Probajte dvojku na Junajted, lepa je kvota a prvi put u sezoni smo krenuli sa po meni najjacim mogucim sastavom u vezi i stvarno brutalno izgleda. Uski dijamant, Blind, Felaini, Erera, Di Marija.

Probajte dvojku na Junajted, lepa je kvota a prvi put u sezoni smo krenuli sa po meni najjacim mogucim sastavom u vezi i stvarno brutalno izgleda. Uski dijamant, Blind, Felaini, Erera, Di Marija.

Mislim da ceo Mancester navija da zavrsimo peti da bi otisao ovaj laik.zele пише:Kao da je bitno, klepio vas Svonsi. Preskočili smo vas na tabeli. Evo da ispoštujemo temu. Keln x-1. 1-0(0-0), odigraj tačan rez.
znaci smejes se nekom, a i sam kazes da numes - debilnozele пише:Probajte dvojku na Junajted, lepa je kvota a prvi put u sezoni smo krenuli sa po meni najjacim mogucim sastavom u vezi i stvarno brutalno izgleda. Uski dijamant, Blind, Felaini, Erera, Di Marija.![]()
![]()
Bravo admine, ugusi nekog ko pokusa da drzi temu aktivnomzele пише:Ne smejem mu se što je promašio, nego se smejem onom delu u kojem veliča Junajtedovu vezu. Nebitno. Keln nije user, samo je trebalo pogledati malo bolje, obe ekipe su tužne, ali verovatno neće doći kec, mnogo bi im bilo da daju dva gola. pX kao vrata, kec je već rizično i to mene jebe na većini tiketa, vidim nešto dobro i onda ne stanem, nego se zaletim i ganjam veću kvotu. Jednostavnije je reći da ne umem, nego da objašnjavam sve ovo. Ali uvek se nadje neko kome moram dodatno da objasnim.
Pa onda nemoj ni nešto debilno da postujš u tom delu, samo iskuliraj.TheBlues пише:ne mogu kad je igra sprdnjazele пише:Postuj jednom nešto normalno u FM delu.