Filmovi
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Status: Није на вези
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
- Место: Beograd
Ahahahahaha... Suditi o filmu prema trejleru je isto sto i suditi knjizi prema koricama. Glupost. Pogledaj film pa onda govori lose o njemu do mile volje. Nije kao prvi deo, ali je jako blizu. Definitivno je bolji od ostalih. Ima par falinki ali Boze moj...zele пише:Video trejler, dovoljno. Realno, teško da može da primiriše Spilbergovom filmu.
Trust me, i'm the Doctor
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Kad je trejler za Kuma izašao ti si bio u ćaletovim mudima. Šta drkate na ovo oživljavanje hitova iz devedesetih, kao sad postoji neka potreba da se snimi još jedan Park iz doba Jure, kao onaj prvi i originalni nije dovoljan ili, ne da bože, nije dovoljno dobar, pa sad 'ajde da ponovo obradimo ideju. Eto, našao se neko pametan ponovo da radi dobar film. Šupičkumaterinu, smisli nešto sam, J***m te žvalava. I povrh svega pojavi se Soči i napiše 8/10, leptejebo.
Последње учитавање од zele дана 19 Јун 2015, 09:42, учитано 2 пута укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Androsito
- World Class Manager
- Поруке: 3025
- Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
- Место: Krusevac
Odgledaj film pa pljuj, ovako izgledaš neozbiljno...zele пише:Kad je trejler za Kuma izašao ti si bio u ćaletovim mudima. Šta drkate na ovo oživljavanje hitova iz devedesetih, kao sad postoji neka potreba da se snimi još jedan Park iz doba Jure, kao onaj prvi i originalni nije dovoljan ili, ne da bože, nije dovoljno dobar, pa sad 'ajde da ponovo obradimo ideju. Eto, našao se neko pametan ponovo da radi dobar film. Šupičkumaterinu, smisli nešto sam, J***m te žvalava. I povrh svega pojavi se Soči i napiše 8/10, leptejebo.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Ti, mališa, nisi ni gledao originalni film iz 1993. godine?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
-
Danijel_CH
- Keyser Söze