Evo i ja da bacim neki SS.
Prvo druga sezona u Seriji A totalno drugacija od prve.
Napad savrseno funkcionise ali ne moze da udje lopta u gol...
Promenio formaciju u Januaru i to je krenulo da daje rezultate.
Isti igraci u napadu ali niko ne moze da gol. Najvecu patnju sam imao sa novopridoslim pojcanjem koje je placeno rekordnih 12.5 miliona.
Kada je postigao prvi gol iz penala prosto je ekslpodirao, i poceo da pruza utakmice kakve je trebao od pocetka.
Jedan od najboljih igraca je levi bek, koji je bio kod mene na pozajmici 2 sezone. Posle je kupljen od Livorna, decko non stop napreduje i stvarno moram da ga pohvalim.
Kako hvalim svoje igrace moram da pohvalim igraca iz omladinskog pogona koji se lepo razvija i koji je postigao gol u seriji A. Uglavnom ulazi sa klupe posle 70 minuta kada vodim ali nije jos spreman.
Sanogo se porubudio i poceo da igra utkamice na njegovom nivou :
Kako sezona nije isla najboljim tokom 16 mesto, iz 18 utakmica sa 20 bodova...
Morao sam ozbiljno da pojacam napad i da dovedem igraca koji pravi razliku, na zalost to je samo pozajmica ali se za sada pokazala kao izuzetan potez.
Trenutno stanje u ligi je ovako :
Cilj je da budem ispod 10 pozicije kako sam proslu zavrsio na 11 mestu. Bice tesko ide zajban raspored ali verujem da ovom promenom formacije moze nesto da se uradi.
Sto se tice stanja u klubu prezadovoljan sam unapredjenjem u odnosu kad sam dosao.
Unapredili smo trening centar i razvitak za mlade igrace. Posebno sam zahtevao da se ulaze u omladinsku mrezu i cilj je da napravimo akademiju. Takodje gradimo novi stadion sto oduzima dosta novca iz kase za transvere.
Sto se tice skautinga tu sam prezadovoljan kako se stvari odvijaju, takodje bi napomenuo da smo potpisali ugovre sa 4 kluba. Cilj je da kada se ekonomija stabilizuje na kraju sezone, da se raskine ugovor sa Napolijem mada donosi lepa primanja...
Napomenuo sam skaute i sa njima sam prezadovoljan dostigli smo 25% poznavanja, cilj je do sledece sezone da se popnemo na 27%. Bice tesko ali mislim da momci to mogu.
Na kraju ove sezone cu ostati bez direktora fudbala i asistena menadzera, na njihovo mesto planiram da dovedem mnogo poznatije i efikasnije funkcionere.
Sledeci SS uskoro kada dodju regeni.
Uzdravlje