NBA fantasy 2014/15
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
J***m im mater, na početku sezone je bio jebeni Kosta Perović na vejv listi, a Reja Alena nema. Mrš.

Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ako dodje Alen, osvajamo Istok, s pola gasa!
Kako i da ne osvojimo kad imamo ovakve igrače.
Najt
Mejo
Rej
Zaza
Senders

Kako i da ne osvojimo kad imamo ovakve igrače.
Najt
Mejo
Rej
Zaza
Senders

Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Posle osam minuta igre u prvoj četvrtini oba centra Minesote imaju po dva faula. 
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Moji korektni, moglo je bolje. Mejo i Dieng prodali. Kod Bubuja se Monro usrao Denveru u život, 21p i 21sk! U svakom slučaju mogu da se J***m. Do kraja ima tri meča više, a vodim samo 9 razlike.

Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Rudi nije hteo da zateže pprotiv mene, sutra imam tri igrača manje, ako ne fejluju, a Bubijevi ne izdominiraju, dobijam!Ajmo Paori!
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ne seri Dragane, kao malo ti je 14fp.Usralo te sa ovim trejdom za Vestbruka i Sešna samo tako, ne znam ni kako je prošao taj trejd, realno, bio je za veto. Tokić je mogao da dropuje Sešna i uzme boljeg sa vejv liste od CJ Majlsa.Gagi пише:Slika
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Naravno da nije, zato kažem usralo te. A opet je loš trejd po Tokića, Vestbruk i zamena za Sešna sa vejv liste bi donosili više poena od Irvinga i Majlsa. I ne pravi se naivan, Sešna će ili da trejduju uskoro ili će Kolison da pauzira zbog povrede. A povreda je takva da će propustiti ovo kolo sa olstar vikendom, a ako je teže prirode onda verovatno 4 nedelje.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Irving je u tom trenutku bio u boljoj formi od Vestbruka, a na vejveru nije bilo nikoga ko je mogao da se približi Majlsu kada je u pitanju rola u ekipi i minuti. Nešto ne vidim da se žali, obojica igraju sasvim korektno, a mogu i bolje, pogotovo Kajri. Da Vestbruk kida sada - kida, nikada nisam video da neko napravio ovoliko poena na 3 tekme, ali da je bilo za veto - nije, jer Rasel nije imao ovoliki prosek pre nedelju dana niti je mogao bilo ko da nasluti tako nešto. Čak i kada se saberu svi njihovi poeni, u plusu sam nekih 60fp, tek nešto malo više od tvog profita od trejda sa Wonderkidsima. Naravno da me je usrala povreda Kolisona, ali sumnjam da će odsustvovati duže i veoma su male šanse da će se naći u mojoj ekipi za naredno kolo.
Последње учитавање од Gagi дана 08 Феб 2015, 13:07, учитано 1 пут укупно.