NBA fantasy 2014/15
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
- Status: Није на вези
Imas istu ponudu ako se vrati do trejd dedlajna.Gagi пише:andrej, da je howard 100% zdrav, razmislio bih, ali sad, kada se priča da će propustiti možda i neki duži period, ne bih dao ni kantera za njega, a o dramondu da ne pričam... ovo je već drugi put ove nedelje da mi se nudi igrač pred pauzom...
Последње учитавање од Andrej дана 30 Јан 2015, 10:47, учитано 1 пут укупно.
- TheBigOneFCB
- Manager
- Поруке: 2159
- Придружен: 02 Мар 2012, 20:16
- Место: Београд
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Ja ostavio Stakija, čovek doneo 45p u dva meča. 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Pa kad ti je bulja ekipa.Androsito пише:Meni bi Henson bio top performer dosad da je ostao u ekipi...
Otišao i Batler! Mislim da sam se otarasio svih ogavnih igrača. Možda još Salindžera nekom da dam. I Vejtersa da dropujem, ne ume lik, džaba mu minuti i šutevi, kad ne ume.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Imam već jednog koji ne može da položi normalno.
Код: Изаберите све
http://bleacherreport.com/articles/2273954-bucks-brandon-knight-misses-potential-game-winning-layup-sends-game-to-2otMilo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Botox, imaš ponudu.
Djole i ti imaš neku ponudu.
To je to!
Djole i ti imaš neku ponudu.
To je to!
Rubio (ankle) will return to the court Monday against Dallas, the Jon Krawczynski of the Associated Press reports.
Последње учитавање од zele дана 31 Јан 2015, 20:25, учитано 2 пута укупно.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Meni opet treba SF. Mogu da ponudim Parkera, Salindžera i Stakija. Može 3za3, 2za2, 1za1.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu