FC United of Manchester - Youth Academy Challenge

Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Место: Beograd
Status: Није на вези

FC United of Manchester - Youth Academy Challenge

Порука од Socivar »

Слика
FC United of Manchester - Youth Challenge
Ne vredi. Koliko god bio ophrvan obavezama u poslednje vreme, ne mogu bez FM-a. Sat, dva ujutru, par sati pred spavanje, kad god imam malo vremena moram upaliti omiljenu nam igru. To je ta zavisnost. Treba mi moj dnevni fiks. Inače ću da ujedam. :zelenko:
Inspirisan skorašnjom promocijom Junajteda u severnu Konferenciju ali i Gagijevim sejvom sa Bostonom, kao i Tomićevim sa Kruom, rešio sam da krenem neki miks ta dva. Od Gagija uzimam LLM deo, od Ludog fudbalsku filozofiju. Krećem sa FK Junajtedom iz Konferencije Sever ali ću igrati samo sa igračima poniklim u fudbalskoj akademiji kluba koji vodim. Dakle, nema više razuzdanih prelaznih rokova, dovodjenja kompletno novog tima pred svaku novu sezonu. Ne. Razvijaćemo naše igrače. Naše talente. To je, u suštini, na neki način, u duhu FK Junajteda. I na ovaj način prkosimo mnogo poznatijem starijem bratu. Nekad su se ponosili igračima iz svoje akademije. U startnih 11 su imali po 5, 6, 7 igrača koji su od pionirskih dana na Old Trafordu. Danas to, kao što svi znamo, više nije slučaj.
Odsimulirao sam prvu sezonu kako bih dobio Junajted u poslednjoj igrivoj ligi Engleske. Dakle, krenuo sam u avanturu juna 2015. I odmah na startu, problemi. Samo 10-tak igrača me je sačekalo, bez ikoga u rezervama i u19 timu. Bio sam prinudjen da nudim ugovore sivim igračima kako bih mogao da se takmičim. Kako je prošla moja prva sezona, saznaćete u narednom apdejtu. Već sam par godina duboko u sejvu. Ovo sam uradio zbog toga što sam prvo hteo da vidim da li će me povući sejv, da li će mi se igrati nakon sezonu, dve, tri. Nisam hteo džabe da otvaram novu temu na forumu ako ću da je batalim posle 2, 3 apdejta.
Toliko za sad. Pišem vam kasnije. Pozdrav. :poz:
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
луди
Manager
Поруке: 2604
Придружен: 25 Мај 2011, 23:30
Место: Filmski Grad
Status: Није на вези

Порука од луди »

Сви би да буду ја.
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Место: Beograd
Status: Није на вези

Порука од Socivar »

To je nemoguce, ti si jedan, jedini, neponovljivi. Mozemo samo da pokusamo...
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
Juvenino86
Manager
Поруке: 1148
Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
Место: Srbija
Klub koji vodite: Kyoto Sanga
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times
Status: Није на вези

Порука од Juvenino86 »

луди пише:Сви би да буду ја.
Izvini Karleušo nismo te prepoznali.
Um caruje, snaga za svaki slučaj!
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Место: Beograd
Status: Није на вези

Порука од Socivar »

Слика
FC United of Manchester - Youth Challenge
Sezona 2015./16.
AAAAAAAAAA!!! Tako blizu a tako daleko... Ne mogu da vam opišem kako se osećam sada, neki miks ponosa i razočarenja. Ponosan sam jer smo nadmašili sva očekivanja. Predvidjali su nam grčevitu borbu za opstanak a mi umalo da odemo u Konferenciju. Zbog toga sam i razočaran, toliko smo blizu bili najvećem uspehu u istorili kluba ali smo ostali kratki za, bukvalno jednu loptu.
Dosta dugo smo bili drugi u ligi. Limington je šurio sve redom, bili su nedodirljivi ali posle pobede nad nama su počeli da posustaju. Ostale ekipe su namirisale tu slabost i četiri kola pre kraja je sve bilo otvoreno. Dva boda su nas delila od prvog mesta. Naravno, baš tad smo morali sve da uprskamo. Samo tri osvojena boda u meču protiv Vorčestera i tri poraza. Jeste da nam je prvi strelac tada bio povredjen ali smo mogli mnogo bolje. Previše šansi smo propustili protiv Nort Foribija i Gejnzboroa i, kako to samo fudbal zna da režira, brutalno smo kažnjeni za iste.
Plej of, idemo na tim koji nas je dobio pre samo nedelju dana. Nort Foribi. Prvi meč, katastrofa. Na našem Brodhrst parku smo poraženi sa 2-4. Mislio sam da nam nema povratka. Kako sam samo pogrešio. Revanš, nakon 90. minuta, rezultat je bio 1-3 za nas. U produžetcima se ništa nije dešavalo te je putnika na Vembli odlučila penal lutrija a u njoj nismo imali sreće. Nažalost...
Tokom sezone sam uspeo da nagovorim upravu da mi poveća junior coaching budžet, apgrejd training i youth facilities-a je u toku. Youth recruitment network još uvek ne mogu da proširim, nemam tu opciju. Nego, kako je prošao moj prvi youth intake?
Youth Intake
Pa, dosta dobro. Zadovoljan sam. Definitivno su bolji od sivih igrača sa kojima sam bio primoram da igram. Skoro svi su odigrali po nekoliko utakmica u prvom timu. Tu će i ostati za narednu sezonu. Pa da vam predstavim sve momke koje sam potpisao.
Paul Fildes - Prema ocenama mog osoblja, najtalentovaniji u svojoj generaciji. Odigrao je 8 utakmica, postigao 1 gol. Nadam se malo boljem učinku sledeće sezone...
Jamie Sinclair - Levo krilo. Brz, dobar dribler. Ostatak ocena, ne baš tako dobre. Ali ne sudimo knjizi prema koricama. Ovaj momak ima izuzetno dobru ličnost, ambiciozan je, consistent performer i obožava velike utakmice. To volim kod igrača.
Andy Callacher - Odigrao je 3 utakmice, zabeležio po jedan gol i asistenciju. Definitivno ima potencijala da postane nešto posebno.
Thomas Tobin - Kroz par sezona će biti najbolji štoper u mom timu. Fali mu brzine ali to nadoknadjuje velikom borbenošću. Veliki je radnik, podseća me po tome na Baneta Ivanovića...
Jon Guest - Od sledeće sezone siguran uz levu aut liniju. Koliko god to tužno zvučalo, boljeg od njega nemam.
Aaron Thomson - Imao je nesreću da se povredi te nije dobio priliku da odigra ni minut. Probaću ga u pripremnim utakmicama, pa ako se pokaže... Moji treneri misle da ima potencijala, da može da bude dobar. Nisam nešto siguran u to.
Jaye ap Dafydd - Mladi Velšanin... Dobro je imati pravog golmana za bekap, umesto onih sivih nesrećnika. Nije mnogo lošiji od mog prvog golmana ali će za sada grejati klupu.
Tim Potts - Svidja mi se ovaj momak. Ima velike šanse da zaigra u startnih XI. Ima par falinki ali Bože moj...
Jim Garner - Bekap na desnom krilu.
Emmanuel Pears - Ne znam šta da radim sa ovim momkom... Možda ga iskoristim u vezi, možda na krilu, videću. Uglavnom, imao je previše potencijala da bih ga otpustio.
Najbolji igrači:
Phil Woods - Moj glavni čovek u sredini. Pred kraj sezone je doživeo tešku povredu i njegov izostanak je sigurno jedan od razloga nešto lošijih igara FK Junajteda u tom periodu.
Danny Rowe - Najbolji medju sivim igračima koje sam pokupio na startu. Klasa za sebe. 44 utakmice, 12 golova, 8 asistencija. Prava napast po levom krilu. Šteta što neće biti i sledeće sezone sa nama, misli da je prerastao igranje za FK Junajted te odbija da produži ugovor. Šteta. Ali će otvoriti mesto nekom od klinaca...
Michael Singgih - Naš najbolji strelac sa 18 golova. Nije igrao ništa posebno ali je posle utakmica polako povećavao konto golova. Baš kao i Vuds, povredio se pred kraj sezone. Mnogo nam je falio...
Ciljevi za sledeću sezonu: Razigrati klince. Završiti u gornjem delu tabele. Napasti promociju, ukoliko to bude moguće.

Слика

Код: Изаберите све

Sezona   Liga              Pozicija  FA Cup          Capital One Cup  Europe  Ostalo
2015/16  Conference North  4.        3. runda kvaf.  /                /       FA Trophy-1. runda
Последње учитавање од Socivar дана 16 Мај 2015, 21:20, учитано 1 пут укупно.
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Место: Beograd
Status: Није на вези

Порука од Socivar »

Слика
FC United of Manchester - Youth Challenge
Sezona 2016./17.
Ono što nismo uspeli prošle sezone, uradili smo ove. FC United ide u Konferenciju Premijer!!! Iako to umalo da se ne desi...
Za sve sam ja kriv. Zadnjih 10 kola sam stalno čačkao taktiku, pokušavao da ispravim nešto. Šta, nemam ni ja pojma. Zbog toga smo nanizali par poraza kad im vreme nije. Samo četiri boda smo uzeli u poslednjih 5 kola. Ipak, to je bilo sasvim dovoljno za petu poziciju na tabeli i plasman u plej of. Koji nije najbolje počeo...
Prvi meč, igran na našem stadionu, uspeli smo da izgubimo. Iako smo više od pola sata imali igrača više. Jedini gol smo primili nekoliko minuta pred kraj, nakon očajne reakcije kompletne odbrane. Otišli smo na revanš, rešeni da idemo na sve ili ništa. Hteli smo da ih pritisnemo od početka. A desilo se sasvim suprotno. Sabili su nas kao momak devojku pred prvi put. Nisu nam ostavili ni milimetar prostora. Stvarno, nemam pojma kako smo uspeli da im damo gol i odvedemo meč u produžetke. A zatim i na penale. Gde smo imali više nerava od domaćina i nezasluženo se plasirali u finale.
Na Vembliju nas je sačekala ekipa Stalibridža. Oni su tokom cele sezone bili u rasponu izmedju prvog i trećeg mesta na tabeli. Svi su očekivali njihov lagan trijumf. Ali ne lezi vraže, moji momci su odigrali najbolje kada je to bilo najpotrebnije. Filds je u 14. minutu postigao svoj prvi gol nakon sedam, osam utakmica. Verovao sam u njega i odužio mi se na najbolji mogući način. Svega par minuta pred poluvreme odigrali smo školski kontranapad. Posle jednog kornera Filds je izneo loptu do sredine terena, prosledio je na levi bok gde ju je sačekao Sinkler koji je poslao hirurški precizan centaršut na penal. Tu se nekako našao moj štoper, Tejlor, koji je u maniru najboljih napadača savladao golmana O Kifa i postavio konačan rezultat.
Tako je, dame i gospodo, FC United došao do najvećeg uspeha u svojoj kratkoj istoriji...
Youth Intake
Kao što vidite, potpisao sam dosta igrača. Niko od njih nije neki preterani talenat, tu su uglavnom da popune B tim. Ipak, nekolicina se izdvaja...
Ok, niko posebno. Ali ću vam pokazati najbolje ocenjene igrače, čisto da steknete utisak sa kakvim talentima raspolažem.
Jason Pender - Još jednom je napadač najtalentovaniji u generaciji. Ne znam šta da mislim o ovom momku, ne oduševljava me previše. Plus, nije konsistentan (moram pitati Zeleta da mi kaže našu reč za ovaj izraz), nema živaca za velike utakmice i nema ni gram tehnike. Videćemo kako će se razvijati...
Matthew Harris - Desno krilo. Sasvim solidno. Podseća me na Krasića. Mislim da će postati baš takav igrač. Brz, sa jednom fintom, solidnim centaršutem. Radiće posao.
Lenny Morley - Niti smrdi, niti miriše. Ne vidim ništa posebno u njemu iako ga moje osoblje dosta ceni.
Greg Phenix - Da popravi par ocena i od njega bi moglo da bude nešto...
Billy Mills - Slična priča kao sa momkom iznad. Mada, ako je verovati mojim trenerima, čini mi se da je injury prone.
David Huws - Ne deluje uopšte loše. Nije kepec kao golman koga sam dobio u prvom intejku. Mogao bi da preuzme ulogu rezerve od ap Dafida.
Najbolji igrači:
Jon Guest - Stvarno sam očekivao da njegov kolega sa desne strane terena bude bolji od njih dvojice. Ipak, dečko je odigrao sjajnu debitantsku sezonu, zabeležio je 7 asistencija i u globalu bio veoma dobar. Videćemo kako će igrati u nastavku svoje karijere u Junajtedu.
Jack Sargent - Posle teške povrede koja je zadesila Vudsa pred sam start sezone, Sargent je preuzeo ulogu lidera na sredini terena. 3 gola, 9 asistencija. Sasvim pristojne brojke.
Jamie Sinclair - Naš prvi internacionalac. Prihvatio je poziv Škotske iako je prvobitno Englez. Sjajan igrač. Zaista sjajan. 2 teške povrede su ga sprečile da odigra više utakmica ali svaki put kada je bio na terenu je odigrao maestralno. Nadam se da će ga iste zaobići u sledećoj sezoni i dozvoliti mu da zablista punim sjajom.
Ciljevi za sledeću sezonu: Ovo će vas šokirati. Imam samo jedan cilj. Opstanak. Ne znam kako, ne znam da li imamo kvalitet za to ali moramo opstati u Konferenciji.

Слика

Код: Изаберите све

Sezona   Liga              Pozicija  FA Cup          Capital One Cup  Europe  Ostalo
2015/16  Conference North  4.        3. runda kvaf.  /                /       FA Trophy - 1. runda
2016/17  Conference North  5.(prom.) 4. runda kvaf.  /                /       FA Trophy - 1. runda 
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Место: Beograd
Status: Није на вези

Порука од Socivar »

Слика
FC United of Manchester - Youth Challenge
Sezona 2017./18.
Zadovoljavajuće... Tako bih ukratko opisao našu debitantsku sezonu u Konferenciji. Igrali smo promenljivo, mnogo promenljivo, što je i razumljivo kada je ekipa najmladja u ligi. Imali smo te nalete inspiracije kada bismo pobedili i mnogo jače timove od nas ali i crne serije, kada nas apsolutno ništa nije htelo, kada lopta nije mogla da pronadje put iza ledja protivničkog golmana ma kakvu hudu, vudu magiju bacali na njega. Naravno, nisam ni očekivao da ćemo se odmah izboriti za Ligu 2. Još smo mi zeleni. Moji momci će morati još dosta mleka da popiju da bi bili spremni za profesionalni fudbal u Engleskoj. Napredujemo, ali malim koracima. Nova generacija je, čini mi se, bolja od prethodne dve. Pogledajte sami.
Youth Intake
Opet dosta igrača potpisano. Sledeće sezone prijavljujem u21 i u19 u ligu, te će im trebati dečaka za rotaciju. Ova klasa je izbacila par momaka koji bi mogli već sada da konkurišu za prvi tim. Evo i njih:
James Kay - Najbolji od sve dece. Brz je poput munje a to je ono što se traži u nižim ligama. Da mu je composure malo bolji, bez premišljanja bih ga stavio u prvi tim. Ovako će morati da sačeka pripremne utakmice, da vidimo šta dečko zna.
Brett Burgess - Potencijal da postane jedan od najboljih vežnjaka Konferencije... Ne znam, videćemo, možda...
Chris Rose - Još jedan, tipično engleski fudbaler. Spid end onli spid. Mada, ima nešto u ovom momku. Očekujem dosta od njega.
Phil Grant - Pogrešio sam kada sam dao Keju titulu najboljeg od sve dece. Jebiga, zeznuo sam se, asistent ih tako poredjao a mene mrzi da ispravljam. Dakle, mišljenja sam da ovaj dečkić može da postane jedan od najboljih igrača u istoriji kluba. Ima sve što mu treba. Kul ocene. Dobar personaliti. Fizički je nadmoćan. Jedino što bi moglo da ga zezne je to što bi mogao imati problema sa povredama. Nadam se da će ga one zaobići u širokom luku...
Najbolji igrači:
James Taylor - Najbolji a mogao bih uskoro da nas napusti... Ukoliko ne smanji prohteve vezane za platu, moraću da ga otpustim. Ne bi mi teško palo, Grant bi odmah uskočio u startnih 11 ali ipak je on sa nama od početka, voleo bih da ostane u Junajtedu još malo, dok ne stasaju ovi mladići.
Thomas Tobin - Razmišljao sam se da li da ubacim ovog momka medju najbolje jer me je, blago je reći, izludjivao. Jednu utakmicu je poput Hulka, kolje, razbija, tetoši sve pred sobom dok se onda odjednom preobrati u pičkastog Brusa Banera i ne ume da šutne mačku s praga. Ali hajde, dete je kluba, jedan od najbolje ocenjenih, što da ne.
Kurtis Turner - Gospodar sredine terena.
Michael Singgih - Kralj strelaca sa mizernih 12 golova.
Ciljevi za sledeću sezonu: Pokazali smo da možemo da se nosimo sa ekipama iz ovog ranga. Za sledeću sezonu želim da budemo u zlatnoj sredini. Biće novih lica u prvom timu, prvi golman Henkok nas napušta, smatra da nas je prerastao. Putuj igumane i ne misli na parohiju. Imam dva momka koji bi mogli da ga odmene, slični su te će performanse u pripremnom periodu rasvetliti misteriju oko mesta prvog golmana. Ostatak tima će najverovatnije ostati neizmenjen. Nadam se da će se popraviti situacija sa Tejlorom i da ćemo se dogovoriti da ostane sa nama još koju sezonu.

Слика

Код: Изаберите све

Sezona   Liga              Pozicija  FA Cup          Capital One Cup  Europe  Ostalo
2015/16  Conference North  4.        3. runda kvaf.  /                /       FA Trophy - 1. runda
2016/17  Conference North  5.(prom.) 4. runda kvaf.  /                /       FA Trophy - 1. runda 
2017/18  Conference        16.       4. runda kvaf.  /                /       FA Trophy - 1. runda
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Место: Beograd
Status: Није на вези

Порука од Socivar »

Слика
FC United of Manchester - Youth Challenge
Sezona 2018./19.
Nije krenulo baš najbolje ali smo na kraju krajeva ispunili zacrtane ciljeve. Mnogo loše smo startovali. Klackali smo se dosta dugo izmedju pozicija 16 i 19. Onda, tamo negde posle Božića, rapsodija. Počeli smo da tršimo sve redom. 13 odigranih utakmica, 9 pobeda. I taman kad smo prišli na svega 5 poena od mesta koje vodi u plej of, raspali smo se. 2 pobede i remi u 7-8 utakmica. Šteta. Ali sam i zadovoljan. Pomenuta serija pobeda je pokazala da smo na dobrom putu i da bi za dve, tri, četiri sezone mogli da napravimo iskorak u profesionalni fudbal.
Youth Intake
Mick Noone - Deluje mi sasvim pristojno. Zbog istanjenog veznog reda možda bi mogao da dobije priliku tokom sledeće sezone, da pokaže šta zna.
Andrew Hindmarch - Još jedan potencijalno veoma kvalitetan štoper. Grant i on bi mogli da budu stubovi odbrane Junajteda u godinama koje dolaze.
Ben Scott - Bemmumiša!! Da je nekih 15-20 cm viši, odmah bi ga stavio medju stative. Ne volim niske golmane, nikako ali njemu ću pružiti šansu.
Jon Reed - Pfff...
Najbolji igrači:
Phil Grant - Zaigrao u 4. utakmici sezone i nakon toga nije napuštao startnu postavu. Odlična sezona za mladog defanzivca.
Tim Potts - Sila prirode po desnoj strani terena. Neprelazan u defanzivi, koristan u ofanzivi (5 asistencija). Nije najbolji igrač u ekipi ali je deo mašinerije bez kojeg ne možemo.
James Kay - Kralj strelaca. Bar što se tiče moje ekipe. Fenomenalna debitantska sezona.
Ciljevi za sledeću sezonu: Ciljam sredinu tabele, nadam se mestu u plej ofu. Ukoliko budemo igrali kao u drugom delu upravo završene sezone, imamo čemu da se nadamo. Želeo bih da mi uprava poboljša uslove za razvoj klinaca, ove godine su zabušavali, ništa nisu hteli da rade. Da nije u pitanju klub koji se fokusira na svoju školu, pa da se začudim. Biću uporniji, smaraću ih, valjda će mi bar neku želju ispu

Слика

Код: Изаберите све

Sezona   Liga              Pozicija  FA Cup          Capital One Cup  Europe  Ostalo
2015/16  Conference North  4.        3. runda kvaf.  /                /       FA Trophy - 1. runda
2016/17  Conference North  5.(prom.) 4. runda kvaf.  /                /       FA Trophy - 1. runda 
2017/18  Conference        16.       4. runda kvaf.  /                /       FA Trophy - 1. runda
2018/19  Conference        11.       4. runda kvaf.  /                /       FA Trophy - 1. runda
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
markic
Assistant Manager
Поруке: 728
Придружен: 05 Нов 2010, 14:01
Место: Beograd
Has thanked: 14 times
Been thanked: 21 time
Status: Није на вези

Порука од markic »

Andrew Hindmarch - Još jedan potencijalno veoma kvalitetan štoper. Grant i on bi mogli da budu stubovi odbrane Junajteda u godinama koje dolaze.
Ben Scott - Bemmumiša!! Da je nekih 15-20 cm viši, odmah bi ga stavio medju stative. Ne volim niske golmane, nikako ali njemu ću pružiti šansu.
Kolku bradu ima ovaj Andrew.. sa 16 godina jebo sliku svoju :zelenko:

A golman ce valjda izrasti tek mu 15 ljeta :claping:
Последње учитавање од markic дана 27 Мај 2015, 18:22, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Место: Beograd
Status: Није на вези

Порука од Socivar »

Napredna deca, nema sta. :xD:
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
Juvenino86
Manager
Поруке: 1148
Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
Место: Srbija
Klub koji vodite: Kyoto Sanga
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times
Status: Није на вези

Порука од Juvenino86 »

Nemoj da te zmija ujela da staviš malog međ pritke, sjebaćeš se kao žuti, bilo koji tim koji ima dva krštena šutera i šut on sajt će da te satre. Nemoj psovaćeš ga danima. Zajebi to.
Um caruje, snaga za svaki slučaj!
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Место: Beograd
Status: Није на вези

Порука од Socivar »

Tovarili su me i sa njim i bez njega na golu. :zelenko:
Nesto kasnije ce novi apdejt, samo da sredim par stvari.
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Место: Beograd
Status: Није на вези

Порука од Socivar »

Слика
FC United of Manchester - Youth Challenge
Sezona 2019./20.
Izvinite momci ali neće biti previše pisanja ovaj put. U kući mi je ludnica, u toku su pripreme za slavu. Dovoljno mi je da vam kažem samo to da smo uspeli, idemo u Ligu 2!!!
Youth Intake
Joe Cunningham
Eric McLoughlin
Zack Mutch
Jack Kelly
Emiliano Ward
Najbolji igrači:
Billy Mills
James Kay
Tim Potts
Phil Grant
Ciljevi za sledeću sezonu:
Слика

Код: Изаберите све

Sezona   Liga              Pozicija  FA Cup          Capital One Cup  Europe  Ostalo
2015/16  Conference North  4.        3. runda kvaf.  /                /       FA Trophy - 1. runda
2016/17  Conference North  5.(prom.) 4. runda kvaf.  /                /       FA Trophy - 1. runda 
2017/18  Conference        16.       4. runda kvaf.  /                /       FA Trophy - 1. runda
2018/19  Conference        11.       4. runda kvaf.  /                /       FA Trophy - 1. runda
2019/20  Conference        5.(prom.) 4. runda kvaf.  /                /       FA Trophy - 1. runda
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Место: Beograd
Status: Није на вези

Порука од Socivar »

Слика
FC United of Manchester - Youth Challenge
Sezona 2020./21.
Pa, iskren da budem... Ovo je bilo totalno neočekivano. Ljudi, idemo u Ligu 1!!! Još dva stepenika do elitnog društva, do najboljih klubova Engleske.
Prezadovoljan sam sezonom. Jeste, bili smo užasni u kupovima ali to nije ništa novo. Igram ta takmičenja sa igračima koji nisu u prvom planu, pa šta bude. Fokus je definitivno usmeren na ligu. A tu smo bili brililjantni. Početak je bio sasvim solidan. Remi sa Barnetom a zatim dve pobede, nad dosta jakim Oksfordom i Burtonom. Naredna 2 meseca smo igrali toplo-hladno, pobeda, poraz, pobeda, poraz i tako dalje. Hajlajt je ubedljiv poraz od Mensfilda, ubili su nas kao zečeve, stradali smo na Fild Milu, poraženi i poniženi. Rezultat, 5-1. Medjutim, nakon ispadanja iz FA Kupa, ušli smo u strašnu seriju. Vezali smo čak 12 utakmica bez poraza, do meča protiv Karlajsla. U narednih 18 utakmica, koliko je preostalo do kraja, doživeli smo samo 6 poraza ali smo previše puta remizirali i tako ostali bez šansi za direktnu promociju iako smo dobar deo sezone proveli na 3. mestu.
Plej of, polufinale, protivnik Vimbldon. Neporaženi smo u duelima sa njima ove sezone, pobeda kod kuće i remi na strani. Tako su se stvari odvijale i ovaj put. Minimalna pobeda na Broudhrst parku i 1-1 u gostima, rezultat koji nas je vodio na Vembli, na megdan Ebsflitu.
Tvrda utakmica, moji momci su dominirali ali bez prave pretnje. Na poluvremenu nas je zadesio veliki peh, povreda najboljeg igrača. Kej je morao napolje. Nije nas to obeshrabrilo, i u nastavku smo zaigrali u istom ritmu. Upornost nam se isplatila kada je Sargent u 71. minutu opajao paučinu u gornjem desnom uglu gola koji je čuvao Džonatan Majls i odveo nas u viši rang. Brililjantno!
Youth Intake
Ne toliko dobro ove godine ali ipak sam pokupio par igrača. Imao sam malih problema sa finansijama, uprava mi je zbog toga prekinula apgrejd training i youth facilities-a. Taman kad sam sakupio nešto keša, oni su rešili da nadograde stadion. Nije da se bunim ali ipak, moji prioriteti su malo drugačiji. Slično mi se desilo i na kraju ove sezone. Taman sam ostavio malo novca sa strane, uprava opet nadogradjuje stadion. Prinudno, ovaj put, zbog pravila u Ligi 1. Nadam se da će tome uskoro doći kraj i da ću moći da nastavim da radim na poboljšanju uslova za razvoj mojih momaka.
Skrenuo sam sa teme, izvinite. Evo najtalentovanijih pitomaca Junajtedove fudbalske akademije za ovu godinu.
Matthew Mahoney
Tom Ward
Christian Hunt
Scott Mutch
Najbolji igrači:
Tim Potts - Nema neke ocene ali igra kao zmaj. Startni desni bek, iako imam klinca koji je bolji od njega. Kad god je igrao, nije razočarao. 10 asistencija, 1 gol, sasvim dobre brojke.
Brian Mills - Slično kao i sa Potsom, imam boljih igrača ali nemam srca da ga izbacim iz startnih 11 jer dečko ubija kako igra.
Jack Sargent - Osim što nas je golom uveo u Ligu 1, tokom cele sezone je bio jedan od nosilaca sredine terena, bilo da je bio zadnji vezni ili nešto ofanzivniji. Jedan od retkih igrača koji su od starta sejva sa nama...
Matt Dudley - Još jedan starosedelac. Eksplodirao ove sezone. Premišlja se da li da ostane u klubu, nadam se da ću moći da ga nagovorim da ostane. Iskren da budem, nemam nekih alternativa na desnom krilu pa bi njegov odlazak mogao dosta da oslabi ekipu. Ako budem morao, ponudiću mu dosta jaču platu. Samo da ne ode. Biće teško nadoknaditi njegovih 16 golova i 9 asistencija.
Ciljevi za sledeću sezonu:
Opstanak i stabilizacija u Ligi 1. Ne žurim u Čempionšip, nemamo trenutno kvalitet da se kidamo sa tim zverkama. Da završimo tu nadogradnju stadiona pa da poradimo malo i na klincima. Toliko za sad.


Слика

Код: Изаберите све

Sezona   Liga              Pozicija  FA Cup          Capital One Cup  Europe  Ostalo
2015/16  Conference North  4.        3. runda kvaf.  /                /       FA Trophy - 1. runda
2016/17  Conference North  5.(prom.) 4. runda kvaf.  /                /       FA Trophy - 1. runda 
2017/18  Conference        16.       4. runda kvaf.  /                /       FA Trophy - 1. runda
2018/19  Conference        11.       4. runda kvaf.  /                /       FA Trophy - 1. runda
2019/20  Conference        5.(prom.) 4. runda kvaf.  /                /       FA Trophy - 1. runda
2020/21  League 2          6.(prom.) 1. runda        1. runda         /       JP Trophy - 1. runda
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad
Status: Није на вези

Порука од bubi.ue »

Gori si od Tomića realno.
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Место: Beograd
Status: Није на вези

Порука од Socivar »

Nemoguce je biti gori od Tomica. :zelenko:
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
луди
Manager
Поруке: 2604
Придружен: 25 Мај 2011, 23:30
Место: Filmski Grad
Status: Није на вези

Порука од луди »

Strašne stvari. Teško je izvesti to što mi radimo.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево
Status: Није на вези

Порука од zele »

Mog'o bi malo višše da igraš ovaj sejv, pa i apdejtovi da idu češće.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Место: Beograd
Status: Није на вези

Порука од Socivar »

Zele, imam apdejtova za jos par sezona. Samo da sredim sitnice i izbacujem ih. A sejv sam trenutno prestao da igram jer sam dostigao nivo od koga ne mogu dalje, ne mogu da idem gore jer sam limitiran (ne)kvalitetom.
Trust me, i'm the Doctor
Пошаљи Одговор

Повратак на “Menadzerska soba '15 /Managers Room '15”