Filmovi
- Džajo5
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 4111
- Придружен: 15 Мар 2012, 13:37
- Место: Žilina/Padina
- Been thanked: 1 time
- Status: Није на вези
Pogledao sam jučeFear and Loathing in Las Vegas. Jbg ne znam ni ja, možda sam imao visoka očekivanja, ako bih morao ocenu od verovatno 6.
Pre toga sam gledao Waking Ned Devine. Odlična komedija po meni. Dešava se u malom irskom seocetu, a pošto volim takve radnje i britanske filmove rekao bih 8. (bez nošenja)
Pre toga sam gledao Waking Ned Devine. Odlična komedija po meni. Dešava se u malom irskom seocetu, a pošto volim takve radnje i britanske filmove rekao bih 8. (bez nošenja)
Последње учитавање од Džajo5 дана 22 Мар 2015, 08:37, учитано 1 пут укупно.
-
Danijel_CH
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
odgledah The Imitation Game i The Theory of Everything. The Theory of Everything je losiji od ovog prvog... Toliko toga su mogli da ekranizuju o ovom coveku a oni su izabrali da pokazu kako se mucio i kako su se ljudi oko njega mucili.
Slicno i sa Turingom i njegovom homoseksualnoscu, ali u ovom filmu je ipak akcenat na tome sta je uspeo u zivotu.
NE znam da li ste culi za popcorntime.io . Streamuje torrente a mozete i da ih sacuvate. Filmovi, dokumentarci, serije... svega ima. Sam spaja prevod sa filmom, Moze se birati kvalitet slike ili pogledati trejler. Napravili su i aplikaciju za androide, ali to nisam koristio.
Sve u svemu, jedna od najboljih aplikacija koje sam koristio
Slicno i sa Turingom i njegovom homoseksualnoscu, ali u ovom filmu je ipak akcenat na tome sta je uspeo u zivotu.
NE znam da li ste culi za popcorntime.io . Streamuje torrente a mozete i da ih sacuvate. Filmovi, dokumentarci, serije... svega ima. Sam spaja prevod sa filmom, Moze se birati kvalitet slike ili pogledati trejler. Napravili su i aplikaciju za androide, ali to nisam koristio.
Sve u svemu, jedna od najboljih aplikacija koje sam koristio
-
salel
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 10649
- Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
- Место: Subotica