F.K. Crvena zvezda 15/16
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Ne loži se, Tole rekao da u JSL nema nameštanja.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Dex11
- Assistant Manager
- Поруке: 924
- Придружен: 13 Апр 2011, 13:44
- Место: 3rd Rock ftS
e sada Terzic krece protiv Karadzica u ofanzivu, kakva sapunjara i kakva farsa nasa je Liga vec od prvog kola gotova
Код: Изаберите све
http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=152477-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
Mirkov je za B92 rekao da su novinari "napumpali njegovu izjavu" i da je relevantno samo "ono što je rekao za SOS kanal", kao i da je "uopšteno rekao" da bi UEFA i Interpol mogli da pokrenu istragu, kao i da se to nije odnosilo konkretno na ovu utakmicu.
Mirkov je juče najavio pokretanje istrage, da bi danas rekao da će "do toga doći ako bude bilo konkretnih činjenica".
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Verovatno mu je telefon u toku noci zazvonio sa skrivenog broja pa menja plocu da bi spasio guzicu. Ako se ne pojavi Interpol sve ce ovo biti zaboravljeno kroz par nedelja, ako ne i za mesec dana.
Последње учитавање од paske дана 20 Јул 2015, 15:50, учитано 1 пут укупно.
- Karna
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 1156
- Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
- Место: Beograd
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Desice se sa ovom utakmicom isto sto se desilo i sa 5 meceva od prosle sezone ciji su snimci prosledjeni UEFI zbog dalje istrage.paske пише:Verovatno mu je telefon u toku noci zazvonio sa skrivenog broja pa menja plocu da bi spasio guzicu. Ako se ne pojavi Interpol sve ce ovo biti zaboravljeno kroz par nedelja, ako ne i za mesec dana.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Naša pobeda je čista. Radilo se na pripremama, preokret je zaslužen. Ove lažne optužbe su samo pokušaj destabilizacije kluba koji je silovito krenuo ka osvajanju titule.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Maree, ništa Mare. Samo bi svako voleo da je liga regularna. Ono je juče bilo dno dna a ja kažem da znam i za utakmice koje je Partizan nameštao samo što to postavljate nije to to.
Navijački orjentisane sudije pomognu manje ili više i mi sa tim nemamo veze a prave stvari vam i nisu baš poznate.
Ali ne radi se baš to na taj način. Bar ne mi. Niti to bude providno. Ne znam za sada ali do 2008-2009 smo nameštali poneku utakmicu. Čuka dok nije otišla u nižu ligu pre ovog povratka jednom su joj došli ljudi iz Cz i samo rekli šta da urade. Tako smo i mi radili jednostavno damo pare i ne sklone se već se trude do nekog trenutka i kao napadaju a mi zabijamo golove.
Nameštanje uopšte ne bi trebalo da bude providno kao ovo juče. Mislim do sada nije bilo. Moja Mačva je ove godine namestila dosta utakmica ali samo sumnjaju a nemaju dokaza jer se tako to radi. Niko nikada ne bi pokazao prstom na igrače Zvezde, upravu itd da nije tako očigledno jer realno pobeda ne može biti dokaz za nameštanje ali jučerašnji način kako je to učinjeno jeste.
Zvezda je prošle sezone na startu u prvih 10 kola valjda dala svega par golova, ne znam tačno reče mi drugar dal 8 a juče je za 45 minuta po temperaturi od 50 stepeni nakon 2:0 na poluvremenu dala 6 golova.
Ali ne radi se baš to na taj način. Bar ne mi. Niti to bude providno. Ne znam za sada ali do 2008-2009 smo nameštali poneku utakmicu. Čuka dok nije otišla u nižu ligu pre ovog povratka jednom su joj došli ljudi iz Cz i samo rekli šta da urade. Tako smo i mi radili jednostavno damo pare i ne sklone se već se trude do nekog trenutka i kao napadaju a mi zabijamo golove.
Nameštanje uopšte ne bi trebalo da bude providno kao ovo juče. Mislim do sada nije bilo. Moja Mačva je ove godine namestila dosta utakmica ali samo sumnjaju a nemaju dokaza jer se tako to radi. Niko nikada ne bi pokazao prstom na igrače Zvezde, upravu itd da nije tako očigledno jer realno pobeda ne može biti dokaz za nameštanje ali jučerašnji način kako je to učinjeno jeste.
Zvezda je prošle sezone na startu u prvih 10 kola valjda dala svega par golova, ne znam tačno reče mi drugar dal 8 a juče je za 45 minuta po temperaturi od 50 stepeni nakon 2:0 na poluvremenu dala 6 golova.
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Ja sam ponosan na istoriju mog kluba (a vidim i paske na istoriju FKCz) i tu nema tajni. Bar smo objektivni. Uvek ponosno govorim JSDP a ne SDP jer je to nemoralno i glupo u odnosu na naše legende (bolje igrače) (Bobeka, Vokrija, Jusifija i ostalih iz bivših jugoslovenskih republika).
Ne, ja ne vređam nikoga. Moji postovi su normalni i diskutujem. Lepo odgovaram.
Liga da bude regularna? Pa što da ne. Volim. Ja navijam za Partizan a mnogi znaju i da baš nepodnosim zvezdu ali to me ne sprečava recimo da pljujem ili podržavam određene ljude u nekolicini klubova. I da i ako podržavam Partizan mora se istaći da sam često jako simpatitivan prema manjim klubovima. Volim kada manji klubovi uzmu bodove večitima. To je znak suprostavljanja režimskim klubovima i navijačima kojima je nametnuto da navijaju za jedan od ta dva kluba (u 85% slučajeva). Naravno ni ja nisam izuzetak pa sam to nasledio od dede.
Ali osim na Partizanove utakmice idem još na utakmice NP kada gostuje u Beogradu i mog lokalnog tima Mačve. Ispratim celu ligu svako kolo, pratim dešavanja u dva ranga niže i pratim još neke klubove Borac (Ša) ili pre Radnički Zorka (išao sam na utakmice ta dva kluba u 2-3 navrata).
Gledaj, nismo svi isti i hvala Bogu na tome. Neko navija za Pfc neko za Cz i to je super, sasvim ok ali nije dobro kada određeni ljudi guraju svoj tim evo za primer da ne bude da sam neobjektivan uzeću "Partizan pa Partizan"... to nije fer. Ja volim demokratiju. Ok je diskusija i to zdrava ali svoje bolesne ideje naturivati drugima je loše. Svako ima pravo na svoj izbor. Ja i Mareta i Paskea i ostale jako poštujem uprkos tome što navijaju za Zvezdu. Jedan od najboljih drugara mi je takođe Zvezdaš (zna ga Manda - Orthodox) i sprdamo se na račun oba kluba jer su to gnjide u upravama zaslužile jer brukaju klubove iz godine u godinu (ne rezultatima, normalno je da PFC/CZV budu prvi ili drugi već potezima, nastupima u javnosti i krađama).
Samo... ako se sprovede kalčopoli u Srbiji bojim se da neće stradati samo večiti... nešto nisam siguran da bi ni 2 kluba čitava ostala bez poseldica u JSL.
Ne, ja ne vređam nikoga. Moji postovi su normalni i diskutujem. Lepo odgovaram.
Liga da bude regularna? Pa što da ne. Volim. Ja navijam za Partizan a mnogi znaju i da baš nepodnosim zvezdu ali to me ne sprečava recimo da pljujem ili podržavam određene ljude u nekolicini klubova. I da i ako podržavam Partizan mora se istaći da sam često jako simpatitivan prema manjim klubovima. Volim kada manji klubovi uzmu bodove večitima. To je znak suprostavljanja režimskim klubovima i navijačima kojima je nametnuto da navijaju za jedan od ta dva kluba (u 85% slučajeva). Naravno ni ja nisam izuzetak pa sam to nasledio od dede.
Ali osim na Partizanove utakmice idem još na utakmice NP kada gostuje u Beogradu i mog lokalnog tima Mačve. Ispratim celu ligu svako kolo, pratim dešavanja u dva ranga niže i pratim još neke klubove Borac (Ša) ili pre Radnički Zorka (išao sam na utakmice ta dva kluba u 2-3 navrata).
Gledaj, nismo svi isti i hvala Bogu na tome. Neko navija za Pfc neko za Cz i to je super, sasvim ok ali nije dobro kada određeni ljudi guraju svoj tim evo za primer da ne bude da sam neobjektivan uzeću "Partizan pa Partizan"... to nije fer. Ja volim demokratiju. Ok je diskusija i to zdrava ali svoje bolesne ideje naturivati drugima je loše. Svako ima pravo na svoj izbor. Ja i Mareta i Paskea i ostale jako poštujem uprkos tome što navijaju za Zvezdu. Jedan od najboljih drugara mi je takođe Zvezdaš (zna ga Manda - Orthodox) i sprdamo se na račun oba kluba jer su to gnjide u upravama zaslužile jer brukaju klubove iz godine u godinu (ne rezultatima, normalno je da PFC/CZV budu prvi ili drugi već potezima, nastupima u javnosti i krađama).
Samo... ako se sprovede kalčopoli u Srbiji bojim se da neće stradati samo večiti... nešto nisam siguran da bi ni 2 kluba čitava ostala bez poseldica u JSL.
Последње учитавање од Sloba дана 20 Јул 2015, 20:53, учитано 1 пут укупно.