Nazadovanje igraca

Корисников грб
Tomas
Manager
Поруке: 1159
Придружен: 05 Авг 2011, 13:31
Место: Beograd
Has thanked: 58 times
Been thanked: 29 times
Status: Није на вези

Nazadovanje igraca

Порука од Tomas »

Uzeo sam da vodim srpskoligasa Rakovicu, polu-profesionalni klub i svi igraci stariji od 22, 23 godine su za nepunih godinu dana nazadovali. Evo jedan klasican primer:

Слика

Слика

Kao sto se vidi imao je odlicnu sezonu iza sebe, ali su mu neke ocene drasticno opale, cak po 2. Uslovi za trening su prosek za ovaj rang takmicenja i trenutno su na basic nivou, dok sam uspeo da dovedem par trenera, cisto da mi budu pokrivene vecina oblasti:

Слика

Na proslom menadzeru sam isto vodio Rakovicu i dok nisam poboljsao uslove za trening i postao profesionalan klub, mladji igraci su ili stagnirali ili malo napredovali, nije mi se ovo desavalo. Sta da radim da ovo zaustavim, pomalo mi ubija draz igri? Jos da napomenem da koristim Zonske lige koje je napravio Karna.
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Uh. Pa vidi, realno ti imaš ''uslova'' da oni nazaduju tj nemaš adekvatne uslove za napredak. Mozda su to ubacili ove godine kao jednu od ''realnosti'' jer to se na zalost desava svake godine sa igracima koji igraju u top klubovima, pa tako je verovatno da se desava i u nizim klubovima. Nani u Mancesteru, Tores , Krasic, Vukan Savicevic itd itd. Meni je to logicno da se desi. E sad da bas svi nazaduju malo je nerealno ali ako ti se to desava sa svim igracima, nesto onda ne valja. Da li dodatak, da li je bag inače ili je stvarno se uslovljeno uslovima za rad, to bas ne znam ali bi mogao da se raspitas i na SIu. Meni se nije dogadjalo nista slicno tako globalno kao epidemija. Inače, na kraju sezone su svi igraci skoro losiji jer su istroseni. To se dogadja ne sad, vec od FM12.
Корисников грб
Tomas
Manager
Поруке: 1159
Придружен: 05 Авг 2011, 13:31
Has thanked: 58 times
Been thanked: 29 times

Порука од Tomas »

Znam ja da imam jadne uslove, ali me je cisto zanimalo da li jos neko ima ovakav problem. Videcu sad kako ce se razvijati situacija u Prvoj ligi, posto predsednik nece jos da postanemo profesionalci posto se jos nisam dovoljno dokazao, dok za unapredjenje uslova za treninge nema para, iako smo u plusu 120k. Ako bude isto i u ovoj sezoni, onda cu da krenem da potpisujem krace ugovore i kako ko bude nazadovao bice prodat, ozbiljnije igrace cu da dovodim tek kad udjemo u Super ligu ili kad postanemo profesionalni klub.
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Контакт:

Порука од Orthodox »

Snalazi se jbga kako moraš, šta da ti kazem. Ako se nastavi problem,javi da prijavimo bag.
cabalala
Newgen
Поруке: 6
Придружен: 20 Јан 2015, 23:01
Место: Mostar

Порука од cabalala »

momci imam problem , pa ako netko moze pomoci... kaze mi kao da je igrac nezadovoljan treningom, i j a mu smanjim rezim ono u development ali mu uvijek stoji heavy ili very heavy bez obzira na to sto ja smanjim i uvijek je nezadovoljan, da li to ima veze sa generalnom taktikom citave ekipe ? jer mi je ne logicno akko je citava ekipa happy na treningu a njih par nije da mjenjam rezim... a kada promjenim njegovo individualni opet isto sve :S
no soy madridista de corazon,porque corazon un dia,yo soy madridista de alma, porque alma es eterna!!
Корисников грб
parnivaljak
First Team Coach
Поруке: 418
Придружен: 12 Дец 2014, 14:08

Порука од parnivaljak »

Najbolje da okačiš skrinšotove timskog treninga i individualnog treninga nekog od problematičnih igrača (može i od nekih koji nisu problem, radi poređenja), pa da znamo tačno šta nije u redu.
cabalala
Newgen

Порука од cabalala »

Слика ..sta treba da uradim da mu smanjim intezitet ? dal ovisi ovo generalnom trneingu, neka pomoc...
no soy madridista de corazon,porque corazon un dia,yo soy madridista de alma, porque alma es eterna!!
cabalala
Newgen

Порука од cabalala »

Код: Изаберите све

http://prntscr.com/5vzkq8
evo ss :shy: :shy:
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Onda ti je generalni trening na heavy, smanji ga average ili medium, ne znam kako pise. :D
cabalala
Newgen

Порука од cabalala »

aha malo mi je besmisleno da raadi 1 igraca to mjenjam... uglavnom zanimalo me kako se regulira to
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Pa ti nemoj, ko ga jebe. Imam i ja uvek jednog ili dvojicu kojima ništa ne odgovora.
Корисников грб
parnivaljak
First Team Coach

Порука од parnivaljak »

cabalala пише:Slika ..sta treba da uradim da mu smanjim intezitet ? dal ovisi ovo generalnom trneingu, neka pomoc...
Pa normalno da zavisi od generalnog treninga. :)

Moj savet ti je da generalni trening staviš na low, a pojedinačne treninge za svakog igrača na heavy. To će ti dati ukupan workload medium za svakog igrača, što neće prouzrokovati da se žale, a pritom će lepo napredovati.

Inače ako ti je generalni trening na heavy, onda teško možeš da kontrolišeš pojedince.
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Контакт:

Порука од Orthodox »

Ako pojedini igraci kukaju na treninge to je do njihovog personalitija, a ne do treninga. Uvek imas radnike i neradnike. Lenčuge, prosto rečeno.
Корисников грб
parnivaljak
First Team Coach

Порука од parnivaljak »

Da, ali može da se desi da radnici kukaju zbog premalo treninga. Ili čak da nabiješ igračima toliki trening da i radnici počnu da kukaju. :)

Bitan je balas. U starom trening sistemu je to bio visoki Medium, niski Heavy, a i danas je, samo možda nije toliko očigledno kako se taj nivo postiže. :)
Stevan83
Youth Team Coach
Поруке: 91
Придружен: 10 Нов 2010, 14:29
Место: Obrenovac

Порука од Stevan83 »

A šta znači kada igrač traži REST?
Корисников грб
parnivaljak
First Team Coach

Порука од parnivaljak »

Znači da treba da ga odmoriš, logično. Daš mu 1-2 dana odmora (npr. desni klik na igrača, pa imaš opciju da ga odmoriš na dan, dva, tri ili celu nedelju), pa onda pratiš njegovo stanje (condition i match fitness). Ako je i dalje umoran, daš mu još dan, dva. Posle nekog vremena sam ćeš steći osećaj koliko kom igraču treba odmora...
Пошаљи Одговор

Повратак на “Taktike i Treninzi '15 / Tactics & Training '15”