FK Partizan 2015/2016
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
- Status: Није на вези
Ne pratim ja te grobarske forume niti me zanimaju.
Pogledaj koliko smo nekompletni. Prodali su Škuletića i Lazovića na zimu i za malo nas ostavili bez titule. Prodali su Branka Iliča što im zameram. Nisu doveli neko zvučnije ime na poziciji zadnjeg veznog a praktično smo jako slabi na levoj strani odlaskom Volkova. Markinjosa su dovodili mesec dana i nisu ga doveli.
Fali nam levi bek, očito i štoper, , zadnji vezni, polušpic.
Pogledaj koliko smo nekompletni. Prodali su Škuletića i Lazovića na zimu i za malo nas ostavili bez titule. Prodali su Branka Iliča što im zameram. Nisu doveli neko zvučnije ime na poziciji zadnjeg veznog a praktično smo jako slabi na levoj strani odlaskom Volkova. Markinjosa su dovodili mesec dana i nisu ga doveli.
Fali nam levi bek, očito i štoper, , zadnji vezni, polušpic.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Čekaj, koji naš klub bi odbio onolike pare za Škuletića? Tip je došao do maksimalne cene, ta prodaja Škuletića je nešto najbolje što je Partizan uradio u posledjih nekoliko godina. Lazović je valjda sam hteo da ide, Drinčića nisu mogli da zadrže, jer ne mogu da se trkaju s drugim klubovima što se tiče plate, pa Čuka je ponudila više od Partizana. Ilić isto, čovek otišao gde mu daju više, sledeće godine mu je isticao ugovor i nije hteo produženje, očekivana prodaja, još ste i pare uzeli. Volkov nije hteo da produži ugovor, zašto, ne znam. Doveli su Božinova, Abubakara, Dornelasa, Trujića i onog Jevtovića, ne znam kakav je on valjda valja. Sad kad dobiju pare od Mitra, biće još neko pojačanje. Ona prošla uprava vas je upropastila samo zvoni.
Konkretno, fali vam samo jedan levi bek, kakav polušpic, kakvi bakrači, Ilić još može da ganja loptu po našim livadama, a tu je i Babović, za našu ligu sasvim dovoljan. U odbrani Dornelas, Balažič, Vulićević/Bandalovski i taj levi bek koga budu doveli i to je sasvim korektan tim. Ako misliš da niste konkurentni u LŠ, pa za to bi onda trebalo da promenite 10 igrača, a ne samo lb-a. I nije baš da su vas zamalo ostavili bez titule, jer koliko god da ste kiksnuli, saplitali su se i vaši pratioci, Zvezda je prišla na tri boda i kiks u Parazu i posle ste u derbiju uzeli dovoljan bod. Imate tog Brašanca, koji k***c ga čekate više, vreme je da dobije šansu, nije sad Drničićev nivo, ali dobro je odigrao prolećni deo, za njega je ova sezona sad ili nikad. Ne znam čemu ta silna kuknjava kad ova uprava nije sigurno lošija od prošle i ne radi lošije. Do dolaska ove uprave niste ni sponzora normalno imali.
Konkretno, fali vam samo jedan levi bek, kakav polušpic, kakvi bakrači, Ilić još može da ganja loptu po našim livadama, a tu je i Babović, za našu ligu sasvim dovoljan. U odbrani Dornelas, Balažič, Vulićević/Bandalovski i taj levi bek koga budu doveli i to je sasvim korektan tim. Ako misliš da niste konkurentni u LŠ, pa za to bi onda trebalo da promenite 10 igrača, a ne samo lb-a. I nije baš da su vas zamalo ostavili bez titule, jer koliko god da ste kiksnuli, saplitali su se i vaši pratioci, Zvezda je prišla na tri boda i kiks u Parazu i posle ste u derbiju uzeli dovoljan bod. Imate tog Brašanca, koji k***c ga čekate više, vreme je da dobije šansu, nije sad Drničićev nivo, ali dobro je odigrao prolećni deo, za njega je ova sezona sad ili nikad. Ne znam čemu ta silna kuknjava kad ova uprava nije sigurno lošija od prošle i ne radi lošije. Do dolaska ove uprave niste ni sponzora normalno imali.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- the Stig
- Youth Team Coach
- Поруке: 149
- Придружен: 09 Нов 2010, 23:07
- Место: Srbija
- Been thanked: 1 time
Na levom beku Partizan ima jednu nepoznanicu mnogim navijačima - Miroslava Bogosavaca. On je momak projektovan da sledeće godine bude prvi izbor na toj poziciji, ako bi se sada doveo neki jači bek od Petrovića, to bi značilo da će Bogosavac, kao najmlađi, ponovo biti drugi/treći izbor, samim tim ponovo mu zatvaraju vrata prvog tima i za tu sledeću godinu.
Podsetiću samo da su prošle i pretprošle sezone mnogi navijači Partizana Volkova terali iz kluba zato što ispada u odbrani, a prizivali Petrovića u timu - šta onda ne valja!?
Inače što se transfer politike nove uprave tiče - sve što Sloba govori da su potezi napravljeni radi urušavanja kluba, ja kažem da su najbolje moguće odluke (Škuletić, Lazović, Drinčić, Ilič). Zadnja trojka duboko ušla u četvrtu deceniju, velike plate, poslednja godina ugovora i na takvim momcima se izvuklo par stotina hiljada evra (više od 500k sigurno, kad dodamo i otpise dugova), a Škuletić... - napomenuću samo da smo mi Klea prodali za ispod 4 miliona posle onakve brutalne polu-sezone, a smešno je i porediti fudbalsko znanje njega i Škuletića.
Podsetiću samo da su prošle i pretprošle sezone mnogi navijači Partizana Volkova terali iz kluba zato što ispada u odbrani, a prizivali Petrovića u timu - šta onda ne valja!?
Inače što se transfer politike nove uprave tiče - sve što Sloba govori da su potezi napravljeni radi urušavanja kluba, ja kažem da su najbolje moguće odluke (Škuletić, Lazović, Drinčić, Ilič). Zadnja trojka duboko ušla u četvrtu deceniju, velike plate, poslednja godina ugovora i na takvim momcima se izvuklo par stotina hiljada evra (više od 500k sigurno, kad dodamo i otpise dugova), a Škuletić... - napomenuću samo da smo mi Klea prodali za ispod 4 miliona posle onakve brutalne polu-sezone, a smešno je i porediti fudbalsko znanje njega i Škuletića.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Код: Изаберите све
http://www.mozzartsport.com/vesti/dragan-uric-otvorio-dusu-najbolji-sam-predsednik-partizana-a-niko-hvala-da-mi-kaze/110364Hajlajt teksta.
„Da smo za vreme mog boravka radili najbolje govori podatak da je i posle našeg odlaska u klub stigao novac od transfera koji su urađeni za vreme našeg boravka. Tako je od Lazara Markovića stiglo 1,5 miliona ebvra, od Matije Nastasića 500.000, a verovatno će od Aleksandra Mitrovića doći još oko 2,5 miliona. Eto, a niko da kaže: „Đuriću, hvala ti“, ističe bivši predsednik crno-belih.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Sa promocije novog dresa FK Partizan. Vasi utisci ?
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 12 Јул 2015, 21:20, учитано 1 пут укупно.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- zele
- SFM Hall Of Fame
Gde si pročitao to da su ti dresovi slični?

Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Imaju pruge i kratke rukave? 

Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- the Stig
- Youth Team Coach
- Поруке: 149
- Придружен: 09 Нов 2010, 23:07
- Место: Srbija
- Been thanked: 1 time
Ove pijačne nalepnice sa logom sponzora postaju Partizanov zaštitni znak.
Zašto ne mogu, kao svaki iole ozbiljan klub, da "izrežu" taj natpis, pa da ga tako "nakače"!? Od kad se pojavio Đura (sa onom njegovom briljantnom teorijom da neće da ponižava klub sa generalnim sponzorom ispod 2 miliona po sezoni) naši nijedan logo na dresu nisu kršteno odradili (kad su bili "naterani" da lepe nekog sponzora iz nekih "van klupskih" razloga), počevši od EPSa, Lava, pa sad MTSa... sve kao najlonske kese zalepljene preko dresa, čak se i providi.
Što se samog desa tiče, od napred je fin, nazad fali malo crnih motiva, ali to se da srediti sa lepim fontom za brojeve i prezimena. Šorts kao malo kvalitetnije bokserice; mislim da bi uz ovakav gornji deo više pristajao crni donji.
Od nazad gledano celu garnituru, možemo i kao "Bili" da prođemo.
Sličan je kao dres za sledeću sezonu (a ne prišlu) Sotona - samo što su se oni odlučili da malo promene raspored odnosa bele i primarne boje u odnosu na Partizan.
Zašto ne mogu, kao svaki iole ozbiljan klub, da "izrežu" taj natpis, pa da ga tako "nakače"!? Od kad se pojavio Đura (sa onom njegovom briljantnom teorijom da neće da ponižava klub sa generalnim sponzorom ispod 2 miliona po sezoni) naši nijedan logo na dresu nisu kršteno odradili (kad su bili "naterani" da lepe nekog sponzora iz nekih "van klupskih" razloga), počevši od EPSa, Lava, pa sad MTSa... sve kao najlonske kese zalepljene preko dresa, čak se i providi.
Što se samog desa tiče, od napred je fin, nazad fali malo crnih motiva, ali to se da srediti sa lepim fontom za brojeve i prezimena. Šorts kao malo kvalitetnije bokserice; mislim da bi uz ovakav gornji deo više pristajao crni donji.
Od nazad gledano celu garnituru, možemo i kao "Bili" da prođemo.
Sličan je kao dres za sledeću sezonu (a ne prišlu) Sotona - samo što su se oni odlučili da malo promene raspored odnosa bele i primarne boje u odnosu na Partizan.
Последње учитавање од the Stig дана 12 Јул 2015, 17:05, учитано 3 пута укупно.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- zele
- SFM Hall Of Fame
Božinov samo o fudbalu misli.

Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Место: Bogatic
- Keyser Söze
- World Class Manager