Super liga Srbije 15/16
- citizen
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 1805
- Придружен: 26 Окт 2010, 16:45
- Место: Srbobran
- Has thanked: 1 time
- Status: Није на вези
Mogao je ovaj post i u temu za FM, ali evo jednog zanimljivog predloga. Pošto dva kluba stalno stvaraju neku frku i unose nemir, podižu tenziju, mogao bi da se napravi fajl u editoru u kojem će Partizan i Crvena zvezda biti ugašeni! Pa da vidimo kako bi to izgledalo u igri, verujem jako zanimljivo.
Inače, da nema ova dva kluba, vi koji ste simpatizeri ili navijači istih, za koji drugi klub bi se odlučili?
PS. oni koji planiraju da napišu on je jedan jedini ili ona, nebitno, neka se suzdrže komentara.
Inače, da nema ova dva kluba, vi koji ste simpatizeri ili navijači istih, za koji drugi klub bi se odlučili?
PS. oni koji planiraju da napišu on je jedan jedini ili ona, nebitno, neka se suzdrže komentara.
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
име, sinak, da je pravde dve komunističke tvorevine bi odavno bile ugašene i dva simbola komunizma i Jugoslavije (fkcz i fkp). Ja kao partizanovac to kažem.
Igorz, Možda Čuka takođe ne bi bila to danas jer su tu da bi parilali večitima ali onda OFK (BSK) svakako.
Takođe pošto je moja Mačva u trećoj ligi uglavnom iz JSL bi naravno podržavao Pazar svim srcem ko što i sada radim osim kada igraju sa FKP.
Igorz, Možda Čuka takođe ne bi bila to danas jer su tu da bi parilali večitima ali onda OFK (BSK) svakako.
Takođe pošto je moja Mačva u trećoj ligi uglavnom iz JSL bi naravno podržavao Pazar svim srcem ko što i sada radim osim kada igraju sa FKP.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
име пише:А шта није јасно из мог уписа?
citizen пише:Mogao je ovaj post i u temu za FM, ali evo jednog zanimljivog predloga. Pošto dva kluba stalno stvaraju neku frku i unose nemir, podižu tenziju, mogao bi da se napravi fajl u editoru u kojem će Partizan i Crvena zvezda biti ugašeni! Pa da vidimo kako bi to izgledalo u igri, verujem jako zanimljivo.
Јбг дечарац нема правде, да је правде не би комунистичка творевина ЈСДП крала у свим спортовима од 90их на овамо.Sloba пише:име, sinak, da je pravde dve komunističke tvorevine bi odavno bile ugašene i dva simbola komunizma i Jugoslavije (fkcz i fkp). Ja kao partizanovac to kažem.
П.С
Како то ти партизановац, а њих би да гасиш, а притом твоја Мачва и Нови Пазар? Ти си онда Торцида Санџак...
Последње учитавање од име дана 22 Јул 2015, 10:53, учитано 1 пут укупно.
-
Sloba
- Global Moderator
Kradu i jedni i drugi.
Pa lepo. Mačva je iz mog grada a na utakmice NP idem kad igraju u BG, imam par prijatelja od tamo i dobar sam sa vođom Ultra Azuroa koji su priklonjeni Torcidi. Prosto.
Čak i na mom fb stoji cover Torcide Sandžak..
Pa lepo. Mačva je iz mog grada a na utakmice NP idem kad igraju u BG, imam par prijatelja od tamo i dobar sam sa vođom Ultra Azuroa koji su priklonjeni Torcidi. Prosto.
Čak i na mom fb stoji cover Torcide Sandžak..
Последње учитавање од Sloba дана 22 Јул 2015, 11:12, учитано 1 пут укупно.
-
Sloba
- Global Moderator
Može mi se. 
Inače naravno da sam partizanovac ali posle Partizana NP podržavam. Jedina je razlika što sa navijačima NP odem na tribinu a sa Šanerima ne pošto su naklonjeniji Zvezdi.
I da ne skrećemo više sa teme suština je jasna. Citizen je lepo pitao.
Inače naravno da sam partizanovac ali posle Partizana NP podržavam. Jedina je razlika što sa navijačima NP odem na tribinu a sa Šanerima ne pošto su naklonjeniji Zvezdi.
I da ne skrećemo više sa teme suština je jasna. Citizen je lepo pitao.
Последње учитавање од Sloba дана 22 Јул 2015, 11:24, учитано 3 пута укупно.
-
Sloba
- Global Moderator
Nebitna priča potpuno ali naravno da ne i to se retko čuje na tribinama. Može se reći da kada gostuju Partizan i Cz i ako Grobari i Delije izazivaju bude problema a takođe najveća netrpeljivost je sa UF.
Još jedan razlog zašto navijam za NP je i što su Šabac i Pazar istorijski povezani po osnivanju (koga ne mrzi neka gugla).
I naravno da ne mada ja kad sam išao nikada nisam ni čuo antisrpsku pesmu. A sam jako podržavam Srbiju ali neću da se busam sa tim da sam veliki partizanovac ili Srbin pa to je glupo i u rangu sa raspravom "moj ćale je jači od tvog".
Živ bio.
Još jedan razlog zašto navijam za NP je i što su Šabac i Pazar istorijski povezani po osnivanju (koga ne mrzi neka gugla).
I naravno da ne mada ja kad sam išao nikada nisam ni čuo antisrpsku pesmu. A sam jako podržavam Srbiju ali neću da se busam sa tim da sam veliki partizanovac ili Srbin pa to je glupo i u rangu sa raspravom "moj ćale je jači od tvog".
Živ bio.
-
Sloba
- Global Moderator
Velik nivo si huliganizma iskazao putem tastature pa verujem da si do sada tri promenio. Ako ti zafali četvrta dojavi mi jer imam višak.. 
EDIT:
Tako je Tikale.
Sandžak kako ga neki nacionalisti nazivaju se prostire u Srb i Cg a ovaj srpski "Sandžak" je Raška oblast.
EDIT:
Tako je Tikale.
Sandžak kako ga neki nacionalisti nazivaju se prostire u Srb i Cg a ovaj srpski "Sandžak" je Raška oblast.
Последње учитавање од Sloba дана 22 Јул 2015, 11:45, учитано 1 пут укупно.