liga sampiona i liga evrope problem

Novi ste u FM-u?Ovde otvarajte teme i postavljajte sva pitanja vezana FM i problemima koje vas muče
milos88nbg
Youth Team Coach
Поруке: 137
Придружен: 15 Нов 2010, 00:53
Место: nbg
Been thanked: 1 time
Status: Није на вези

liga sampiona i liga evrope problem

Порука од milos88nbg »

napravio sam neku jugo ligu prebacio sve timove u srbiju znaci nisam pravio novu drzavu i sada imam problem da bez obzira na to ko je na kojoj poziciji posle sezone npr ja sa partizanom prvi dinamo 9 ,zvezda 10 oni igraju evropu i stoji im pored da su npr iz hrvatske dinamo,maribor slovenija...dok u frmte stoji normalno zemlja srbija
Корисников грб
mrek
SFM Hall Of Fame
Поруке: 2668
Придружен: 13 Дец 2010, 20:32
Место: Beograd, Srbija
Контакт:

Порука од mrek »

Moraces malo bolje da objasniš šta je tačno problem, šta si radio i pomoću kog programa? Uz što više znakova interpunkcije, pošto je ovo totalno nečitljivo..

Na kraju ove misli spomenuo si FMRTE, a apsolutno mi nije jasno kakve on može da ima veze sa ovim?
Последње учитавање од mrek дана 13 Јул 2015, 00:49, учитано 1 пут укупно.
Joga Bonito - Nije za svakoga
vule82 пише:Upisah se u istoriju i postah besmrtan!
milos88nbg
Youth Team Coach

Порука од milos88nbg »

u normalnom editoru sam napravio yu ligu ,tacnije sve klubove prebacio u srbiju i napravio novi sistem takmicenja.problem je sto se ovo prvi put desava a svake godine i na svakom menadzeru pravim isto...frmte sam spomenuo jer sam tu pokusao ponovo da stavim svim timovima da su iz srbije ali njima to vec stoji..znaci samo u igric evropska takmicenja ih prepoznaju kao da su iz njihovim maticnih liga i maribor,dinamo,zvezda uvek igraju evropu bez obzira na kojoj poziciji zavrse ...cak i ekipe iz druge lige npr sutjeska ,zrinjski igraju evropu jer in registruje da su iz bosne ,cg i to ...
Корисников грб
mrek
SFM Hall Of Fame
Контакт:

Порука од mrek »

Слика
Vidiš ovo Continental Cup Nation? To treba da promeniš na Srbiju, ako već nisi.

To je jedino što mi ovako bez gledanja fajla pada na pamet.
milos88nbg
Youth Team Coach

Порука од milos88nbg »

da li to moze sada da se promeni u toku igre?ne krece mi se opet 3 sezone sam prosao...jbg u proslim menadzerima ovo nije trebalo
Корисников грб
mrek
SFM Hall Of Fame
Контакт:

Порука од mrek »

Ne znam kakve stvari donosi ingame editor što može da se kupi preko steama, ali verujem da nikako ne može to da se promeni tokom igre.

Nauk za buduće radove, uvek pusti sejv nekoliko sezona na holiday, svašta možeš da primetiš, a to je nekoliko sati pc rada u prazno..
Последње учитавање од mrek дана 13 Јул 2015, 23:47, учитано 1 пут укупно.
Пошаљи Одговор

Повратак на “Pomoć i Pitanja/ Help & Questions”