Serije
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
- Status: Није на вези
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
- Место: Beograd
Aaaaaah, ovaj Gotam... To je takvo s**nje od serije da je to strasno. Stvarno nemam pojma zasto nastavljam da je gledam, iz nedelju u nedelju. Racunam, ipak je to o Betmenu, mora jednom postati bolje. Ali jok. Sa svakom epizodom serija postaje sve gora i gora. Skroz nebulozna. Dajte bre, koji vam je k***c?! Pa da se iskupimo Zele, Ludi i ja, napisali bismo bolje epizode. I to da je neko drugi u pitanju, nego Bruno Heler, mastermajnd iza jedne brililjantne serije kakva je Rome. Strasno sam razocaran. Ispraticu ovu sezonu do kraja i ako se ne poprave, gotovo, skidam je sa liste serija za gledanje. Koliko god voleo Betmena i sve vezano za njega, ne mogu sebe muciti ovakvim g***ima.
Trust me, i'm the Doctor
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Tako to biva kad gledaš serije sa slepim miševima u gaćama preko helanki. Realno, sam si tražio.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
- Место: Beograd
Bravo Dragane, uspeo si da mi spojlujes SPN... Dodjem na forum, vidim ovo, pustim Sema i Dina, vidim da tandrljaju o duhovima u "Then" na pocetku epizode i ono. Nije mi bilo zanimljvo da ih pratim kroz epizodu jer sam znao plot twist. Nije bila neka epizoda ali opet, nije kul Gagi, nije kul...Gagi пише:wi-fi duh................................
Trust me, i'm the Doctor
Čkode ja sam za tog nebitnog Helera izmislio pisanje serija.Socivar пише:Aaaaaah, ovaj Gotam... To je takvo s**nje od serije da je to strasno. Stvarno nemam pojma zasto nastavljam da je gledam, iz nedelju u nedelju. Racunam, ipak je to o Betmenu, mora jednom postati bolje. Ali jok. Sa svakom epizodom serija postaje sve gora i gora. Skroz nebulozna. Dajte bre, koji vam je k***c?! Pa da se iskupimo Zele, Ludi i ja, napisali bismo bolje epizode. I to da je neko drugi u pitanju, nego Bruno Heler, mastermajnd iza jedne brililjantne serije kakva je Rome. Strasno sam razocaran. Ispraticu ovu sezonu do kraja i ako se ne poprave, gotovo, skidam je sa liste serija za gledanje. Koliko god voleo Betmena i sve vezano za njega, ne mogu sebe muciti ovakvim g***ima.
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis