Reprezentacija Srbije
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Status: Није на вези
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Evo ja pratim košarku veoma dugo i opet mi nije jasno. Da, slažem se, ovo je najbolja sezona koju je Milutinov imao do sada u karijeri, veoma je napredovao. Prvi i skoro pa jedini centar Partizana ove sezone, ali da je najbolji igrač na toj poziciji, izvini, ali ja to ne vidim. Ne znam po kojim parametrima je on sad najkonstantniji igrač lige. Želeo bih da mi se objasni.
Код: Изаберите све
http://www.kls.rs/Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- bubi.ue
- World Class Manager
- Поруке: 8508
- Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
- Место: Užice / Novi Sad
Aco tebra, spusti se malo na zemlju, predstavljas se kao neki neviđeni stručnjak, a to izgleda niko na forumu sem tebe ne vidi. Kad god nemaš argumenata odma sagovorniku napominješ da pratiš košarku od doba Radivoja Koraća, Bila Rasela i Vilta Čejmberlena. Probaj malo, makar malo objektivniji da budeš, ne valja ti tolika pristrasnost, niko te ne uzima za ozbiljno, smeju ti se i Partizanovi navijači..
- TheBigOneFCB
- Manager
- Поруке: 2159
- Придружен: 02 Мар 2012, 20:16
- Место: Београд
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Gde ste pročitali tu glupost da smo izbačeni za u19 sp-a? Piše žurnal da je fiba navodno nezadovoljna novim formatom ABA lige i da postoji šansa da budemo izbačeni, i mi i Hrvati. Na sajtu FIBE, nema ničega o tome, a on je jedini merodavan. Grupa nije teška, trebalo bi da se prošetamo.

Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Ako se ukrštamo sa grupom "C" eto nas u finalu. Italija jedina ozbiljnija. Kanada bi mogla da izazove određene poteškoće ako ima igrače iz američke koledž lige. Ali dobro. Australija isto solidna tako da mislim da mi možemo komotno do finala da odemo a tamo.. ne želeći da potcenim Argentince ili Špance... Amerikanci su prvi favoriti.