Juga 4 u 1 [DOWNLOAD]
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
- Status: Није на вези
Nisam stigao pre da odgovorim sobzirom da sam ceo dan bio odsutan. Na pohvalama veliko hvala trudio sam se ali sigurno da ima ili će biti i nekih greškica. Ali dobro. Ako imate neke sugestije reci te..
fixy95@
Ne na žalost jer ne znam ni da li je tako nešto moguće napraviti mada jedino mogu da se naprave dve ove lige da budu dve regionalne i to bi rešilo problem možda ali nisam toliko daleko išao u AE.
daniloviccc@
Da da naravno.. ja ocene nisam dirao UOPŠTE tako da ne znam to do čega je ali ja inače igram V.2 sa Željom.. pod Ju zastavom. Za regene sam stavio 140 ili i više čak kvalitet a populacija ne utiče na igru i kao što Avarel kaže ne može da se menja.
dedinjo@
Hm, to ne bi trebalo da je do dodatka... da li se nalazi inače gde i treba taktika u SI folderu ?
GrobarDoGroba@
To je logično i taj kup za niže lige (od 6 pa niže) je naslednik regularnog fa kupa ali je sada na nivou amaterizma pošto ga igraju slabije ekipe. Zato piše da su pobednici zadnjih godina bili Arsenal, Vigan..
fixy95@
Ne na žalost jer ne znam ni da li je tako nešto moguće napraviti mada jedino mogu da se naprave dve ove lige da budu dve regionalne i to bi rešilo problem možda ali nisam toliko daleko išao u AE.
daniloviccc@
Da da naravno.. ja ocene nisam dirao UOPŠTE tako da ne znam to do čega je ali ja inače igram V.2 sa Željom.. pod Ju zastavom. Za regene sam stavio 140 ili i više čak kvalitet a populacija ne utiče na igru i kao što Avarel kaže ne može da se menja.
dedinjo@
Hm, to ne bi trebalo da je do dodatka... da li se nalazi inače gde i treba taktika u SI folderu ?
GrobarDoGroba@
To je logično i taj kup za niže lige (od 6 pa niže) je naslednik regularnog fa kupa ali je sada na nivou amaterizma pošto ga igraju slabije ekipe. Zato piše da su pobednici zadnjih godina bili Arsenal, Vigan..
-
daniloviccc
- First Team Coach
- Поруке: 234
- Придружен: 22 Јул 2011, 14:56
- Место: Nis
- Been thanked: 3 times
- zmrda grobza
- Newgen
- Поруке: 32
- Придружен: 14 Нов 2010, 10:24
- Место: Banja Luka
-
Danijel_CH
- maxim_tsigalko
- First Team Coach
- Поруке: 402
- Придружен: 03 Нов 2013, 13:35
- Место: Srbija
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 18 times
-
Sloba
- Global Moderator
Ne verujem da je do V.3 jer je to samo nadogradnja na V.2 ništa oko same strukture takmičenja nije dirano.
Kakav ti je računar?
maxim_tsigalko, budžeti su samo dirani velikoj četvorci a ostalo sam manje ili više sve rekao. Sistem isto ko i za v.2 dakle bukvalno skoro sve isto a šta donosi v.3 sam opisao ako se ne varam.
Kakav ti je računar?
maxim_tsigalko, budžeti su samo dirani velikoj četvorci a ostalo sam manje ili više sve rekao. Sistem isto ko i za v.2 dakle bukvalno skoro sve isto a šta donosi v.3 sam opisao ako se ne varam.
-
daniloviccc
- First Team Coach
Zasto u prvoj federalnoj ligi, posle 6 kola pise na tabeli pored svake ekile da je kvalifikovana za evropsko takmicenje? :-( igram V2 pod zastavom juge, kao i ti slobo, i da, zasto sam video da engleska i skotaka i dalje igraju meceve, kada postoji britanija, nemaju igrace, ali igraju i dalje?
Последње учитавање од daniloviccc дана 16 Мар 2015, 01:36, учитано 1 пут укупно.
Slobo majstore svaka čast nadmašio si sam sebe
.
Ipak imam kritiku kako sad da završim sejv sa Vaduzom i da konačno uzmem švicarsko prevenstvo kad mi se ovo igra
, pa Vaduz mora na dugo čekanje.
E da što se tiče piratske verzije,ako staviš da sve lige imaju kao i srbija update day sezone 25 jun,onda će sve raditi i njima čisto da znaš jer ja sam već provjerio i znam da radi ako se to napravi i na piratskim verzijama.
Ipak imam kritiku kako sad da završim sejv sa Vaduzom i da konačno uzmem švicarsko prevenstvo kad mi se ovo igra
E da što se tiče piratske verzije,ako staviš da sve lige imaju kao i srbija update day sezone 25 jun,onda će sve raditi i njima čisto da znaš jer ja sam već provjerio i znam da radi ako se to napravi i na piratskim verzijama.
-
daniloviccc
- First Team Coach
I pobogu sta je sa reprezentativnim mecevima, nigde utakmica, pise da je zreb septembra za EP, ja usao u novembar i dalje nista, na prvi pogled je dodatak genijalan, ali kad se malo zagrebe ima dosta propusta ...
da li se dodatak ubacuje tako sto iz zeljene verzije kopiram ona 4 edit fajla u editor folder u instalaciji, i posle pri kreiranju igreidem na enable all 4 edit files?Da nisam ja nesto pogresio ili izostavio?
da li se dodatak ubacuje tako sto iz zeljene verzije kopiram ona 4 edit fajla u editor folder u instalaciji, i posle pri kreiranju igreidem na enable all 4 edit files?Da nisam ja nesto pogresio ili izostavio?
Последње учитавање од daniloviccc дана 16 Мар 2015, 02:09, учитано 1 пут укупно.
-
Sloba
- Global Moderator
A sve sam objasnio u uvodu. Britanija je tako kodirana od strane SI. Igra samo OI. Ne znam da li ste svesni sta sam uradio. Ali samo 35 drzava postoji iz UEFA zone. Nema kval za EP 2016 vec kval idu preko kupa nacija i plej ofa (od 2020.). Napisao sam i to za UEFA drzave i LS/LE. Nakon dve sezone se sve normalizuje a onda problem pravi Gibraltar ali on je nebitan. Nakon 5 sezona sve full. Moram napomenuti da pojedinacne drzave ako pr samo Jugu pokrenete bice potpuno bez tog baga u prvih par sezona.
Последње учитавање од Sloba дана 16 Мар 2015, 10:56, учитано 1 пут укупно.
Pozdrav svima.Nov sam tu na forumu ali igram ovu igru od CM 99/00.Takodjer cesto skidam addove poput ovof i htio bi reci da si Sloba napravio odlican posao.Ima par malih sitnica koje jos treba twerkati ali sve u svemu,vrhunski posao.
Htio bi ti samo na neke sitnice skrenuti paznju.Igram ovu V2 posto sam to i prije igrao i najdraza mi je.Npr second nationality se treba popraviti.Igraci koji su strani drzavljani (npr Josip Drmic ) a imaju ''nas'' second nat., vise nemaju second nat uopce u V2.Takodjer je tesko igrati s max 2 stranca u starting 11 (iako je to tako realno bilo).Npr igram sa svojim Dinamom koji je inace uvijek sa 7-8 stranaca u prvih 11.Takodjer Yuga kao nacionalna ekipa nema uopce reputation stoga npr kad pobjedi Farske Otoke u prijateljskoj,mediji govore da je to surprise.
Vrijednosti igraca su bitno smanjene na pocetku pa npr u Dinamu nemam nikog (osim igraca s posudbe) koji vrijede vise od 500-600K funti.Zbog tog se dogadja da igraci poput Vlasica (hajdug) , ademija ( dinamo ), Jovica (zvezda) odlaze odmah u prvim danima prijelaznog roka za mizerne novce.Trebalo bi nekako zastiti taj odljev najperspektivnijih.Takodjer predlazem da nema ogranicenja stranaca u squadu nego da se stavi da je max 1 ''in'' transfer foreign igraca u sezoni te da se poveca da u match squadu moze igrati barem 3 stranca.Znam da je poanta da se odrzi domaca kvaliteta i koncentracija igraca u ligi ali je to nemoguce posto oni odlaze zbog malih cijena za sitne pare u bijeli svijet.
Nadam se ne shvacas ovo kao kritiku nego samo kao zapazanje.Jos jednom,vrhunski posao si napravio.
Htio bi ti samo na neke sitnice skrenuti paznju.Igram ovu V2 posto sam to i prije igrao i najdraza mi je.Npr second nationality se treba popraviti.Igraci koji su strani drzavljani (npr Josip Drmic ) a imaju ''nas'' second nat., vise nemaju second nat uopce u V2.Takodjer je tesko igrati s max 2 stranca u starting 11 (iako je to tako realno bilo).Npr igram sa svojim Dinamom koji je inace uvijek sa 7-8 stranaca u prvih 11.Takodjer Yuga kao nacionalna ekipa nema uopce reputation stoga npr kad pobjedi Farske Otoke u prijateljskoj,mediji govore da je to surprise.
Vrijednosti igraca su bitno smanjene na pocetku pa npr u Dinamu nemam nikog (osim igraca s posudbe) koji vrijede vise od 500-600K funti.Zbog tog se dogadja da igraci poput Vlasica (hajdug) , ademija ( dinamo ), Jovica (zvezda) odlaze odmah u prvim danima prijelaznog roka za mizerne novce.Trebalo bi nekako zastiti taj odljev najperspektivnijih.Takodjer predlazem da nema ogranicenja stranaca u squadu nego da se stavi da je max 1 ''in'' transfer foreign igraca u sezoni te da se poveca da u match squadu moze igrati barem 3 stranca.Znam da je poanta da se odrzi domaca kvaliteta i koncentracija igraca u ligi ali je to nemoguce posto oni odlaze zbog malih cijena za sitne pare u bijeli svijet.
Nadam se ne shvacas ovo kao kritiku nego samo kao zapazanje.Jos jednom,vrhunski posao si napravio.
Zdravko odlazi!
-
Danijel_CH
Код: Изаберите све
http://gyazo.com/61807a5f835e4c766c09e6dde7015c64
-
Danijel_CH
Jedna stvar je malo problem, a to je poklapanje utakmica Regionalne lige sa utakmicama reprezentacije.
Takodje, Dinamo nema nikakve sanse u regionalnoj zbog toga sto je ogranicen broj stranaca, a oni ih imaju na pretek.
Posetu definitivno treba srediti.
E sad, mislim da se moze srediti da se iz regionalne lige ide u LS.
Probaj Slobo da iscackas to, jer pobednik LE ide u LS, mozda mozes to napraviti i u regionalnoj, posto je igrica vidi kao kontinentalno takmicenje.
Takodje, Dinamo nema nikakve sanse u regionalnoj zbog toga sto je ogranicen broj stranaca, a oni ih imaju na pretek.
Posetu definitivno treba srediti.
E sad, mislim da se moze srediti da se iz regionalne lige ide u LS.
Probaj Slobo da iscackas to, jer pobednik LE ide u LS, mozda mozes to napraviti i u regionalnoj, posto je igrica vidi kao kontinentalno takmicenje.