F.K. Crvena zvezda 15/16

Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times
Status: Није на вези

Порука од Tik'al »

Cavi, Kairat ima trening kompleks vredan 35M, takodje pola njegovih igraca ima vece plate nego u nasoj ligi. :)
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
луди
Manager
Поруке: 2604
Придружен: 25 Мај 2011, 23:30
Место: Filmski Grad

Порука од луди »

Дошо Тимошчук тамо, сад ће карају.
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Поруке: 5579
Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
Место: BL
Контакт:

Порука од DS_RS »

Najjaci ste mi vi sto ste poslije prve utakmice nesto ocekivali :xD:
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

xavi пише:
Igorz пише:a i mi izvucemo ove,nismo mogli neke maltezane ili tako nesto
Xaxaxaaxaxxaxa kukas na ove krovopokrivace i vodinstalatere mislis da bi u 3 i 4 kolu bilo lakse? Meni zao Zvezde sto nisu doneli koeficijent ali ako nisu u stanju ove degenerike da izbace bolje da nisu prosli.
Vodoinstalatere ? Care nije to Samrok.Likovi opasno ulazu i fudbal imaju kompleks vredan 35m, njihovih startnih 11 su placeniji od svih Zvezdinih fudbalera.Hteli su i Verada da kupe za 1m+ . Daleko je njihov fudbal od naseg...
Последње учитавање од Rossobianco дана 09 Јул 2015, 18:26, учитано 2 пута укупно.
Danijel_CH

Порука од Danijel_CH »

Citam izjavu Grofa posle utakmice i sve sam vise ubedjen da je lik Grobar i da je dosao da vas upropasti.
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
Место: Beograd

Порука од hostile_bg »

Slusaj ovog Mareta, sad ce jos da ispadne da je ovo uspeh...
Корисников грб
xavi
World Class Manager
Поруке: 4004
Придружен: 11 Авг 2011, 09:07
Место: Zajecar

Порука од xavi »

I sad sa svim tim platama i mladim i perspektivnim Timoscukom i trening kompleksom od 35m evra oni ispadaju u sledecem kolu kad naidju na neki normalan tim, zivi bili pa videli. :yesko:
Danijel_CH

Порука од Danijel_CH »

Moraju imati velike plate kad nece nijedan krsten fudbaler otici tamo da igra za iste pare kao u Evropi.
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

Код: Изаберите све

http://www.mozzartsport.com/vesti/foto-pehar-za-andjelkovica/110182
ZVEZDA SA PEHAROM KUĆI HAHAHAHAHAHA
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

HAHAHAHAHAHAHA, koja sprdnja majkutijebemupicku
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Ajde pusti hostle mareta dečko je u pravu!

Da li znate da su klubovi poput Šerifa, Ordabašija i Kairata u daleko boljim uslovima nego i Partizan kod nas? Imaju svoje lične hotele, kompleks fudbalskih terena u okviru svojih trening centara, a neki i zatvorene prave fudbalske terene za zimu (Šerif).

O čemu pričate? Čemu toliko potcenjivanje od pojedinaca koji navijaju za Cz ove ekipe? Pa tri puta su kvalitetniji od vas, verovatno i nas i to su vam i pokazali!

Meni je iskreno žao ali mora se biti i realan. Kairat je sve osim amaterske ekipe. Kairat je pokazao klasu i zasluženo eliminisao Zvezdu. Nema tu filozofije.

Ali ovo naravno ništa neće značiti kada je sezona u Srbiji u pitanju. Zvezda će biti prva ili druga i to je to.

Niste loši ali ste potcenili Kairat i ovo je rezultat. I navijači su isto debilni. Podržavam Mandu. Kakav bre Kosovski boj, cerska bitka... :lol: :xD:
Rossobianco
World Class Manager

Порука од Rossobianco »

hostile_bg пише:Slusaj ovog Mareta, sad ce jos da ispadne da je ovo uspeh...
Nisam rekao da je uspeh, ali daleko su oni od amatera.
xavi пише:I sad sa svim tim platama i mladim i perspektivnim Timoscukom i trening kompleksom od 35m evra oni ispadaju u sledecem kolu kad naidju na neki normalan tim, zivi bili pa videli. :yesko:
Normalan, finansijski stabilan tim, kome Andjelkovic i Cvetkovic ne igraju bekove, a trener ubija volju igracima tako sto kaze da LE nije bitna. Pa majku mu, ako smo platili jebenu licencu daj onda da igramo i da se borimo.
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Ovi teraju šegu sa nama i Andjelkovicem. Ovo je verovatno pehar za najveceg vola na terenu ali im je neko nas preveo da je nesto drugo dobio. Zao coveku izgleda. A i ovaj Grof je neki veliki saljjivdzija. Jebe covek , ne vadi.
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

hahahaha predobra fora kada nas kazahstanci sprdaju
Корисников грб
urosija
Assistant Manager
Поруке: 542
Придружен: 28 Дец 2011, 22:55
Место: Beograd

Порука од urosija »

Cekajte, to sto je ''placena licenca'' to bi trebalo da znaci da smo izmirili 7m, ili kolika je vec cifra, obaveza prema bivsim igracima, trenerim i slicno. Ili gresim ? Nadam se da je tako, te obaveze nam sleduju te sleduju na naplatu.

Grof me malo neprijatno iznenadio. Posle naslova da je vracen iz aviona i da mu se niko nece mesati, znaci on je doveo Rendulica. Lika koji je direktno odgovoran za gubljenje bodova Cuke na brdu protiv Partizana. Lika koji je igrao u Javoru, Borcu, nebitan igrac, otisao u Koreju i kad sam video da ga je Cuka dovela smejao sam se prijatelju koji sedi u upravi. Cemu gusenje Jovanovica posle sezone afirmacije ? Lukovic daj boze da ce igrati ali ako za JSL ( posto nam Evropa nije bitna ) nisu dovoljni mali Vule, Savo, Mbodj i jos neki klinac stoper onda jebes ga.. Sta kad se oporavi Lukovic, sta cemo tek onda ?!
Andjelkovica ne bih komentarisao, ali reci cu vam jedno, lika boli patka, kad sam pikao u Lucanima, njemu je zena iz tog kraja, lik je vec imao milion ipo dolara na racunu a od tada je proslo 4 godine i njegove jos 3 u Rusiji znaci uzeo je skoro jos toliko. On je isluzena ''raga'' koja je dosla ovde jer nema gde i jer je kum Lukovic rekao da se dovede i on.

Vukanu 25 sansa, dokle vise ? Sto je sklonjen Ristic. Mali nije isao na SP a sada sedi poluproizvodima na klupi. Ne igra ni Grujic. Jel ih kriju od menadzera na jedinim evropskim tekmama ove sezone, ne kontam ?! Nesto sumnjam da ih ne bi prodali sutra i utalili se.

Orland je trebao da skrene kao i Rendula prekoputa, nazalost Rajo se uvek okrene nama kada ima neke polu igrace - rvace.. Tuga..

Parker lepo da se pusti za 0 bilo gde bolje nego da nas tuzi, on ne moze ni u BIP BG zoni da napravi razliku..

Presmesno delujemo i nadam se da ce Grof pokazati da je dobar trener kao sto se misli, jer ovde samo krvavi rad i disciplina neko cudo moze napraviti da pocnu da lice na ekipu...
Последње учитавање од urosija дана 09 Јул 2015, 19:54, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
xavi
World Class Manager
Поруке: 4004
Придружен: 11 Авг 2011, 09:07
Место: Zajecar

Порука од xavi »

FOTO: Pehar za Anđelkovića?!

Слика

Kazahstanci levog beka proglasili za najboljeg igrača Crvene zvezde u Almatiju

Nije bio tragičan poput pojedinih saigrača, ali nije uspeo ni da se izdigne iznad sivila Crvene zvezde. Ali Dušan Anđelković se iz Kazahstana vraća sa peharom u ruci?! Organizatori revanš utakmice kvalifikacija za Ligu Evrope su naime iskusnog levog beka proglasili za najboljeg igrača Crvene zvezde u Almatiju.

Iako je čak i trener Kairata Vladimir Vajs konstatovao - sasvim realno - da je golman Predrag Rajković crveno-bele spasio i ubedljivijeg poraza.

Ako postoji pehar kojem se Anđelković nije obradovao onda je to ovaj.
Rossobianco
World Class Manager

Порука од Rossobianco »

Слика
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Ma kaze Tachini da je to vrh igrac, i ja se slazem sa njim.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Treba ga nabudziti na max. :xD:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Parker(Zvezda)
Jumping sa 9 na bar 13 osvaja vecini vazdusnih duela i ako nije visok
Heading na 12
Nije to toliko važno za Parkera. Ja mislim da je Orlandić čak i gori od dotično, ali...
Orlandic(Zvezda)
Strenght sa 9 na 14
NF sa 9 na 9 na 14
Balance sa 8 na 13
Bravery sa 9 na 13
Agg sa 9 na 12
Dribling sa 13 na 10-11
Crossing sa 12 na 10
First touch 11
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”