Jedan od razloga zasto ih gotivim su odlicni uslovi za trening i razvoj mladih igraca.

Sto se igraca tice, u ekipi sam zatekao poznata lica: Davis, Tootle, Turton, Atkinson i Inman, kao i dvojicu igraca koji su na pozajmici Tate i Ness. Sto se Nessa tice, zanimljivo je da sam ga i ja na proslom menadzeru doveo u Crewe na pozajmicu. A sada malo vise o mladim snagama koje imam nameru da forsiram i predstavicu njih sestoricu. Garratt, Cooper i Saunders ce najverovatnije odmah u prvi tim, dok sto se tice preostale trojke jos nisam odlucio sta cu da radim sa njima i u zavisnosti od pojacanja ce otici na pozajmicu ili ce ostati sa prvim timom i igrati za rezerve:

Sto se tice finansija klub stoji sasvim dobro, trenutno smo u plusu nesto preko 2,1 milion evra, dok je budzet za transfere 13k, a za plate je prvo bilo slobodno 0,2k/w, da bi nakon mog insistiranja povecan na 36k/w, od cega imam oko 4k/w za nove igrace. S obzirom na mali budzet, kao pojacanja u obzir dolaze samo slobodni igraci kao i pozajmice sa sto manjim placanjem dela plata. Prvenstveno planiram da pojacam sredinu terena dovodjenjem zadnjeg veznog i pleja, kao i dovodjenje makar jednog krilnog igraca koji moze da igra na obe krilne pozicije. Cilj za prvu sezonu je opstanak u ligi, dok cu ja biti zadovoljan sigurnim mestom u sredini, sve preko toga je bonus, dok mi kupovi trenutno nisu bitni.