Osvajanje Engleske - луди

Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево
Status: Није на вези

Порука од zele »

aaaaaaaaaaaaaa :xD:

Код: Изаберите све

http://i.gyazo.com/0f5009ed7db0476ae8e5210b61a77a37.png
kolika glavudža! zajebo je toleta karadžića i drulovića, mora ti biti kapiten, bar jednu tekmu. :xD:
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
луди
Manager
Поруке: 2604
Придружен: 25 Мај 2011, 23:30
Место: Filmski Grad
Status: Није на вези

Порука од луди »

Momci, mrzelo me mnogo da pišem onomad na polusezoni, pa sam opet igrao celu sezonu.

Слика

Neverovatno je koliko su dobro igrali moji ove godine, čudo je što nisam znao ko da mi igra MC-a, al se na žalost Džouns opet mučio sa povredama, pa je morao da kulira podosta.
Kada pogledate prosečne ocene mojih igrača, pomislili bi da sam osvojio ligu sa 25 bodova prednosti, međutim, nije bilo ni približno sjajno tome.

Слика

Užasan start nam je osigurao da budemo zakucani za dno tabele do 14. kola. Nakon toga moji konačno kreću da igraju napad kako treba i da daju golove. Zajedno sa boljim rezultatima krenuo je neverovatan uspon.

Слика

Februar nije bio užasan što me je zaprepastilo i dovelo do mesta kojim sam bio zadovoljan, do 11. pozicije na tabeli. Nakon dobrog Februara usledio je i solidan Mart i sjajan April. Prvi put sam izabran za menadžera meseca u Aprilu. Sjajni rezultati su nas doveli do mesta za koje nismo ni ja ni uprava verovali da možemo ostvariti. 6. mesto u Ligi 1, mesto koje nas vodi u plejof.
A u plejofu stari pacijenti, Bredford. Bio sam sto posto siguran da ću ih dobiti, međutim Dela Verde me je umalo sjebao kada je u 1. minutu dobio direktan crveni što će mu kasnije zaraditi i suspenziju zbog koje je propustio revanš.
Tako nas je Dela Verde sjebao i prvi meč izgubismo 3-2 u sred Havanta. Međutim znao sam da mogu da ih pobedim tamo, već smo to učinili ove sezone, ali nisam verovao u pobedu 2 gola razlike. Poveo je Bredfotd u 22. minutu i sve je moje u vodu palo. Gotovo rekoh sebi, nema leba od ovoga. Oprostio se od plejofa i rekao možda sledeće sezone. Kad ono u 44. ga dade Oliver. Oliver majstor života a i šire. U drugom poluvremenu se vraća nada, napadaju moji, brane se njihovi, a Ben Vilijams vadi sve.

Dolazimo do 70. minuta, a ja sve nervozniji, i baš tada sudija svira neki izmišljeni penal za nas. Džordan lagano rešava i vraća nadu. Sledi 20 minuta muke za mene, bar sam ja tako mislio. Ali jedino zimsko pojačanje, Kristiansen, nije mislio tako. U 78. minutu šutira sa 35 metara i nemoćni Ben prima i 3. gol. Tako se i završava. Idemo pravo u finale.

U finalu mnogo zajeban protivnik. Da je FM realna igra ne bi ni prešao pola protiv Ročdejla, ipak sudbina je tako htela da su oni ti koji nisu bili u stanju da pređu pola, makar u prvom poluvremenu. To jedno poluvreme je bilo dovoljno da povedemo 2-0, ali zato kada je krenulo drugo, totalno druga priča. Dve prečke, dva poništena gola iz ofsajda, čudesna uklizavanja mojih štopera i jedan autogol njihovog su doveli do toga da Vembi i treći put gleda slavlje Havantovih navijača. Tačno jedino u finalu FA trofeja nisam pobedio, no dobro, neka.

Слика

Eto nas u najtežoj ligi sveta, Čempionšipu.

Слика

Čovek dominira sve više i više, nešto tu ne štima, ali sada sledi prvi pravi izazov za njega. Ako se pokaže u Čempionšipu, dobija doživotni ugovor.

Слика

Mali je odigrao sezonu karijere, teško da će je ikad ponoviti, ali ću pokušati da produžim saradnju na još godinu dana, čisto da ostane u rotaciji brat.

Слика

Džordan nastavlja sa sjajnim igrama i povredama. Tačno kako krene da igra redovno nešto se sjebe i mora da puazira 2-3 nedelje, al ga je jebalo još više to što nakon svakog opravka mu trebalo 2 meseca da uhvati ritam u kom može da igra utakmice za redom, no dobro, bilo bi previše da je igrao sve.

Toliko o mojim mališanima i ovom apdejtu, odoh sad da obavim i ovaj prelazni rok i da pokušam da napravim ekipu koja će nekom mađijom izboriti opstanak.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево
Status: Није на вези

Порука од zele »

Kol'ko ti je jebeno bedna ekipa.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Пошаљи Одговор

Повратак на “Menadzerska soba '15 /Managers Room '15”