Interstellar... Jeb**a, sta znam. Sa jedne strane, film brutalno dobro izgleda. Efekti su spektakularni. Glumacka postava odlicna. I stvarno su odradili posao sjajno. Sa druge strane, moram reci da sam ocekivao vise od price. Da bude originalnija. Nema u ovom filmu nista sto niste vec mogli da vidite u nekom drugom filmu (uticaj Kjubrikove Odiseje u svemiru 2001. je najocigledniji) ili procitate u knjigama koje se bave slicnom tematikom. Plot tvistovi, zaokreti u radnji, iznenadjenja, zovite ih kako hocete, u ovom filmu nisu iznenadjujuci. Niti prvi na ledenoj planeti niti ono sto se desava kasnije. I mrzim, zaista mrzim kada film iskoristi
deus ex makinu. Sto se desava ovde. Ocekivao sam vise od Nolana. Covek nas je navikao na visok standard.
Sve u svemu, zabavan film. Stvarno jeste. Prelepo je sniman, efekti su sjajni, likovi dobro napisani i odglumljeni, stvarno ima nekoliko srceparajucih momenata. Ali preko ovih gore navedenih stvari ne mogu olako da predjem. Od mene ovo dobija, pih, 8. Moze i 8.5.
Pogledacu ga opet kad izadje blurej verzija. Mozda sam nesto propustio. Mozda otkrijem nesto novo. Gledacu ga opet i zbog zvuka, OCAJAN je na ovoj mojoj verziji. Slika sjajna ali zvuk uzas.