Pomoc drustvo
Pomoc drustvo
Pozdrav drustvo, srecan Vaskrs onima koji slave, imam problem, igram FM 14, i ubi me taktika i instrukcije, vodim Zvezdu, i stalno neka promenljiva igra...cas dobro cas lose, niikako da uhvatim kontinuitet, igram klasicnu 4-4-2 taktiku, moze li mala pomoc oko instrukcija, filozofije itd, kako da unapredim igru i budem superiorniji, sta je najbolja kombinacija filizofije i instrukcija, ako neko ima super iskustva bilo bi lepo da mi da smernice sta bi najbolje radilo...? Hvala svima unapred
Последње учитавање од Dambo дана 12 Апр 2015, 18:15, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Код: Изаберите све
https://serbian-fm.net/taktike-i-treninzi-14-tactics-training-14-vf309,25.htmКод: Изаберите све
https://serbian-fm.net/tutorijali-14-tutorials-and-how-to-play-fm-14-vf312.htmMilo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
Imam problem.Moze pomoc?
Kad idem na start new game,izaberem nacije koje hocu,dodjem do izbora kluba kojeg da vodim,svi klubovi su sivi i ne mogu nikoga odabrati osim Newcaslea iz Premiershipa.Svi drugi klubovi u drugim nacijama su sive boje i ne mogu nikoga odabrati.Isao sam na reload skin,na clear cache,nemam nikakve database changes...Sta da radim?
Hvala unaprijed
Kad idem na start new game,izaberem nacije koje hocu,dodjem do izbora kluba kojeg da vodim,svi klubovi su sivi i ne mogu nikoga odabrati osim Newcaslea iz Premiershipa.Svi drugi klubovi u drugim nacijama su sive boje i ne mogu nikoga odabrati.Isao sam na reload skin,na clear cache,nemam nikakve database changes...Sta da radim?
Hvala unaprijed
Zdravko odlazi!
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ovo još nisam čuo. Moguće je da si pri kreiranju igre stavio da ne mogu da se preuzmu klubovi koji imaju menadžera, što ti ostavlja samo Njuku kao izbor. Staviću ti kasnije ss gde se to nalazi, ako ne možeš da nadješ, mada je veoma vidljivo.
Ova treća opcija, prevent teams .... to ti je verovatno štiklirano, pa ne možeš nikoga osim Njuke da biraš.

Ova treća opcija, prevent teams .... to ti je verovatno štiklirano, pa ne možeš nikoga osim Njuke da biraš.

Последње учитавање од zele дана 14 Апр 2015, 18:22, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
možda si klikno nešto pogrešno, dešava se, zadrhti ruka. Ajde kreiraj novu igru, samo jednu ligu pokreni, čisto da proveriš.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Je l' ti se ovo pojavi?

Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
To se meni pojavilo kad sam kreirao igru sa štikliranim prevent teams which already have managers from being controlled. Ti ili si to uljučio ili ti je igra opasno sjebana. Treće nema. Pazi, ja sam čuo za svakojake bagove, od sjebanih imena pa do ko zna čega, ali za ovo tvoje još nisam čuo. Ako zaista nisi štiklirao to što ja govorm, onda ti samo SI games može pomoći, pa je najbolje da pišeš njima.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Tebi je svaki sejv koji kreiraš takav?
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Skoro pa nemoguće je da ti se igra sama od sebe sjebe. Nema ona slobodnu volju. Jesi li nešto brisao, menjao u folderima gde ti je instalirana igra? Bilo bi dobro da uradiš verfy game cache.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ništa, kad dodješ kući. Probaj da kreiraš ponovo igru, posebno obrati pažnju na ovo. A i uradi jedan verfy game cache, pa nam se javi. U 99% ovakvih slučajeva je ljudski faktor kriv, negde se pogrešno kliknulo, znam da deluje nemoguće, ali ljudi greše. 
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu