). Ja sam i ovako već sve rekao. Lep pozdrav za tebe i dijasporu a tvom klubu želim više sreće u Evropi naredne sezone. Super liga Srbije 15/16
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Status: Није на вези
- bubi.ue
- World Class Manager
- Поруке: 8508
- Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
- Место: Užice / Novi Sad
Sloba пише:bubi.ue, nije realno da mi to napišeš. Jako u malom broju slučajeva napišem "zvezda" već uglavnom "Zvezda". Kada je sa malim slovom mrzi me da stiskam CAPS a i da pišem generalno ali odgovorim. Znam kako ide pravilno. Pazim ja na to. Takođe mnogi navijači Cz pišu "partizan" pa im nikada nisam zamerio.
Код: Изаберите све
http://imgur.com/ssC7866Код: Изаберите све
http://imgur.com/GvWNQpCКод: Изаберите све
http://imgur.com/Nw0gXPR
Последње учитавање од bubi.ue дана 20 Јул 2015, 20:57, учитано 2 пута укупно.
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
bubi.ue, poštujem i tebe ali ako ne uzmeš postove od juče (i to u malom broju njih) a pre toga godinu dana jedva da si mi mogao naći nešto takvo, skoro nemoguće.
Nikako nisam namerno ponizio Zvezdaše sa tim. Rekoh da ja nikada nisam ispravljao one koji pišu "partizan". Svako ima pravo da piše kako hoće.
Nikako nisam namerno ponizio Zvezdaše sa tim. Rekoh da ja nikada nisam ispravljao one koji pišu "partizan". Svako ima pravo da piše kako hoće.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Sloba пише:Svako ima pravo da piše kako hoće.
Naravno da nema. Svako ima pravo da piše šta hoće, dok god to ne ugrožava tudje slobode, ali niko nema pravo da piše kako hoće. Zna se kako se šta piše, ako ne znaš, postoji jedna fina knjiga, zove se Pravosip srpskog jezika, pa se nauči.
P.S. Sloba rekao da je Zvezda najbolji srpski klub, meni dosta. I'm out.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Sloba
- Global Moderator
Naravno da jeste - istorijski gledano. Šteta što od slavne Crvene zvezde nema već ni traga ni glasa u Evropi pa dobrih 25 godina. Žalosno gde vas dovedoše oni kojima ljubite stope.
Da je pravde čuvali bi Partizan, Crvenu zvezdu i Vojvodinu. Postavili normalne ljude u te klubove, ulagalo bi se i bila bi čast bez obzira na kojem mestu bili plasirani od 1-3 + bi dobrim igrama predstavljali Srbiju dostojno u Evropi. To na žalost nije slučaj i žao mi je zbog toga.
Da je pravde čuvali bi Partizan, Crvenu zvezdu i Vojvodinu. Postavili normalne ljude u te klubove, ulagalo bi se i bila bi čast bez obzira na kojem mestu bili plasirani od 1-3 + bi dobrim igrama predstavljali Srbiju dostojno u Evropi. To na žalost nije slučaj i žao mi je zbog toga.
-
Danijel_CH
-
Sloba
- Global Moderator
Danijel_CH, Hajduk, Partizan, Dinamo, Rijeka. Živela, žive naša domovina Hrvatska !11111

Последње учитавање од Sloba дана 22 Јул 2015, 00:08, учитано 1 пут укупно.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic