FK Partizan 2015/2016
- SoneKragujevac
- Assistant Manager
- Поруке: 577
- Придружен: 22 Феб 2015, 01:25
- Место: Kragujevac
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 9 times
- Status: Није на вези
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
SoneKragujevac, paske,
Šone, slažem se. Inače nije daleko od istine da igra iz ljubavi. Briga njega za pare kad ih ima pa to što igra fudbal je čisto iz ljubavi i sada iz dodatne ljubavi ka Partizanu. On je za Voždovac igrao za džabe, nije hteo da im uzima pare i imao je dogovor da može da ode bilo kada bez obeštećenja bilo gde ako mu se svidi ponuda.
Paske takođe se slažem ali nije baš kriminalan. Uspe njemu nekoliko i dužih pasova po utakmici a pasovi u prostor kao i osećaj za isti mu nisu strani. Trudi se da stvara šanse i jedini minus mu je jer davi loptu.
Ljudi žive u 20 veku dominacija Partizana i C. zvezde koji su sad obična nula u evropskim okvirima. Babović je i više nego dobar ali ne i najbolji kod nas ipak nemamo mi baš mnogo igrača koji su dobri a da bi mogli da se kažu da su bolji od njega. Igrači kao što su on, Krstajić (u 35-36 godina kada je se vratio), Božinov, Sale Ilić i ostali igrači su i više nego klasa kada dođu kod nas i odskaču. Igra Babonja dobro i to je i sinoć pokazao.
Ali je najvažnije da tim pobeđuje. Kolektivno igramo jako dobro.
Izgleda da je priča oko Lomića aktuelizovana. Ispao je gnjida prošle godine ali sam ZA da ga dovedu jer mi je od kvazi fudbalera Petrovića muka pošto već Bogosavcu ne daju šansu ali daleko od toga da ću bilo kada nepodržavati Petrovića dokle god igra za klub i ako mislim da je jedna od naših slabijih karika.
Šone, slažem se. Inače nije daleko od istine da igra iz ljubavi. Briga njega za pare kad ih ima pa to što igra fudbal je čisto iz ljubavi i sada iz dodatne ljubavi ka Partizanu. On je za Voždovac igrao za džabe, nije hteo da im uzima pare i imao je dogovor da može da ode bilo kada bez obeštećenja bilo gde ako mu se svidi ponuda.
Paske takođe se slažem ali nije baš kriminalan. Uspe njemu nekoliko i dužih pasova po utakmici a pasovi u prostor kao i osećaj za isti mu nisu strani. Trudi se da stvara šanse i jedini minus mu je jer davi loptu.
Ljudi žive u 20 veku dominacija Partizana i C. zvezde koji su sad obična nula u evropskim okvirima. Babović je i više nego dobar ali ne i najbolji kod nas ipak nemamo mi baš mnogo igrača koji su dobri a da bi mogli da se kažu da su bolji od njega. Igrači kao što su on, Krstajić (u 35-36 godina kada je se vratio), Božinov, Sale Ilić i ostali igrači su i više nego klasa kada dođu kod nas i odskaču. Igra Babonja dobro i to je i sinoć pokazao.
Ali je najvažnije da tim pobeđuje. Kolektivno igramo jako dobro.
Izgleda da je priča oko Lomića aktuelizovana. Ispao je gnjida prošle godine ali sam ZA da ga dovedu jer mi je od kvazi fudbalera Petrovića muka pošto već Bogosavcu ne daju šansu ali daleko od toga da ću bilo kada nepodržavati Petrovića dokle god igra za klub i ako mislim da je jedna od naših slabijih karika.
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Dobro. 
EDIT: Božinov...
EDIT: Božinov...
- Nije to još to, ali vežbam, polako - smeje se najbolji pojedinac meča sa Metalcem. - Učim navijačke pesme, najviše me Stefan Babović podučava. Drago mi je što se obistinilo ono što sam čuo prilikom dolaska u Partizan, a to je da ovde vlada familijarna atmosfera. Odličan smo kolektiv i imamo sve preduslove da ostvarimo rezultate koji se od nas očekuju. To su titula i što bolji plasman u Evropi.
Последње учитавање од Sloba дана 19 Јул 2015, 00:12, учитано 1 пут укупно.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Jel znate kako da posaljemo ovu tekmu u UEFU ne mora savez to da radi, snimila se tekma mislim da je vreme da krenemo djonom posto kopile ne planira da radi kako treba? Ima li neko ko zna?
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
-
Danijel_CH
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Keyser Söze, nama Pazar uzme bodove i oduzme titulu, a ovo je bre sramota, do sad nisam nijednom gledao tekmu koja je bila ovako smesna, nasa je bar imala 2 tima, ovde u prvom 1 ofk a u drugom opet 1 Zvezdu i pazi igraci OFK kao da su izasli na trening ne krecu se dok zvezda nije dala 4 gola e onda su opet poceli da igraju, do tad igrao je samo Planic tako sto je prvo polkonio loptu VIeri a onda zacementirao pobedu svog kluba crvenim kartonom.
Namam je mozda protiv pazara sudija dosudio sumnjivi penal mozda je Luka bio u ofsajdu ali oni su bre IGRALI ovi su stajali
Namam je mozda protiv pazara sudija dosudio sumnjivi penal mozda je Luka bio u ofsajdu ali oni su bre IGRALI ovi su stajali
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 19 Јул 2015, 19:33, учитано 3 пута укупно.
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xfnKJfqmOB8[/youtube]Alexandar_81 пише:Keyser Söze, nama Pazar uzme bodove i oduzme titulu, a ovo je bre sramota, do sad nisam nijednom gledao tekmu koja je bila ovako smesna, nasa je bar imala 2 tima, ovde u prvom 1 ofk a u drugom opet 1 Zvezdu i pazi igraci OFK kao da su izasli na trening ne krecu se dok zvezda nije dala 4 gola e onda su opet poceli da igraju, do tad igrao je samo Planic tako sto je prvo polkonio loptu VIeri a onda zacementirao pobedu svog kluba crvenim kartonom.
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Uplate na ovakve namestaljke su u inostranstvu, gde ih uplacuje fudbalska mafija, koja je usput povezana sa uefom, tako da ce vase poruke iskulirati kao nafurana picka sirotana na fejsu. Namestala se titula Sitiju u "najboljoj ligi na svetu" a da se ne namesti kod nas jedan nebitan mec. Postenje je davno izumrlo.
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Osvojite prvo neki bod za srpski fubal pa onda kritikujte nesto, mi bar to pravo imamo, jedino Partizan se pojavljuje sa zastavom Srbije u LIgi Sampiona i Ligi Evrope i kako tako brani cast ove zemlje, pomozite malo Srpskom fudbalu a nemojte samo da potcenjujete, ako vam ovde Tole smeta sta vam smeta u Evropi potrosli ste tolike pare pa bi sad sve da zatvorite da vas slucajno neko ne osujeti i da kojim slucajem ne okinete, i jos se javljate da pravdate ovu sramotu. OBRAZ DJON!

bukvalno je celoj naciji smesno ovo sto se danas desilo