Očigledno da za sada nisi imao nijedan problem.Ronin пише:kupi original i za svaki problem mozes da se obratis SI-u i da ocekujes brz odgovor ili resen problem.
Problem sa online igrom
- Jackint
- First Team Coach
- Поруке: 490
- Придружен: 27 Сеп 2014, 11:18
- Место: Jugoslavija
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 3 times
- Status: Није на вези
Ronin пише:A koji su bili tvoji problemi, jesi postavljao pitanja ovde ili na SI forumu?
Код: Изаберите све
http://community.sigames.com/showthread.php/411321-Online-problemI video sam im poslao.
Последње учитавање од Jackint дана 30 Јун 2015, 10:31, учитано 1 пут укупно.
IN ARSENE WE TRUST!!!
- bubi.ue
- World Class Manager
- Поруке: 8508
- Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
- Место: Užice / Novi Sad
Majstore, onaj video što si okačio, nije nikakav problem onde, ono je versus mod i na početku nemaš igrača, dok ne kliknete obojica na "Continue", onda dođe igra na dan meča i imate normalno sve igrače.
P.S. Iscimaj Zeleta admina na PM, on ima ponajviše onlajn iskustva, sve će ti lepo i strpljivo objasniti korak po korak i odigrati sa tobom koji dvomeč. Ako ne odgovara na forumu, probaj da ga iscimaš na stimu i skajpu, naćićeš ga već negde, samo budi uporan!
P.S. Iscimaj Zeleta admina na PM, on ima ponajviše onlajn iskustva, sve će ti lepo i strpljivo objasniti korak po korak i odigrati sa tobom koji dvomeč. Ako ne odgovara na forumu, probaj da ga iscimaš na stimu i skajpu, naćićeš ga već negde, samo budi uporan!
Последње учитавање од bubi.ue дана 30 Јун 2015, 12:25, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Probao sam da igram s njim pre početka prve sezone SFM lige, nije išlo, pa je dečko odustao. Znam da su ti rekli da je 600kbs/40kbs dovoljno i to možda jeste tako u teoriji, ali ja garantujem da je u praksi nemoguće igrati online sa tom brzinom. Al' ako dečko hoće, ja mogu opet da probam.
Последње учитавање од zele дана 30 Јун 2015, 12:32, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Jackint
- First Team Coach
- Поруке: 490
- Придружен: 27 Сеп 2014, 11:18
- Место: Jugoslavija
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 3 times
Samo što kad uđem u tactics screen sve stane, kliknem na continue, ali džaba.Međutim kad sam ja host sve radi normalno.bubi.ue пише:Majstore, onaj video što si okačio, nije nikakav problem onde, ono je versus mod i na početku nemaš igrača, dok ne kliknete obojica na "Continue", onda dođe igra na dan meča i imate normalno sve igrače.
IN ARSENE WE TRUST!!!