NBA fantasy 2014/15

Корисников грб
луди
Manager
Поруке: 2604
Придружен: 25 Мај 2011, 23:30
Место: Filmski Grad
Status: Није на вези

Порука од луди »

Keyser Söze пише:Šaljite mi ponude neke dosadno mi, a i mogao sam da menjam nešto. Svi sem Ruže evejlbl.
Imas jednu.

Ako ti se ne svidi, izmeni malo. Hocu MKG-a.
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Aldridge (thumb) has decided to put off having surgery and will play in Saturday's game against the Wizards.
Spin:
Aldridge suffered a torn ligament in his left thumb against the Kings on Monday but will apparently try to play through the pain. It's still somewhat unclear how effective he can be with this type of injury on his non-shooting hand and he'll likely need surgery at some later point this year. Even so, Sunday's game will be crucial in determining his value for the immediate and long-term future.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Jebeni Olridž, morao je da igra, pu! U kakvoj su formi ovi moji, sve mi se čini da nema šanse da stignem 43 razlike.

Pikovi za ovu nedelju.

Toliver, dobija šansu, zašto i kako, ni Van Gandi ne zna, ali sasvim korektna fantazi opcija.

Слика

Još smo u Detroitu, Dženings se povredio, izgleda gadno, DJ preuzima mesto prvog pleja, a Dinvidi bi mogao postati drugi plej, a to nije mala stvar.
Слика

NY se raspada, Melo ide na operaciju, trejdovali su sve što je imalo malo jači ugovor. Delamber je otpušten, Amare češće povredjen, nego zdrav. Džejson Smit pristojno koristi svoje minute.
Слика

Lens Tomas ko ima mesta i para neka ga uzme, trenutno je na desetodnevnom ugovor, ali verovatno će potpisati na duže, jer mora neko da menja Mela kad ovaj ode.
Слика

Robi Hamel, Šabaz je povredjen, Badindžer ne ume, Hamel jedina preostala opcija, verovatno će se i on raspasti, ali ako vam treba igrač za nedelju-dve, on će poslužiti.

Слика

Šon Livingston, drugi plej GS-a, jebiga, nema zagarantovane minute zato što Stef Kari jebe, ne vadi. Ali Šon dobija svoju šansu kada GS gazi protivnika, što nije retkost ove sezone.

Слика

Ko je koji k***c Kvinsi Pontdekster? Nebitan lik totalno, bar je bio. Ali u NOR je dobio minute, produkcija nije sjajna, jer je doveden zbog rotacije i defanzive, ali u lošim danima imaće 5-7fp, u dobrim oko 15fp, a u proseku očekujte oko 10fp, dobar za rotaciju.

Слика

Ostin Rivers prešao kod tate, možda će valjati.
Слика

I za kraj, zvezda današnje aukcije!
Iman Šampert, oporavljen i spreman da donosi dobre poene.

Слика
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Ala Brook Lopez sabija,cela 4 fpts za 2 meca.Sreca sto LaMarcus odigra,ali zato svako jutro procitam da mi se po jedan igrac povredio.Ko je sledeci?
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

fanst[E] пише:Ala Brook Lopez sabija,cela 4 fpts za 2 meca
Može na časove kod Ronda, ovom je prosek 5fp ove nedelje. :slap:
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Planiram da dropujem Ronda, još nisam siguran, ali planiram, ako neko ima nekog sf-a da bi ga dao za Ronda, možemo da trejdujemo. Igraču primarna pozicija mora biti SF. To znači, Djole, da ne mogu da uzmem Redika za Ronda. I da neću Džoša Smita.
Последње учитавање од zele дана 25 Јан 2015, 16:44, учитано 1 пут укупно.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

Zele eno ti jedna realna.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Odustao sam, bubi uzeo Brajan Robertsa, nadao sam se da će biti nekih sigurnijih vesti o Kembi i da onda dropujem Ronda za Brajana Robertsa, ali poššto ga je bubi uzeo, Rondo ne ide nigde. A i uzeo sam Rajta na sf-u, čekam sad da poginu ili Batum ili Olridž, pa da ovaj jebe.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Andrej
SFM Hall Of Fame
Поруке: 8212
Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
Место: Kotor , Crna Gora

Порука од Andrej »

Dao bih Dzosa Smita ili Borisa Diao-a za nekog pleja od recimo 10,5-12p
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

Ode Ljubav dođe Životinjka.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Retardirani Rouz, umri pseto mrtvo, J***m ti mater. Probaj jednom da dodaš, govno jedno crno.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

vatafak
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Moćni Hasan ima 7 blokada. Čovek se sprda s životom.

edit: 9blk, još jedna do tripldabla.

Jebeni Rouz, šutni sine još 40 puta, to što ne umeš nema veze. Pokidaj ligamente skote, pa da svima svane.
Последње учитавање од zele дана 25 Јан 2015, 21:18, учитано 1 пут укупно.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Andrej
SFM Hall Of Fame
Поруке: 8212
Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
Место: Kotor , Crna Gora

Порука од Andrej »

To je igra druze, 25 minuta 36 fantazi poencica. 14 poena, 13 skokova, 12 blokada, bez izgubljene lopte. Covek je jebena zver. Jos ima +1 zbog pobede. Imam MVP-a u ekipi :lol:
Корисников грб
Androsito
World Class Manager
Поруке: 3025
Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
Место: Krusevac

Порука од Androsito »

Jennings has a full tear in his Achilles and will miss the remainder of the season, The Detroit News reports.

DI DŽEEEJ! 28FP... Zasad... :zelenko:
Последње учитавање од Androsito дана 26 Јан 2015, 02:31, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Brendon Najt je genije! Imao čovek 11fp u prvoj četvrtini, na kraju utakmice 5fp, bravo dečko, uspeo si u životu. Rondo najzad odigrao kako valja! Salindžer i Tristan odlični, Dieng i Staki korektni. Batler na nivou Najta, jebeni Rouz, čobanin. Na kraju pobeda na guzove, 3 razlike, da Dženings nije poginuo i da Loson nije odlučio da se napije, ne bih dobio. Usralo nas Andro sa povredom Dženingsa.

P.S. Bubi, jeb' se, Kemba ide na operaciju.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Androsito
World Class Manager
Поруке: 3025
Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
Место: Krusevac

Порука од Androsito »

Moji su sinoć SA BI LI!
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Место: Beograd

Порука од Socivar »

Ne ulazim na skajp u narednih par dana... :zelenko: Androse, useru belosvetski. :rugalica: Skoro svi moji podbacili, mnogo lose su odigrali ovo kolo. Cak ni Stef nije bio na nivou. Ali se kapiten Mo dostojanstveno oprostio od dresa Spejs Bolsa. Puno srece u Spartansima. Nedostajaces nam. :poz:
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
m15k3
Manager
Поруке: 2279
Придружен: 27 Нов 2010, 08:39
Место: Brcko, BiH

Порука од m15k3 »

Derbi kola sad :D Zele spremi guzu :nasty:
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Место: Beograd

Порука од Socivar »

m15k3 пише:Derbi kola sad :D Zele spremi guzu :nasty:
Simpaticno... :) Zna se sta je pravi derbi kola, Balls vs. Drunks! Idemo Ludi :boxer:
Trust me, i'm the Doctor
Закључано

Повратак на “Igre”