F.K. Crvena zvezda 15/16

Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina
Status: Није на вези

Порука од Rossobianco »

"Tačno je da je za Idana Vereda vlasnik Kairata, gospodin Boranbajev, ponudio milion evra i samo za pozajmicu na godinu dana, uz mogućnost otkupa ugovora kasnije", rekao nam je Terzić i dodao:

"Ali, danas sam mu se zahvalio na ponudi i rekao da Vered, sada, nije na prodaju".
Terzić, međutim, kaže da u njegovom slučaju nema ponude konkretne poput one za Vereda, već...

"Za Rajkovića se trenutno klubovi samo neformalno raspituju, prave ponude nema", rekao je i podsetio...

"Prelazni rok u Evropi je tek počeo i trajaće još dva meseca. Nigde ne žurimo i mnogo toga može da se dogodi".
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Niste vi baš svi sasvim sa sobom...

6M za Rajkovića? Pa iz Partizana znatno bolji igrači nisu za toliko odlazili (neki su čak i besplatno) a nije isto golman i napadač.

3.5M je realnost još ako se izvuče neki procenat (dovoljno je 5% od svake naredne prodaje) i pozajmica bar od 6 do 12 meseci nazad. U ove druge dve stavke bi i 3M bilo dovoljno.

A moj uvod u ovaj post se tiče Verada. Ako on nosi 11.. čekaj, vi hoćete da prodate igrača koji je tek došao i dovedete tamo nekog Gaćinovića koji bi igrao preko k.... samo da bi se prodao ili Antonova ako vam već dolazi Ibanjez? Ne kontam... takođe je po meni neka realna cena od oko 1.5M za njega već sad. Možda najbolje sačekati kraj sezone... ili bar polusezonu ali opet ne vidim zašto bi se prodavao.

Stvarno igrate menadžera previše.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Rajko da brani za Dinamo, Mamara bi ga uvaljao za 15M s pola snage.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Место: Beograd

Порука од Socivar »

Da Tiki, ali Dinamo igra redovno LS ili makar LE, sampioni su drzave. Zvezda ovo prvo vidi jedino na TV-u a ovo drugo su dobili na poklon pred izbore.
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Nema veze, radi se o najboljem mladom golmanu sveta. Da li je on član ekipe koja igra JSL ili koj vec ligu, nije toliko bitno. Decko je kvalitet suvi, vec sad stasao da brani u nekom ozbiljnom klubu, prema tome neka plate pa neka klate. Ja sam misljenja da lagano moze da se kockaju do 5M € za njega jer vredi te pare sigurno.
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Место: Beograd

Порука од Socivar »

Mando, da se razumemo, ja mislim da vredi i vise. Ne bih ga pustao bez 10. Ali posto ste vi u takvoj situaciji kakvoj jeste, da izvucete 4 miliona i da pevate. Znas ono sto kazu, prosjaci ne mogu da biraju.
Trust me, i'm the Doctor
Rossobianco
World Class Manager

Порука од Rossobianco »

Код: Изаберите све

https://twitter.com/guojiadui/status/617373986918236160/photo/1
Играчи су носили црни флор око руке, навијачи су развили транспаренте, док је Гогићева опрема уз букет цвећа била тик уз терен. По постизању гола, играчи су притрчали дресу и подигли га, са сузама у очима, уз погледе и прсте упрте ка небу.
Последње учитавање од Rossobianco дана 04 Јул 2015, 20:25, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

Kakav milion za jesu? Sabija kako igra a oni nude usrani milion. Ako je gazda vec bogat pljuni bar 2 mada mislim da ce biti i skuplji nakon ove sezone.
Za Rajkovica bi najbolja ponuda bila 4-4.5 i 10% + pozajmica do kraja sezone. Da nisu burzuji pa i da razmislimo o ovoj ponudi. :)
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Maree, sad sam baš i ja krenuo da objavim. Kreću suze same. Jako žalosno. Ali najžalije mi njegovih prijatelja i porodice. Vidi se da je momak bio na mestu. Griota da se ovo dogodi i jako žalosno. :(

EDIT: Da Tikale ali Pfc i Czv nisu Dinamo.
Последње учитавање од Sloba дана 04 Јул 2015, 20:42, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
paske
World Class Manager

Порука од paske »

"Svako zlo ima svoj kraj, i ovo će se jednom lane zvati", poruka za Dinamo :zelenko:
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Dinamo je kurton ekipa, nego ima do jaja poslovanje.
Jusqu'ici tout va bien…
Rossobianco
World Class Manager

Порука од Rossobianco »

KONAČNO: Ibanjez sutra potpisuje ugovor sa Zvezdom!

:mozzart:

Ovu informaciju za MOZZART Sport potvrdio je sportski direktor Zvezde Blažo Raosavljević

Слика

Luis Ibanjez će potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom, a kada- ne zna se... Ova informacija dugo je važila oko stadiona u Ljutice Bogdana, ali je najvećoj letnjoj transferi sagi u Srbiji došao kraj. Nekadašnji bek zagrebačkog Dinama trebalo bi u ponedeljak da doputuje u glavni grad Srbije i konačno se obaveže na vernost najtrofejnijem srpskom klubu.

Ugovor bi trebalo da bude potpisan na tri godine. Na taj način bila bi završena dvonedeljna sapunica...
„Luis dolazi sutra u Beograd. Informacija od pre pola sata glasi da će potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom“, rekao je za naš portal Blažo Raosavljević.

Ibanjez je već boravio u Beogradu, ali je njegov tast i menadžer Darko Alagić insistirao na menicama koje bi garantovale redovnu isplatu argentinskom beku. Tokom vikenda prevaziđeni su i svi tehnički detalji...
„Želeo bih samo da naglasim da se nismo cenjkali sa Crvenom zvezdom. Znam, Luisa u dušu, i znam da on najbolje partije pruža kada je zadovoljan. Nije problem da plata zakasni mesec ili dva, ali šta ćemo posle? On mora da vodi računa o porodici, mada neće ostati gladan hleba. Imam moj zet i ušteđevinu. Odbili smo četiri ponude, jer Luis smatra da može najviše da pruži u Crvenoj zvezdi. Veliki klub sa sjajnim navijačima. On voli da igra u takvom ambijentu, i verujem da će biti velika zvezda u Crvenoj zvezdi“, rekao je za MOZZART Sport Darko Alagić.
Rossobianco
World Class Manager

Порука од Rossobianco »

Слика

:ave:
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Bez TV prenosa iz Kazahstana.
Корисников грб
Igorz
Assistant Manager
Поруке: 692
Придружен: 20 Јун 2013, 21:35
Место: ...

Порука од Igorz »

degenericni rts i arena...
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Nije Arena kriva brate. Prenosili su domaću kao što će i Vošu i Čuku. Bolje krivi nesposobni RTS koji ni domaću ne može da prenosi..
Rossobianco
World Class Manager

Порука од Rossobianco »

Слика

:slap:
Корисников грб
paske
World Class Manager

Порука од paske »

Sve sem Cvetkovica i Parkera valja. I dalje mislim da Petkovic moze da odigra al eto ovaj je valjda "uigraniji". Parker igra sigurno zbog transfera jer su valjda ovi slepci kazahstanski zainteresovani za njega :slap:
Корисников грб
Bugi
Youth Team Coach
Поруке: 183
Придружен: 06 Окт 2013, 10:52
Место: Sremska Mitrovica
Klub koji vodite: Roma

Порука од Bugi »

Sloba пише:Nije Arena kriva brate. Prenosili su domaću kao što će i Vošu i Čuku.
Nece Vosu,prenosi RTV kao i do sada.
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Поруке: 5579
Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
Место: BL
Контакт:

Порука од DS_RS »

Cvetkovic prije Petkovica :ave:

Da nije Cvetkovic mozda Crnogorac ?