Football Manager 2015 - Diskusija

Sve o FM15
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times
Status: Није на вези

Порука од Tik'al »

Ma to ako on igra je okrnjena liga, umrlo je to pre godinu dana :D
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Ja debitujem ove godine. Dođi, priključi se da se malo zezamo.
Последње учитавање од zele дана 03 Феб 2015, 23:56, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

Eee, kad sam ja osvajao tu ligu... Bilo je lijepo šprdati se sa vama :baloon:
И душа и тело, све је црно бело...
daniloviccc
First Team Coach
Поруке: 234
Придружен: 22 Јул 2011, 14:56
Место: Nis
Been thanked: 3 times

Порука од daniloviccc »

Imam jednog argentinca u partianu, sad je dobio nase drzevljanstvo, nije odigrao ni jednu utakmicu za argentinu, a ja sam i selektor Srbije, ali ne mogu da ga zovem za reprezentaviju, jel zna neko mozda zasto?
Корисников грб
The Rock
Assistant Manager
Поруке: 565
Придружен: 16 Јун 2011, 18:42
Место: Despotovac

Порука од The Rock »

Zato sto on ne zeli da igra za Srbiju.
daniloviccc
First Team Coach

Порука од daniloviccc »

Da li mogu da upadnem da igram online sa nekim nepoznatim skroz, posto nikog poznatog nisam nasao, i kako to funkcionise ukoliko moze?
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

Ne možeš, ne postoji takoreći server koji te povezuje sa random protivnicima kao npr za fifu, nba... Moraš da se dogovoriš sa nekim da bi igrali.
И душа и тело, све је црно бело...
daniloviccc
First Team Coach

Порука од daniloviccc »

A ono ,,join online game,, tu kad udjem ima dosta kreiranih sejvova,, sta je sa time? :)
daniloviccc
First Team Coach

Порука од daniloviccc »

I, jel ima neko prevod za ,,An Alternatively Reality,, ?
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Zatvoreni navodnici se stavljaju gore - „Ovako“.

Što se tiče online igranja, imaš tu dosta „otvorenih“ sejvova i oni ne zahtevaju šifru, a obično kreatori tih sejvova u nazivu servera pozivaju igrače da im se pridruže. Naravno, tu možeš da udješ i da igraš, samo je pitanje koji je datum u tom sejvu i ako želiš da igraš to malo ozbiljnije, trebalo bi da se dogovoriš sa tim igračem koji je kreirao sejv, pa da igrate uvek u isto vreme. Mnogo je lakše, ako je to neko koga poznaješ. Uključite skajp, team speak ili voice chat na steam-u i pičite.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
daniloviccc
First Team Coach

Порука од daniloviccc »

zele пише:Zatvoreni navodnici se stavljaju gore - „Ovako“.

Što se tiče online igranja, imaš tu dosta „otvorenih“ sejvova i oni ne zahtevaju šifru, a obično kreatori tih sejvova u nazivu servera pozivaju igrače da im se pridruže. Naravno, tu možeš da udješ i da igraš, samo je pitanje koji je datum u tom sejvu i ako želiš da igraš to malo ozbiljnije, trebalo bi da se dogovoriš sa tim igračem koji je kreirao sejv, pa da igrate uvek u isto vreme. Mnogo je lakše, ako je to neko koga poznaješ. Uključite skajp, team speak ili voice chat na steam-u i pičite.
Hvala bajo, predpostavljao sam, ali reko da proverim, znam da je bolje ako imam nekog koga znam, medjutim nemam, a u koliko udjem u neki sejv, ne mogu da komuniciram sa drugim igracem?Nema neki chat ?
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Ima na steamu chat, samo moraš biti „prijatelj“ sa korisnikom sa kojim želiš da komuniciraš.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
TheBlues
Manager
Поруке: 2419
Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
Formacija: 4-3-3
Been thanked: 5 times

Порука од TheBlues »

Vidi se da igra napreduje, pre 10 godina je bio manager chat a sad ga nema ?
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Možda i to ima, online igram samo sa ljudima koje poznajem, obično komuniciramo preko stima ili skajpa pa nisam probao menadžer čet.

Bajka o Barnetu
daniloviccc
First Team Coach

Порука од daniloviccc »

Jos nesto da pitam, ja imam original, a da li moze da igra neko ko nema original?
I da, ako slucajno neko odavde hoce da igra, neka mi se javi :)
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Povezivanje ide preko steam-a, pa zahteva isključivo original fm.

Bajka o Barnetu
Duchaaa
Newgen
Поруке: 38
Придружен: 16 Јан 2013, 00:43
Место: Novi Beograd

Порука од Duchaaa »

Sve zivo procitao, u taktikama za igrace i pojedinacne treninge bas napredovao, al i dalej se vracam 5godina u nazad svaki put kad treba da izaberem najobicniji izbor da li control ili counter... :ole: igram standardnu sa svakim klubom istu taktiku 4-1-2-2-1 .. sa dm/s ispred dlp ap/s dva brza IF i gore u vecini AF al to vec zavisi koga imam... u odbrani su mi bekovi na suport sa akcentom na atribute za odbranu, dobar marking i takling, i sa dobrim fizikalijama .. ako se ubode i dobar crossing superiska.. kao centralni u odbrani dva ld/d i to je to.. nema neke nauke, a uvek daje rezultate.. i igrao sam do sada po par sezona sa lpool, interom, sautemptonom, hal sitijem i sada sa laciom i nikada otkaz nisam dobio... Al kad treba da izaberem control i counter ko da resavam kvantnu fiziku, sada trenutno izaberem tako sto ako igram protiv jacih onda je counter protiv slabijih i slicnih na domacem onda je control... Jel to pije vodu? i, je li to uopste stvarno toliko znacajno ili vise dodje kao ukras ako pravilno namestim instrukcije?? Jer ja svaki put kad kiksnem uvek mislim da sam to pogresio :smajli1: :smajli1: jer instrukcije su mi takodje standardne za takav sistem i tip igraca koje uvek forsiram: retain poss.,run at defence, shorter pass., wider, push higher up, lower tempo, i close down more.... Neki savet da konacno rascistim sa ovim?? Hvalaaa
daniloviccc
First Team Coach

Порука од daniloviccc »

Duchaaa пише:Sve zivo procitao, u taktikama za igrace i pojedinacne treninge bas napredovao, al i dalej se vracam 5godina u nazad svaki put kad treba da izaberem najobicniji izbor da li control ili counter... :ole: igram standardnu sa svakim klubom istu taktiku 4-1-2-2-1 .. sa dm/s ispred dlp ap/s dva brza IF i gore u vecini AF al to vec zavisi koga imam... u odbrani su mi bekovi na suport sa akcentom na atribute za odbranu, dobar marking i takling, i sa dobrim fizikalijama .. ako se ubode i dobar crossing superiska.. kao centralni u odbrani dva ld/d i to je to.. nema neke nauke, a uvek daje rezultate.. i igrao sam do sada po par sezona sa lpool, interom, sautemptonom, hal sitijem i sada sa laciom i nikada otkaz nisam dobio... Al kad treba da izaberem control i counter ko da resavam kvantnu fiziku, sada trenutno izaberem tako sto ako igram protiv jacih onda je counter protiv slabijih i slicnih na domacem onda je control... Jel to pije vodu? i, je li to uopste stvarno toliko znacajno ili vise dodje kao ukras ako pravilno namestim instrukcije?? Jer ja svaki put kad kiksnem uvek mislim da sam to pogresio :smajli1: :smajli1: jer instrukcije su mi takodje standardne za takav sistem i tip igraca koje uvek forsiram: retain poss.,run at defence, shorter pass., wider, push higher up, lower tempo, i close down more.... Neki savet da konacno rascistim sa ovim?? Hvalaaa
Jako je bitno sta stavis.Zavisi od taktike,u koliko igras ofanzivno, sa visokom odbrambenom linijom, moras da stavis npr contol, nikako counter.Dok npr u koliko igras sa dva zadnja vezna od kojih je jedan npr deep lyling playmaker, mozes da stavis duboku odbrambenu liniju i direktne pasove na brza krila, to su neke moje takticke zamisli u najkracem mogucem izdanju :D
daniloviccc
First Team Coach

Порука од daniloviccc »

Sto se tice konkretno taktike koju si naveo, vidim da igras na posed, i u tom slucaju stvljaj contol, stavi visoku odbrambenu liniju, i probaj da li tvom timu vise odgovara pas ,,od noge do noge,, ili pas u prostor. :fanman:
daniloviccc
First Team Coach

Порука од daniloviccc »

I da, zasto igras wider, za ovaj opis taktike igraj narrow ili kako se pise vec :) logicno je da za kratke pasove igraci butu blize jedni drugima, i veoma je bitno da menjaju pozicije svoje.
Пошаљи Одговор

Повратак на “Football Manager 2015”