NBA fantasy 2014/15
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Pa ajde da probamo da se dogovorimo.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
TSG, ne mogu ništa da iskombinujem. Realno, Parker za Čendlera je tu negde, ali ti ne možeš da uzmeš pg-a, a ja Votsona neću. Da ti nudim Stakija za Čendlera je slabo, a Salindžera je nerealno, a ne znam ni kako stojiš sa sg i pf pozicijama, nisam gledao. Ako imaš neku ideju, pošalji.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Nema veze, Voja je bio dobar da mi u zamenu za Stakija i Salindžera ustupi Grina i Robinsona, pa se problem sa SF pozicijom rešio. Salindžer je bio skrhan kad je čuo da napušta Paore, pa se urnisao i zakasnio na trening i momentalno ispao iz startne petorke Sektiksa. Jebiga, teško mu je pao rastanak.
Što se tiče trejd liste, od boljih igrača mogu da idu: Dieng, Horford, Grin, ali ima jedna začkoljica, svi oni mogu da idu u paketu sa Parkerom, nebitno šta nudite, ako su poeni korektni, s tim što ako dam Grina hteo bih da dobijem sf-a, čisto da mogu da sastavim ekipu. Eto, pa ako vam nešto padne na pamet, pošaljite.
Što se tiče trejd liste, od boljih igrača mogu da idu: Dieng, Horford, Grin, ali ima jedna začkoljica, svi oni mogu da idu u paketu sa Parkerom, nebitno šta nudite, ako su poeni korektni, s tim što ako dam Grina hteo bih da dobijem sf-a, čisto da mogu da sastavim ekipu. Eto, pa ako vam nešto padne na pamet, pošaljite.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
Ali meni su ovo gluposti totalne, nije mi jasno kako su pre samo par dana mogli da puste trejd Ronda-Parker onda. Tu je bila mnogo veca razlika, 5 poena cini mi se u trejdu 1za1, bez povrede igraca koji ima vece brojke. Zele samo hteo da ga se trsi jer ga ukopo i svi izlupali za trejd.
Verovatno dopustaju samo trejdove u kojima misle da je ostecena ekipa iz vrha, to je valjda ok. ALi i u tom slucaju ovaj trejd je morao da prodje.
Androse stavi javno glasanje za trejdove i neka ljudi iznesu svoje misljenje ako vec lupaju veto.
Verovatno dopustaju samo trejdove u kojima misle da je ostecena ekipa iz vrha, to je valjda ok. ALi i u tom slucaju ovaj trejd je morao da prodje.
Androse stavi javno glasanje za trejdove i neka ljudi iznesu svoje misljenje ako vec lupaju veto.
O cemu pricas ti? Jesi dobar?Andrej пише:Ali meni su ovo gluposti totalne, nije mi jasno kako su pre samo par dana mogli da puste trejd Ronda-Parker onda. Tu je bila mnogo veca razlika, 5 poena cini mi se u trejdu 1za1, bez povrede igraca koji ima vece brojke. Zele samo hteo da ga se trsi jer ga ukopo i svi izlupali za trejd.
Rondo ima 3.5 prosek veci od Parkera, ali u poslednje vreme i u formi u kakvoj je Rondo, Parker je izmislio košarku za njega.
Jebeno je hteo da mu dam Bruksa za Ronda, oni su tu, slični po proseku.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Tog Ronda niko nije hteo za egal poene, a ni za 2,3,4fp manje. Nudio sam ga skoro svima, niko ga nije hteo i dao sam ga za Parkera kad sam pogledao dve utakmice Dalasa i video koliko to loše izgleda. Jebo ja sebe ako na kraju fantazi sezone Parker ne bude bio bolji od Ronda. Ne znam zašto mislite da sam loše prošao. Meni je to skroz dobar trejd. Da je neko ponudio nešto bolje od Parkera ja bih sigurno prihvatio, jednostavno čoveka niko nije hteo.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
- Место: Beograd
Ljut sam. I razocaran. Ludi, ako si stvarno trazio da ljudi vetuju trejd, ides na crnu listu. Necu vise da trejdujem sa tobom. J***m mu zivot, uradili smo 2, 3, 4, ne znam tacno koliko trejdova i u svakom, ali svakom si prosao bolje od mene. A vi ostali, sto niste lupali vetoe kad je njemu isao Klej Tompson a meni mocni Dzerald Grin? Pustali ste i gore trejdove od ovog da prodju.
Trust me, i'm the Doctor
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
I nije mi jasna tvoja reakcija Tomicu, branis to sto si dobio 3,5 poena u proseku jaceg igraca, to je i ok. Ali dal bi uopste napravio ovaj trejd sa igracima na suprotnim stranama? Garantujm da ne bi. Pa ja i ti smo pregovarali za Pekovica koji je bio povredjen i van teren skoro 2 meseca nakon toga, pa mu nisi spustio cenu preko 1 poena. Jel to realno i korektno?
Mislim ljudi bez ljutnje, ovo je igra, treba da se zabavimo. Ako neki trejd nije kako treba, ne morate ubedjivati druge da lupaju veta, to ce oni i sami primetiti.
A da je bilo mnogo gorih trejdova koje ste ladno pustali, bilo je. O primercima necemo, jer ne zelim da se opet neko nadje uvredjen.
Mislim ljudi bez ljutnje, ovo je igra, treba da se zabavimo. Ako neki trejd nije kako treba, ne morate ubedjivati druge da lupaju veta, to ce oni i sami primetiti.
A da je bilo mnogo gorih trejdova koje ste ladno pustali, bilo je. O primercima necemo, jer ne zelim da se opet neko nadje uvredjen.
- Berserk
- Manager
- Поруке: 1289
- Придружен: 25 Дец 2011, 22:04
- Место: Petrovgrad
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Trazim Vam da glasate kako bi mogao do veceras da napravim postavu ?
Receive Kyle Lowry, Tor PG from EAG to Bench
Receive Zach Randolph, Mem PF from EAG to Bench
Send Anthony Davis, Nor PF from PF to EAG
Send Kemba Walker*, Cha PG from Bench to EAG
Receive Kyle Lowry, Tor PG from EAG to Bench
Receive Zach Randolph, Mem PF from EAG to Bench
Send Anthony Davis, Nor PF from PF to EAG
Send Kemba Walker*, Cha PG from Bench to EAG
Sir Alex Ferguson, A Knighted Champion
So Many Years the boss and we adore him
Simply The Best, United through and through
Forever we will be his Red Army