Ja sam zbog istog razloga trejdovao Kembu a Brajanta ne znam sto sam uzimao...Berserk пише:Zato sam ga ja i trejdovao, i uzeo Kembu koji kida
NBA fantasy 2014/15
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Andrej ne mogu da prihvatim ono, jebiga, ako to prihvatim, morao bih da dropujem jednog centra, a realno su svi bolji od onog mučenog Galoveja.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Jebeš ga, Rondom i Batlerom ti plaćam Hardena i Kerola, a Tristan je za Hasana. Nije baš debeli minus. Miške, ajde skontaj nešto za Batlera i Ronda.
Последње учитавање од zele дана 15 Јан 2015, 09:12, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Djole kul je ponuda, samo još malo da razmislim.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Poslao sam ponude na pet adresa, ali fora je što sam poslao iste igrače. Dieng, Fejvors, Rondo, Batler a negde je ubačen i Salindžer. Tako da ko prvi prihvati, njegovi su. Sve ponude važe 6 sati, posle tog roka ih povlačim. Znači rok je do 20:15. 
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Pustite vi Androsa, ja sam ponude poslao zato što verujem da u igračima koje tražžim postoji nešto. Svi trejdovi idu na glasanje, ja ću naravno dati allow, jer će biti u mom interesu.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Mogu opušteno da dropujem Andersona, ako ne predje u Bruklin, pa da ulazi umesto Plamlija.

Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
Od ovoga trejda definitivno nema nista. Nema Majami sta da ponudi u ovoj razmeni, prevelik je ugovor Lopezu da bi to moglo da se izvede. Jedino ako nisu mislili da puste Luola Denga + jos nekoga. MAda po onome sto znam, Bruklin trazi pikove sa drafta + izlazne ugovore koji su veliki. Toga u Majamiju jednostavno nema. Plus na sve to, Hasan se dobro uklapa i ne vidim razlog da pokusaju ovaj trejd. Pre ce oni da pojure Derona u tom slucaju, njima je plej najpotrebniji u ovom trenutku.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Samo Deng može da izjednači njegovu platu jer nema ništa od Vejda i Boša. Jeste moguće, svi pišu o tome, ali ne znam šta će im on. Ali neka, samo neka ovaj ode iz Bruklina, Plums će da prca.
Последње учитавање од Gagi дана 01 Јан 1970, 01:00, учитано 1 пут укупно.
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
Bruk Lopez ce na kraju cele price zavrsiti u Milvokiju, Bostonu, Kniksima, Detroitu ili Lejkersima. Deron najverovatnije ce u Hjuston u zamenu za Terensa i Beverlija + verovatno neki krupan ugovor. A Dzo na kraju zbog plate ce da doceka ili sudbinu Dzosa Smita ili u Nju Jork za Amarea i nesto slicno.