(FM15) Koga trenutno vodite?

Sve o FM15
Корисников грб
petarda
First Team Coach
Поруке: 328
Придружен: 26 Авг 2011, 12:02
Место: Novi Sad
Been thanked: 3 times
Status: Није на вези

Порука од petarda »

Kraljevi Atlantika :zelenko:

Слика[/img]

Слика[/img]

Слика[/img]
Корисников грб
Ronin
Assistant Manager
Поруке: 692
Придружен: 15 Дец 2010, 14:30
Место: Šabac
Has thanked: 3 times

Порука од Ronin »

Igrac meseca i treci strelac lige za sad :)

Слика

Odigrane tekme do sad u Ligi

Слика

Pogleda na tabelu

Слика

I injury tabelu

Слика
Последње учитавање од Ronin дана 11 Мај 2015, 13:01, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
Androsito
World Class Manager
Поруке: 3025
Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
Место: Krusevac

Порука од Androsito »

Završismo ja i Đole konačno sezonu...

Što se mene tiče rutinski sam odradio sezonu u seriji B, napravio brdo transfera, što kupovina što prodaja

Слика

I lagano osvojio seriju B

Слика

Titulu sam osvojio bukvalno u drugoj polusezoni kad sam krenuo redom da meljem

Слика

Najzaslužniji definitivno rođa Đurić

Слика
Слика

Što se Đoleta tiče odigrao je korektnu sezonu u seriji A

Слика

Pred početak treće sezone opet sam napravio brdo transfera mada ne kao u prošloj

Слика

I u novu sezonu smo ušli odlično...

Слика

Opširnije sledeći put... :)
Последње учитавање од Androsito дана 13 Мај 2015, 13:47, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Berserk
Manager
Поруке: 1289
Придружен: 25 Дец 2011, 22:04
Место: Petrovgrad
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Порука од Berserk »

Sto se mene tice, divljao sam sa transverima i sta sam uradio vreme ce pokazati.
Doveo sam dosta igraca od 20-23 godine koji su bili potcenjeni u svojim klubovima a misljenja sam da ce dobri igraci...
Mada me Sanogo jako nervira :slap:

Ovo ovako je izgledao prelazni rok u prvoj sezoni :

Слика

U drugoj ovako :

Слика

U ovoj kojoj tece sam napravio presedan i kupio igraca za 12.5 miliona...

Слика

Malo smo unapredili strukture u klubu a novi stadion je najavljen za 2018 godinu.
Trebao bi da prima malo preko 22 000 ljudi. Takodje imam novog vlasnika kluba sa kojim nemam bas najbolje odnose :slap:

Слика

Takodje sam dobio solidnog regena, koji bi mogao dobro da pojaca ekipu kroz 1-2 sezone :

Слика

Kako je Andros okacio tabele nebi imao sta da dodam, ako neko zeli jos neki info neka pita :)

Takodje nadam se da cu u ovoj sezoni biti ispod 10 mesta, ali spicevi nesto nece da daju gol. Do sada sam igrao jako ruzan fudbal i iz par suteva dao gol. Malom promenom formacije sam dosao do toga da imam brdo akcija ali da gol ne moze da se da. Nadam se da ce se uigrati.

Evo slike stare formacije :

Слика

Evo slike nove formacije :

Слика

Pozdrav :poz:
Sir Alex Ferguson, A Knighted Champion
So Many Years the boss and we adore him
Simply The Best, United through and through
Forever we will be his Red Army
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Djole se bolje pojačao. Kristetig, Skeloto i Spendlhofer za 2.5m. :ave:
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Druga sezona sa Milanom, opet nisam zadovoljan, mada dosta bolja od prve. Zavrsismo na kraju kao treci, najvise zahvaljujuci odlicnom zavrsetku sezone i skoru 12-3-0 u poslednjih 15 utakmica. U kupu smo ispali u prvoj rundi (sto mi je bila i namera :D ), dok smo u LE uspali da ispadnemo u grupi, uz sva 3 poraza u gostima. U superkupu smo izgubili od Juventusa. Ipak, upravi je bilo bitno samo izboriti mesto za LS, tako da sam preziveo i ovu sezonu.

Sto se tice transfera, najveci uspeh je definitivno prodaja El Saravija za 95M, i dovodjenje Insinjea za 8M kao zamenu. Cercija sam uspeo da dovedem po moze se reci pristojnoj ceni, dok sam na polusezoni morao da dovedem konkurenciju Paloskiju u vidu Cira Imobilea. Tako su ostali jos samo Menez i Rami na pozajmicama a da nisu Italijani, al prodacu i njih sad valjda.

Cerci i Verati najvise pokazali ove sezone, mada i dalje nisam zadovoljan Veratijevim brojem asistencija. Od ostalih igraca izdvaja se i Insinje koji je doduse tu tek jednu polusezonu, ali je u potpunosti zamenio El Saravija iako je placen 12 puta manje. Cak sam i zadovoljniji njime, jer nije propustio nijednu utakmicu za razliku od El Saravija koji je se svako malo povredjivao. Bekovi Krisito i De Siljo sjajno odigrali, ali najveci problem imam na stoperskim pozicijama gde nema mnogo kvalitetnih italijanskih igraca.

Jos je bitno napomenuti da sam i u drugoj sezoni dobio jednog veoma obecavajuceg regena kojeg sam krenuo da ubacujem u prvi tim sa 15 godina. Nadam se da cu uskoro moci da prodam i Veratija. To je to za drugu sezonu, u trecoj se nadam makar borbi za titulu.
Корисников грб
Berserk
Manager

Порука од Berserk »

zele пише:Djole se bolje pojačao. Kristetig, Skeloto i Spendlhofer za 2.5m. :ave:
Svi su bili na transver listi sem Rumuna koga sam platio 12.5 miliona.
A to sam uradio jer su hteoli da mi uvedu embargo na transvere menjao se vlasnik :)
unknown88
Newgen
Поруке: 11
Придружен: 16 Мар 2015, 16:00
Место: Ljubljana

Порука од unknown88 »

Završena 2 . sezona.
Слика
Слика

Transfers i ekipa za sledečo sezono. Nadam se da če biti bolje. :cheers:
Слика
Слика
Корисников грб
Tomas
Manager
Поруке: 1159
Придружен: 05 Авг 2011, 13:31
Место: Beograd
Has thanked: 58 times
Been thanked: 29 times

Порука од Tomas »

Gotova i 4. sezona, prva bez osvojenog nekog trofeja. Sto se prvenstva tice ponovili smo proslosezonski uspeh osvajanjem 2. mesta, ovaj put iza Partizana. Evropu su jos izborili Cukaricki i osvajac Kupa Napredak, koji je prosto razbio Cuku u finalu. Super Kup je osvojila Zvezda, iz lige su ispali Jagodina i BSK Borca, umesto kojih ce naredne sezone igrati Vojvodina i Sloboda.

Слика

U Ligi Evrope smo se ponovo zadovoljili samim plasmanom u grupe, ali smo ovaj put osvojili 5 bodova, 2 puta remiziravsi sa Aston Vilom i pobedom nad Fenerom u poslednjem kolu.

Слика

Od igraca bi ponovo izdvojio iste kao i prosle sezone, Mundelea, Jesica, Zivkovica, Grujica, Gacinovica i Pavlovskog.

Слика

Pare od transfera Stankovica sam uglavnom potrosio na dovodjenje Zlatkovica, Gacinovica, Grozdica, Jaksica i Cirkovica:

Слика

Zlatkovic, Micanovic i Zivkovic se vode da su ponikli u klubu, posto su kod mene od pocetka igre, tako da nemam tih problema za evropska takmicenja kad im se jos doda i Kirovski. Budzet za narednu sezonu je na pocetku bio 3,5 miliona za transfere i 80k/w za plate, pa sam ga ubrzo povecao na oko 10 miliona prodajom Prijovica Al Nasru za izjednacenje proslogodisnjeg rekorda od 12 miliona evra:

Слика

Sada mi je balans na cak 20 miliona u plusu, pa sam od uprave izvukao jos jedno poboljsanje youth facilities-a. Vec sam obezbedio dolazak Mandica iz Cuke kao drugog spica, a od ostatka cu gledati da otkupim Zivkovica i Grujica od Zvezda, plus jos koji mlad igrac. Za kraj da predstavim svog novog asistenta, posto se Rajevac penzionisao pocetkom juna:

Слика
Корисников грб
Ronin
Assistant Manager

Порука од Ronin »

Vise nego zadovoljavajuci debi u Ligue1.
Opsirnije nesto kasnije.

Слика
Корисников грб
Androsito
World Class Manager

Порука од Androsito »

Слика

Evo ukratko trenutna tabela, kasno je za piskaranje... Moji ubijaju, koga god da pustim ali se od pojačanja ova dvojica uzdvajaju

Слика

Слика

Gaston dominira, a goša mi je spas'o dupe nebrojeno puta... Sve u svemu napad donosi golove ali odbrana dobija utakmice... :zelenko:
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Druga odbrana serije A. Bravo.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Juvenino86
Manager
Поруке: 1148
Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
Место: Srbija
Klub koji vodite: Kyoto Sanga
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times

Порука од Juvenino86 »

Фала боговима да сам најзад, НАЈЗАД!!!, успео да победим неки бразилски клуб у С(КР)Ш-У.
Годинама су ме сатирали бразилци где год да су ме наватали, док сам врхунске европске клубове касапио где сам стигао.
Слика
Стара муштерија добила по лабрњи.
Um caruje, snaga za svaki slučaj!
Корисников грб
Ronin
Assistant Manager

Порука од Ronin »

@ Androsito

Koliko si platio golmana i u kojoj sezoni si ga doveo?
Корисников грб
Androsito
World Class Manager

Порука од Androsito »

Ronin milionče. Doveo ga pred početak treće sezone...
Корисников грб
Berserk
Manager

Порука од Berserk »

Evo i ja da bacim neki SS.

Prvo druga sezona u Seriji A totalno drugacija od prve.
Napad savrseno funkcionise ali ne moze da udje lopta u gol...

Слика

Promenio formaciju u Januaru i to je krenulo da daje rezultate.
Isti igraci u napadu ali niko ne moze da gol. Najvecu patnju sam imao sa novopridoslim pojcanjem koje je placeno rekordnih 12.5 miliona.

Слика

Kada je postigao prvi gol iz penala prosto je ekslpodirao, i poceo da pruza utakmice kakve je trebao od pocetka.

Jedan od najboljih igraca je levi bek, koji je bio kod mene na pozajmici 2 sezone. Posle je kupljen od Livorna, decko non stop napreduje i stvarno moram da ga pohvalim.

Слика

Kako hvalim svoje igrace moram da pohvalim igraca iz omladinskog pogona koji se lepo razvija i koji je postigao gol u seriji A. Uglavnom ulazi sa klupe posle 70 minuta kada vodim ali nije jos spreman.

Слика

Sanogo se porubudio i poceo da igra utkamice na njegovom nivou :

Слика

Kako sezona nije isla najboljim tokom 16 mesto, iz 18 utakmica sa 20 bodova...
Morao sam ozbiljno da pojacam napad i da dovedem igraca koji pravi razliku, na zalost to je samo pozajmica ali se za sada pokazala kao izuzetan potez.

Слика

Trenutno stanje u ligi je ovako :

Слика

Cilj je da budem ispod 10 pozicije kako sam proslu zavrsio na 11 mestu. Bice tesko ide zajban raspored ali verujem da ovom promenom formacije moze nesto da se uradi.

Sto se tice stanja u klubu prezadovoljan sam unapredjenjem u odnosu kad sam dosao.
Unapredili smo trening centar i razvitak za mlade igrace. Posebno sam zahtevao da se ulaze u omladinsku mrezu i cilj je da napravimo akademiju. Takodje gradimo novi stadion sto oduzima dosta novca iz kase za transvere.

Слика

Sto se tice skautinga tu sam prezadovoljan kako se stvari odvijaju, takodje bi napomenuo da smo potpisali ugovre sa 4 kluba. Cilj je da kada se ekonomija stabilizuje na kraju sezone, da se raskine ugovor sa Napolijem mada donosi lepa primanja...

Слика

Napomenuo sam skaute i sa njima sam prezadovoljan dostigli smo 25% poznavanja, cilj je do sledece sezone da se popnemo na 27%. Bice tesko ali mislim da momci to mogu.

Слика

Na kraju ove sezone cu ostati bez direktora fudbala i asistena menadzera, na njihovo mesto planiram da dovedem mnogo poznatije i efikasnije funkcionere.

Sledeci SS uskoro kada dodju regeni.

Uzdravlje :gunman:
Последње учитавање од Berserk дана 15 Мај 2015, 14:56, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
луди
Manager
Поруке: 2604
Придружен: 25 Мај 2011, 23:30
Место: Filmski Grad

Порука од луди »

Слика

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3zJlvq1qJGw[/youtube]

Umem. v6

Ekipa mi je presmesna, imam 4 krstena igraca, i 2 potencijala koja ce jebati majku, ima da uzmem po 50m na oba.

Слика
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Kakav si citer najgori.
Корисников грб
луди