Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dakle kao sto se moze primetiti Molde i Partizan nakon poraza nisu u EL plejofu, jel to bag ili nasumicno 2 kluba idu direkno u EL ?
Obelezio sam klubove, ta 2 ih nema, iako se ne vide cele EL kvalifikacije nisu ni gore gde nije slikan ss
Ovo do sada nisam primetio pa sam se zbunio, i eto da pitam
SS:
Последње учитавање од kiba дана 12 Мај 2015, 13:41, учитано 1 пут укупно.
Znam da je ovakav problem postojao kod dodataka koji menjaju klubove učesnike u LŠ i LE, zato što je bilo tu par klubova koji su kažnjeni (Bursa i još neko), pa se onda stvori višak od 2 kluba i neke nasumično izabrane klubove igra izbaci. Tako nešto se tebi nije moglo desiti, ako nemaš, a izgleda da nemaš, dodatak koji menja liste učesnika za LŠ i LE.
Najbolji test da li je ovo bag ili ne ti je da obrišeš sve ove dodatke što si ubacio, kreiraš novu igru i pustiš na holidej do 2. septembra i onda vidiš šta se desilo.
Последње учитавање од zele дана 12 Мај 2015, 14:24, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
zele пише:
Najbolji test da li je ovo bag ili ne ti je da obrišeš sve ove dodatke što si ubacio, kreiraš novu igru i pustiš na holidej do 2. septembra i onda vidiš šta se desilo.
Prvo sto sam probao, skinuo opet dodatke ubacio u editor file a ona 3 (inc i te foldere) zamenio u db i sve je isto. Usli Molde i HJK direkno
Pa sam onda iskljucio sve te fajlove i onda su usli Slovan i Sutjeska bez playoffa
Ocigledno da je tako uvek bilo? Ja do sad nisam primetio, sad jesam jer sam bas pogleda za Partizan s kim igra, onako obicno Partizan ima protivnika a neki drugu udju direkno tipa Molde,Slovan,HJK itd