen
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 1805
- Придружен: 26 Окт 2010, 16:45
- Место: Srbobran
- Has thanked: 1 time
Neće biti nikakvih kazni, to je sad već jasno. Igra se dalje, mali ćute, veliki gomilaju dugove i seru malima po glavi. To je fudbalski sistem ove države. Tako je dozvoljeno, tako je nametnuto.
Ko je kriv malima što nemaju marketing, što ne rade na popularizaciji svojih klubova? Dok 4/5 države navija za Partizan i Crvenu zvezdu, sve će se i vrteti oko ta dva kluba. Ostali će uvek igrati sporedne uloge. Itd itd....
Sve je to priča u prazno, jer ne vidim ko bi uopšte mogao nešto da promeni, kad i čelnici malih samo gledaju da se dodvore vođama Partizana i Crvene zvezde.
Recimo Vojvodina, dok je Bata bio živ i na čelu kluba, bilo je marvelzacija, ali se čovek služio istim radnjama kao ona dva kluba i mora se priznati korektno parirao. A sad, Šćepanović... predsednik zajednice superligaša, dodvorava se Terziću i ostalima iz Crvene zvezde (htedoh da napišem CZ, ali da ne ispadne Centralni Zatvor), toliko da se pričalo da je Vojvodina postala filijala kluba sa Marakane, jadno i bedno.
Zato nam je takva liga, zato nam tako igra reprezentacija, ZATO ŠTO JE TAKO NAMETNUTO!!!
Ko je kriv malima što nemaju marketing, što ne rade na popularizaciji svojih klubova? Dok 4/5 države navija za Partizan i Crvenu zvezdu, sve će se i vrteti oko ta dva kluba. Ostali će uvek igrati sporedne uloge. Itd itd....
Sve je to priča u prazno, jer ne vidim ko bi uopšte mogao nešto da promeni, kad i čelnici malih samo gledaju da se dodvore vođama Partizana i Crvene zvezde.
Recimo Vojvodina, dok je Bata bio živ i na čelu kluba, bilo je marvelzacija, ali se čovek služio istim radnjama kao ona dva kluba i mora se priznati korektno parirao. A sad, Šćepanović... predsednik zajednice superligaša, dodvorava se Terziću i ostalima iz Crvene zvezde (htedoh da napišem CZ, ali da ne ispadne Centralni Zatvor), toliko da se pričalo da je Vojvodina postala filijala kluba sa Marakane, jadno i bedno.
Zato nam je takva liga, zato nam tako igra reprezentacija, ZATO ŠTO JE TAKO NAMETNUTO!!!
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
LOL, sudije to nameštaju bez znanja kluba. Hoće to tako. U nekoj Srećelandiji.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LRN4pWeeBgs[/youtube]Sloba пише:A tačno zbog čega je sumnjivo Partizan - Smederevo i OFK - Partizan (ova pogotovo)?
Ako se ne varam na ovoj drugoj su bile sumnjive odluke ali to nismo mi namestili već rekoh navijački orjentisane sudije.Mi sa tim nemamo ništa..
pogledaj vase golove pa proceni da li imate nesto
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Kod prvog gola uplašio se odbrambreni od brzog Markovića. Kod drugog ne može da odbrambreni na toj udaljenosti od par cm izmakne se u brzini nakon odbrane golmana. Jbg. Kod trećeg gola ispali su. Imali smo brze igrače.
Na kraju... čak i da je namešteno to je se radilo smišljeno. Da se pobedi. Sad sam se setio te utakmice. Golovi su teško padali, mi napadali čitavo poluvreme da bi došli do golova. Nije palo 4 gola za 15 minuta.. tako da i ako je namešteno dobro su to odradili a ne providno.
Na kraju... čak i da je namešteno to je se radilo smišljeno. Da se pobedi. Sad sam se setio te utakmice. Golovi su teško padali, mi napadali čitavo poluvreme da bi došli do golova. Nije palo 4 gola za 15 minuta.. tako da i ako je namešteno dobro su to odradili a ne providno.
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Pa koliko su samo utakmica dobili Partizan i Zvezda jer su dobri sa pojedinim klubovima, pa ih još sudije guraju, ali jebeno nikad Partizan nije dao 6 golova u drugom poluvremenu i tako preokrenuo rezultat, zato se i digla tolika prašina. Mogu samo da zamislim kako bi zvezdaši reagovali da je Partizan gubio na poluvremenu od Metalca sa 2-0 i pobedio 6-2. Od ove sprdnje od lige napravili su još veći cirkus, cirkus kakav se nikad nije video.
Последње учитавање од Gagi дана 22 Јул 2015, 23:17, учитано 1 пут укупно.
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
луди, itekako moze, sad ce svaka tekma cak i cista koja dodje u preokret biti pod sumnjom, ovakva smejurija je uradjena da bi se pokazalo kako je Tole nesposoban, sve zbog izbora u FSS i svi oni koji misle da je ovo radjeno zato sto Zvezdi treba ili bla bla je pogresno, uradjeno je da se Tole pokaze kao nesposoban da sredi srpski fudbal a da ce Kokeza to cas da resi, plasim se da ne bude kontra, da nas FIFA i UEFA ne kazne zbog mesanja politike u sport. Kojim se sportom uopste bavio Kokeza sem sto je iznenada po SNS liniji usao u Zvezdu ? Po cemu je on kompententan da vodi savez ?
I ocete li vise da prestanete da gurate crvene ljude u savez pa nebitno da li imaju ili nemaju pojma sa fudbalom 50 godina su zvezdasi vodili savez iz Partizana se nisu bunili, samo 2 mandata predsednik nije Zvezdas i odmah je to uradac na sve srpsko. MUKA MI JE OD TAKVIH.
I ocete li vise da prestanete da gurate crvene ljude u savez pa nebitno da li imaju ili nemaju pojma sa fudbalom 50 godina su zvezdasi vodili savez iz Partizana se nisu bunili, samo 2 mandata predsednik nije Zvezdas i odmah je to uradac na sve srpsko. MUKA MI JE OD TAKVIH.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Svi znaju da je Tole nesposoban, nije potrebno nameštati utakmice da bi se to dokazalo.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Rossobianco
- World Class Manager
-
Danijel_CH