Došlo je vreme da debitujemo u najjačoj ligi na svetu.
Klub mi je obezbedio 10m budžet, ali sam dosta toga prebacio u w/b već na startu.
Zbog loše finansijske situacije na kraju prošle sezone, i dalje mi stoji bedan procenat od prodaje. Skoro sve se sliva u balance. Jebiga.
Tradicija se nastavlja. Boston je nastavio da dovodi igrače na probu. Sad su nam se pridružila mnogo zvučnija imena i neki od njih su potpisali ugovore sa klubom.
Prvi je stigao
Nani, bivši igrač Uniteda. On će biti igrač i skaut. Dobio je zadazak da prati igrače u BPL i da pomogne klincima da se ugledaju na njega i ostvare se kao propaliteti.
Sledeći je
Mesut Ozil. Pre nego što svi zajedno svršimo u ćega, moramo biti svesni da je propao, fizičke ocene su u totalnom autu jer godinu dana nije imao klub, a pre toga je šansu dobijao veoma retko. Imao je problema sa povredama, ali mi se čini da ga menadžer Arsenala nije baš previše voleo. Došao je da oživi svoju buljnost u Bostonu.
Za 1.4m iz tajkunskog Genka je stigao
Corentin Jean. Doveden je da pomogne bratu Ngoyu jer Julien ne može sve sam. Simpa igrač, ima dosta fine ocene i može da pokrije skoro sve role u napadu.
Za istu cifru je stigao
Lorenzo Crisetig iz Lacija. Dobro poznati mamojebac je bio na transfer listi i tražio je izlaz. Sreću je pronašao u Pilgrinsima i odmah postao vicekapiten jer je madrfakr.
Lehlohonolo Mongale. Zvaćemo ga Mongale. Regen. Stigao iz Fejnorda za 2.2m. Trebao mi je DR jer se onaj brat, zaboravih mu ime, vratio u Swansea.
Iz Genka je stigao još jedan igrač. Naš fudbaler.
Dražić. Bilo je pitanje vremena kada će ga ta frizura odvesti u BPL. Sada je kod kuće.
Andy Moss je stigao iz Galaksija jer je Sanz otišao u Reding. Kvalitetan tip, ali ono, nije sad neka zver, ali svakako bolja opcija od Hejnsa tarda.
Na probu je došao
Gaston Ramirez i potpisao ugovor čim je bilo kristalno jasno da će nas napustiti Krauli. Dobar igrač, može da pokrije skoro sve pozicije na sredini, biće od koristi.
Trent Griffin. Australijanac i regen. Došao za dž. Iako ima vrhunske ocene i 24 nastupa za repku, nije dobio WP, pa je prosleđen Modeni na godinu dana. Valjda će za to vreme dobiti dozvolu jer je tip skroz moćan.
John Soutar. Stigao za 4.5m iz Liverpula. Dobar igrač koji se odrekao dobre plate kako bi igrao svake nedelje. Imaće minuta i minuta jer mi je odbrana kurton i nemam previše opcija.
Rocha. Brazilski regen. Stigao za 6.5m. Bio je na meti Juventusa, Dortmunda i još nekih klubova, al sam ja bio najbrži i doveo ga u Pilgrimse. Kažem, frka je u odbrani, pa će on sa Soutarom komandovati pozadi.
Bilo je i odlazaka. Mnogo nebitnih igrača je otišlo, samo dvojica zaslužuju zagrljaj. To su
Sanz i
Krauli. Dosta toga su učinili za klub, pogotovo moćni Krauli, pa im želim sve najbolje.
Season Preview
Smehotres
Svi transfer
Tabela
Fixtures
Tim
Biće jebeno opstati. Jipi kaj jej, madafaka.
[youtube]
https://www.youtube.com/watch?v=bmXumtgwtak[/youtube]