Predstavite se SFM zajednici
- Jackint
- First Team Coach
- Поруке: 490
- Придружен: 27 Сеп 2014, 11:18
- Место: Jugoslavija
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 3 times
- Status: Није на вези
Zzz
Poz kolege menadžeri, tek sad sam vidio ovu temu pa sam odlučio da se predstavim, mada me < > svi znaju.
Hello colleagues managers, i just saw this topic so i decided to introduce myself although i am < > known by everyone.
您好同事經理,我只是看到這個題目,所以我決定做自我介紹,雖然我是< >稱被大家。
Hello colleagues managers, i just saw this topic so i decided to introduce myself although i am < > known by everyone.
您好同事經理,我只是看到這個題目,所以我決定做自我介紹,雖然我是< >稱被大家。
IN ARSENE WE TRUST!!!
-
kamila12345
- Newgen
- Поруке: 1
- Придружен: 19 Мај 2015, 12:48
- Место: Kraków
Pozdrav svim
Pozdrav svima, imam 24 godine. Bio sam na nekom starom forumu pre 4-5 godina. Igrao sam svaki menadzer od 2004 do 2012. Zbog nekih problema nisam igrao 2013 i 2014. Skoro resio da pocnem 2015, kao malo sad imam vremena da izdvojim.
Pa mi se registrovao da malo udjem u stos
Pa mi se registrovao da malo udjem u stos
Dobar dan
Pozdrav svima, obično sam odavde skidao šta mi treba pa je red i da se registrujem. 25-o leto gazim, volim sve što vole mladi, hobi mi je fotošop već jedno 10ak i jače godina i tako...
Navijam za Partizan, od stranih klubova jedino West Ham gotivim, i drago mi je što je neki naš čovek napokon trener, na žalost nije Jokan ali šta da se radi.
Navijam za Partizan, od stranih klubova jedino West Ham gotivim, i drago mi je što je neki naš čovek napokon trener, na žalost nije Jokan ali šta da se radi.
Последње учитавање од J. Vuk дана 03 Јул 2015, 16:32, учитано 1 пут укупно.
- Kranjoti Serdjo
- Youth Team Coach
- Поруке: 109
- Придружен: 30 Јул 2011, 23:30
- Место: Šabac