FK Partizan 2015/2016
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези

Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Inače kako pročitah negde Ilič zatražio državljanstvo jer postoji mogućnost angažovanja Elsnera. 
On je Slovenac što znači da bi imali Balažica i Elsnera od ta +2 stranca.
Oumaru isto ima pravo da zatraži državljanstvo i sva je prilika da hoće.
Neko napisa da Bandalovski ima Makedonsko državljanstvo (čini mi se Aca a ako je to tačno on se ne računa kao stranac što znači da i dalje imamo mogućnost na 4 sa tim da je Abubakar neizvestan kao stranac jer ispunjava uslove za naše državljanstvo).
Što znači da su trenutno Božinov i Dornaljes jedini stranci u ekipi. Ako dođe Markinjos to je tri tako da imamo prostora i za još jednog pravog.
Bakić ako dođe (ali nisam to nigde pročitao) takođe ne bi bio stranac pošto je iz Crne Gore.
Aškovski (mada se na njega ozbiljnije ne računa i valjda negde ide na pozajmicu) ne računa se kao stranac.
Milina!
On je Slovenac što znači da bi imali Balažica i Elsnera od ta +2 stranca.
Oumaru isto ima pravo da zatraži državljanstvo i sva je prilika da hoće.
Neko napisa da Bandalovski ima Makedonsko državljanstvo (čini mi se Aca a ako je to tačno on se ne računa kao stranac što znači da i dalje imamo mogućnost na 4 sa tim da je Abubakar neizvestan kao stranac jer ispunjava uslove za naše državljanstvo).
Što znači da su trenutno Božinov i Dornaljes jedini stranci u ekipi. Ako dođe Markinjos to je tri tako da imamo prostora i za još jednog pravog.
Bakić ako dođe (ali nisam to nigde pročitao) takođe ne bi bio stranac pošto je iz Crne Gore.
Aškovski (mada se na njega ozbiljnije ne računa i valjda negde ide na pozajmicu) ne računa se kao stranac.
Milina!
Код: Изаберите све
http://volimpartizan.net/2015/07/03/rok-elsner-u-partizanu/- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
-
Sloba
- Global Moderator
Fudbalski, moguće. 
EDIT:
UEFA je odlučila da se revanš ipak igra na stadionu Dile. Ne sviđa mi se to uopšte. Nikakve ograde, ništa. Naši će biti pod pritiskom još vrućine jer se igra u tamošnjem vremenu oko 16:30 minuta..
EDIT:
UEFA je odlučila da se revanš ipak igra na stadionu Dile. Ne sviđa mi se to uopšte. Nikakve ograde, ništa. Naši će biti pod pritiskom još vrućine jer se igra u tamošnjem vremenu oko 16:30 minuta..
Последње учитавање од Sloba дана 03 Јул 2015, 18:04, учитано 1 пут укупно.
-
Sloba
- Global Moderator
Ne znam ali na vreme odigravanja upozoravaju sportske.
Takođe stadion prima 5k mesta..
Pa sam kontao da je izuzetno toplo. Ne znam šta još može da bude.Činjenica da će utakmica biti igrana od 16.30 po lokalnom vremenu dodatno otežava situaciju za fudbalere šampiona Srbije koji bi zbog svega navedenog trebalo da naprave što veću zalihu na prvoj utakmici koja se igra 14. jula od 20.45 na stadionu Partizana.
Takođe stadion prima 5k mesta..
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic