NBA
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
- Status: Није на вези
LeBron nikako ne može da bude blizu Džordana. To je bogohuljenje. Džordan je promenio košarku, radio stvari koje niko nije, rešio mali milion utakmica jer je rođeni pobednik, ubica. Nije kao LBJ otišao u najjači tim (tuđi: Vejd) da uzme prsten već se ekipa gradila oko njega. Trebao je da bude šmeker i da ostane sa Moom, Varežaom i drugarima. MJ je dominirao najstrašnije, srpdao se sa svima i ljudi su ga gledali kao boga - sa razlogom. Kad kupiš Air Jordan tike, glavni si u kraju kao klinac, možda i povećaš odraz jer imaš džampmen logo. Značio je košarci i sportu više nego bilo koji drugi košarkaš. Više nego Medžik, Bird, Kobe, a ne jebeni LeBron... Stoji da je najbolji na svetu jer konkurencije nema, ali da je blizu Džordana... Ma daj. Čak i da dominira narednih x godina, može da bude samo broj 2. Doktor Votson. Brat Šerlok rešava stvari. Najveći - MJ.
Последње учитавање од Gagi дана 01 Јан 1970, 01:00, учитано 2 пута укупно.
- TheBigOneFCB
- Manager
- Поруке: 2159
- Придружен: 02 Мар 2012, 20:16
- Место: Београд
- xavi
- World Class Manager
- Поруке: 4004
- Придружен: 11 Авг 2011, 09:07
- Место: Zajecar
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=10voJICIpQI[/youtube]
Mnogo se vi preseravate sad su svi jaci od Kavsa svi su bolji i Lebron je najgori igrac u istoriji igre a sad iskulirajte i vidite kakav jebac je ovaj Harden kako idu samo ove trojke tako lako.
Mnogo se vi preseravate sad su svi jaci od Kavsa svi su bolji i Lebron je najgori igrac u istoriji igre a sad iskulirajte i vidite kakav jebac je ovaj Harden kako idu samo ove trojke tako lako.
Последње учитавање од xavi дана 26 Мај 2015, 12:10, учитано 2 пута укупно.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
Slažem se. Vrhunski napadač, ali odbrana je problem, mada se trudi jadničak ove sezone. Valjda je Stef OK. Ako jeste, 4-1.
Xavi, nemoj da se nerviraš, svako ima pravo na svoje mišljenje.
Xavi, nemoj da se nerviraš, svako ima pravo na svoje mišljenje.
Последње учитавање од Gagi дана 01 Јан 1970, 01:00, учитано 1 пут укупно.
- xavi
- World Class Manager
- Поруке: 4004
- Придружен: 11 Авг 2011, 09:07
- Место: Zajecar
Ja se nerviram? Jbt samo spamuju ceo NBA je njima oko Lebrona, Kavsa i Dzordana. Nek daju neki klip nesto zanimljivo od sinoc,neke dobre poteze niko nije pomenuo da je Stef sinoc pao na glavu i da je potencijalno mogo da propusti ostale utakmice ili kako je Dvajt hteo da zakuca Boguta laktom. Bitno da se pravi poredjenje izmedju Lebrona i Dzordana posle svakog Lebronovog meca i kako su ostali bolji od Kavsa,i ja samo zelim da im kazem 'Kavsi su najgori nema losije ekipe oni ce igrati veliko finale zato sto je Tole Lebronov tatica pa mu namesta i kupuje utakmice' Kad npr Lebron uzme bar 5 prstena onda nek krenu da prave nekako poredjenje do tad je previse smesno sve to'
Последње учитавање од xavi дана 26 Мај 2015, 13:41, учитано 2 пута укупно.
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Sta ga hvalis koji k***cTik'al пише: ali defanziva mu je teska kurcina
xavi пише:Ja se nerviram? Jbt samo spamuju ceo NBA je njima oko Lebrona, Kavsa i Dzordana. Nek daju neki klip nesto zanimljivo od sinoc,neke dobre poteze niko nije pomenuo da je Stef sinoc pao na glavu i da je potencijalno mogo da propusti ostale utakmice ili kako je Dvajt hteo da zakuca Boguta laktom. Bitno da se pravi poredjenje izmedju Lebrona i Dzordana posle svakog Lebronovog meca i kako su ostali bolji od Kavsa,i ja samo zelim da im kazem 'Kavsi su najgori nema losije ekipe oni ce igrati veliko finale zato sto je Tole Lebronov tatica pa mu namesta i kupuje utakmice' Kad npr Lebron uzme bar 5 prstena onda nek krenu da prave nekako poredjenje do tad je previse smesno sve to'

Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
Pa dobro, deluješ nervozno, kažeš da se zele debiliše, da lbj piša po hejterima, itd. Kao da je tip odveo Filu u finale, a ne tim koji je pravljen za to. Verujem da će Kavsi dobiti i četvrti meč. Odsustvo Korvera i Sefološe je veći hendikep za Atlantu nego neigranje Lava. Kajri i dalje upitan, ali kontam da če ga odmarati za finale. GSW 4-2 za prsten.
Последње учитавање од Gagi дана 26 Мај 2015, 14:51, учитано 1 пут укупно.
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
Sve tekme sam pogledao, šta znam. I dajle sam pri stavu da GS ne moze da se brani nikako jer mnogo kretnje, a šut brutalan. Kod njih nije kao sa SA kad su imali bruka igru, pa ako ih krene jos sut nezaustavljivi su. Kod GS-a je obrnuto, ako ih stane sut, mozes da dobijes, mada se to retko dogadja. Eto sinoc mozda, jos se mali povredi pa fula ceo koš ali je i Hjuston odigrao nestavrno dobro poluvreme. Tj sve sto su sutali, ulazilo je. MIslim da sutra GS zavrsava.
Klivlend je druga prica. Atlanta je cisto suterska ekipa koja drzi neke procente. Sa tim sutevima oni mogu da dobiju sve, ali je problem kao sada...sta kad ne ide? Nemaju resenja, losija odbrana i cao. Lebron ih razbija, i razbice ih nocas jer nema ko da ga cuva. U finalu GS i Cavsi..ne bih e ja zaletao da ce to biti ni malo lagano. Videh da je ludi pisao da će svako sa zapada dobiti Cavse, medjutim... kako god izgledalo, bice to tvrdo do kraja. Cavsi su bezobrazna ekipa, znaju da igraju tvrdo. Prednost GS-a je brzina i sut ali fizicki su mnogo jaci Kavsi.
Ova prica Lebron, Jordan... jbga, opet ukusi. Lebron je najaci kosarkas verovatno svih vremena. Čovek ko tenk, kad krene na polaganje, zakucavanje, nema pomoci osim da ga udaris cekicem. Majkl je bio madjionicar sa loptom, vise atraktivan igrac i bolji suter. Dzaba prica oko toga, posebno za decake koji ne pamte Majka.
Na kraju, samo je jedan Ajverson koji je vukao do finala celu Filadelfiju
Svi ostai su imali jos par all star igraca oko sebe. AI imao samo sebe 
Klivlend je druga prica. Atlanta je cisto suterska ekipa koja drzi neke procente. Sa tim sutevima oni mogu da dobiju sve, ali je problem kao sada...sta kad ne ide? Nemaju resenja, losija odbrana i cao. Lebron ih razbija, i razbice ih nocas jer nema ko da ga cuva. U finalu GS i Cavsi..ne bih e ja zaletao da ce to biti ni malo lagano. Videh da je ludi pisao da će svako sa zapada dobiti Cavse, medjutim... kako god izgledalo, bice to tvrdo do kraja. Cavsi su bezobrazna ekipa, znaju da igraju tvrdo. Prednost GS-a je brzina i sut ali fizicki su mnogo jaci Kavsi.
Ova prica Lebron, Jordan... jbga, opet ukusi. Lebron je najaci kosarkas verovatno svih vremena. Čovek ko tenk, kad krene na polaganje, zakucavanje, nema pomoci osim da ga udaris cekicem. Majkl je bio madjionicar sa loptom, vise atraktivan igrac i bolji suter. Dzaba prica oko toga, posebno za decake koji ne pamte Majka.
Gagi пише:Kao da je tip odveo Filu u finale, a ne tim koji je pravljen za to.
Na kraju, samo je jedan Ajverson koji je vukao do finala celu Filadelfiju
Последње учитавање од Orthodox дана 27 Мај 2015, 01:25, учитано 2 пута укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Zaboravljaš moćnog Čarlsa Barklija.Orthodox пише:samo je jedan Ajverson koji je vukao do finala celu Filadelfiju
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
Stvarno nisam gledao njega. Barklija jesam ali znam da su obojica imali još dobrih igrača oko sebe.
Da se ne zajebavamo:
Pazi imena: Meki, Snow, Hill, Lynch, Retlif, dosao posle Mutombo. Ovi ostali su tek nebitni, bench warmeri. Sad da pustis taj tim bez Anwera, izgledali bi kao Fila sad
Jordan uveo revoluciju zakucavanja i letenja, Ajvi uveo revoluciju bekova. Odgovor!
Da se ne zajebavamo:
Što se tiče Barklija, on je dosao dok su jos igrali Moses, Julius itd. Kad se doktor povukao, ostalo je jos dobrih igrača u Fili i opet je to bio tim koji je tezio ka tituli i prkosio Bulsima. Medjutim nisam siguran da su ih ikada i dobili, mozda i gresim. Imala je Fia dobrih igrača ali mislim da je AI ostavio ubedljivo najveci trag, s obzirom da je tim bio u rebuild fazi, stizali su do finala samo na Ajversonovim ledjima.The Sixers, featuring other stars like ABA co-MVP George McGinnis, ABA All-Star Caldwell Jones, future All-Star World B Free (then Lloyd Free), outside shooting threat Henry Bibby (father of Mike Bibby), and the versatile and aggressive Doug Collins (later Michael Jordan's coach during the late 80s)
Pazi imena: Meki, Snow, Hill, Lynch, Retlif, dosao posle Mutombo. Ovi ostali su tek nebitni, bench warmeri. Sad da pustis taj tim bez Anwera, izgledali bi kao Fila sad
- zele
- SFM Hall Of Fame
Radža Bel bio kljčni igrač te sezone.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Brat menja ritam, unosi pometnju u protivničke redove. Bio mi uvek simpa, zato što je bio nedraftovan, jebeni Radža Bel, mada je im'o par dobrih rola u Filiju. Kasnije bio zahvalan igrač, udje s klupe, uradi nešto, izadje. Kad bi postojala nagrada za 7. igrača, on bi je uzeo, bar 2-3 puta. Radža jebeni. Gotivan brat.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu