F.K. Crvena zvezda 15/16

Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Status: Није на вези

Порука од paske »

I ja mislim da nista nije gotovo. Kad odigramo 11 na 11 onda ce biti bolje. Toga je svestan i Vajs sto se i vidi po njegovoj izjavi.
Uz ova pojacanja na beku, krilu i napadu bice mnogoo bolje. Andjelkovic nema tri blage, Parker na krilu takodje (kontam da je onaj Matos izmislio fudbal za njega) + Viera napred u Jovica.
Primetan je i neki stil igre koji forsira Grof al sta ces kad ti dva kretena na levoj strani sve uniste.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Doći će neki žuti ljudi i zavladaće svetom. #tarabić
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Tik'al пише:Bolje da si kupio kiflu za 50 din
:smeker:
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Mislim iskreno da nemate ni 1% sanse, oni su ekipa koja igra kontranapad a vi treba da napadnete od 1 minuta i da date 3 igrate otvoreno a oni da ne daju ni 1, pored ovakve odbrane posto nece igrati druga sigurno, vi cete i tamo biti podredjeni. Nemojte da se zavaravate, treba se nekad suociti sa realnoscu, da nije bilo GOSPODINA Rajkovica vi bi veceras primili 5 komada
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Rajkovic treba sto pre da pobegne iz czv.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Pa igrali sa 10 igrača, protiv njihovih 11 u top formi ceo meč.. Jeste da su male šanse, al postoje.. Kad smo se vratili sa onim timom posle 2:0 i autogola Lekića, možemo i sad..
Tokelara пише:Rajkovic treba sto pre da pobegne iz czv.
Zajebaće se žestoko ako ode negde ove sezone da greje klupu, bolje da brani celu sezonu, još će ove sezone biti 7 tekmi u ligi više.
Последње учитавање од bubi.ue дана 02 Јул 2015, 23:03, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

bubi.ue, jesu, ali i da ste bili kompletni mislim da sa ovim sastavom ne biste dobili, mozda bi bilo nereseno, ali tesko mnogo tesko, ljudi znaju da igraju, uvek igraju unapred, za gol, prodori, lopte u prostor, dupli pasovi, sto se kod Zvezde nije videlo jedino ovaj Vered i Katai nesto probali ostali bolje da nisu ni igrali, tu izuzimam Rajkovica covek vas spasio BRUKE, sad kad se setim onog 1,2,3, Zenti, PSV pu jebote sramota :nasty:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

Tokelara пише:Rajkovic treba sto pre da pobegne iz czv.
Kao i Zivkovic i Saponjic iz pfc.
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Pa oni su već kaparisani od nekoga.

Zvezda je katastrofalna bila ali nemojmo da se zavaravamo da je Kairat nešto. Rajković jeste dosta toga odbranio ali zar nisu bile dve situacije kada su morali da daju gol a promašili su ih... to je nivo amaterizma jer su te situacije morali da realizuju.. malo su bolji od Cz bili ali slažem se da je dostižno ali teška misija za Cz.
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Maree пише:
Kao i Zivkovic i Saponjic iz pfc.
ne
Последње учитавање од Tokelara дана 02 Јул 2015, 23:18, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Brate mili izgubili ste kuci 2-0 od nekog tima iz jebenog Kazahstana, kom plasmanu se vi koji k***c nadate?
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Imao sam u glavi scenario da cemo ih rpegaziti. Pogresio sam i ako sam pesimistican po ptanju naseg fudbala dugo, nesto se u meni ponadalo da ce biti drugacije i opet sam se zajebo.

Jesam siguran da bi rezultat bio drugaciji 11 na 11 ali sam isto tako siguran da bi nam drugi gol dali i da smo igrali sa 20 igraca jer su odigrali prosto , skolski, brzo i lepo, sto mi ne umemo. Dalje, ne razumem da neko posle 35 godina fudbala moze na otpad loptu protivnika da ostavi igraca ispred sebe da ga zagradi. Ili izadjes i napravis ofsajd ili ga bijes dok je ispred tebe. Pavicevicu na dusu kompletna tekma.

Bozovic...krece utakmicu sa Orlandicem koji je sa nogama preslab, a problematican za protivnika u vazduhu, na odbranu kojoj je prosek visine 199 cm?! Formacija standardno Barsina koju igramo vec godinama a sa kojom nikada nismo odigrali normalnu tekmu. Seca li se neko Jankovica i Borodoa? 2 odlicne tekme u formaciji 4-4-2. Ali ajd, crveni karton je sve poremetio , medjutim i na pripremama nismo izgledali ubedljivo igrom i ako je rezuultat kao bio dobar.

Vered me je iznenadio htenjem ali kapiram da je nalozen na tribinu. Nisam video nista od onoga ''jak jedan na jedan'' i ako pregled igre ima odlican kako izgleda u prvoj tekmi. Vukan mali odigrao odlicno. Neko rece da ne valja, ja pitam zasto? Mali je diktirao tempo kad god je imao loptu u nogama i bez greske u pasu. Katai dobar na moje iznenadjenje. Rendulic pristojan. Rajko...Zvezda cela. I tu se prica zavrsava. Sve ostalo sto je igralo, kurcu ne vredi. Cvetkovic, Andjelkovic, Parker, su zalutali u ekipu. Medjutim, ne zameram Bozovicu, nemamo bolje. Opet kazem, falio je igrac u sredini, a to je puno. Orlandic bi bolje igrao sa kolegom u napadu, siguran sam. Sve u svemu, zbogom Evropo.

Mi 3 gola na gostovanju nismo dali od vise od 15 godina i to sa mnogo jacim igracima. Da se ne zanosimo mnogo, dobice nas i tamo.
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
Место: Beograd

Порука од hostile_bg »

Kakvi ste vi bogovi, pa sa 9 igraca treba da bijete kazahstanskog predstavnika, cuj igrac manje...Citam komentare zvezdasa, prosle godine vam smetali Andjelkovic, Vukan, Parker, Orlandic, a sad kad ih Grof stavio da igraju sve je ok, nema veze, sudija je kriv itd...

Na sta je spao nas fudbal, pre je prvo kolo prolazilo sa 10:0 iz dve tekme, a sad...zali boze bacenih para za licencu...
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Orthodox пише:Vukan mali odigrao odlicno. Neko rece da ne valja, ja pitam zasto? Mali je diktirao tempo kad god je imao loptu u nogama i bez greske u pasu.
Ja ne znam jesmo li mi gledali istu utakmicu.. Ne računajući smehotresne bekove, ubedljivo najlošiji igrač. "Bez greške u pasu" :wtf: Pa on nije imao 3 tačna pasa sve ukupno, u 99% situacija kad je imao loptu u nogama, ili je dodao direktno protivničkim igračima ili je muljao nešto sa loptom i na kraju je izgubio. Dečko nije mogao da se sastavi celu tekmu..

EDIT: Samo kažem da ne treba pljuvati posle prve tekme gde smo igrali sa 10 igrača ceo meč, protiv tima koji je u sred sezone i za vikend dobio šampiona te lige.. Realno su se trudili maksimalno, već od 60. minuta su crkli i posle je samo bilo pitanje koliko će golova primiti, još je sreća što ovi nisu dali 2-3, nego samo jedan.. Plus dali prvi gol iz ofsajda, al ajde, da kažem da je to nebitno pošto su posle mogli da prime još 5.
Последње учитавање од bubi.ue дана 02 Јул 2015, 23:40, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Контакт:

Порука од Orthodox »

hostile_bg пише:Kakvi ste vi bogovi, pa sa 9 igraca treba da bijete kazahstanskog predstavnika
Reprezentaciju je pre 10 godina bio Azerbejdzan. Island je prvi u svojoj grupi kvaifikacija. Petrazalka je nakon izbacivanja Partizana dobila Rendzers, Lacio itd. Pre ce biti da nas treba svi da biju sa 10 igraca, sto je i realnost nego nesto drugo. Koliko para toliko muzike, valjda je to jasno.
Корисников грб
arseNal-serbia
Manager
Поруке: 1063
Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
Место: Smederevo

Порука од arseNal-serbia »

Je l' mogu da se registruju ovi novi stranci za sledecu utakmicu?
Последње учитавање од arseNal-serbia дана 02 Јул 2015, 23:47, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Mislis da bi oni pomogli?
Jusqu'ici tout va bien…
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Ne. Tek za 2. pretkolo..
Корисников грб
arseNal-serbia
Manager
Поруке: 1063
Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
Место: Smederevo

Порука од arseNal-serbia »

Sigurno su bolji od Parkera i Andjelkovica.Ko zna mozda bi i pomogli, svakako gore od ovoga ne moze.
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Контакт:

Порука од Orthodox »

Bas sam razocaran u pm. Ne znam vise sta bih rekao. Svi ovi sto su dovedeni nam i ne treebaju za JSL, slobodno odmah mogu kuci.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”